Yap 2 786 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Miami-Atlanta 3:4 Boston-Nets 4:2 Bucks-Bulls 4:1 Phila-Tor 4:3 Suns-Pels 4:1 Grizz-Min 4:0 Gsw-Denver 4:2 Dallas-Utah 1:4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Miami-Atlanta 4:1 Boston-Nets 4:2 Bucks-Bulls 4:0 Phila-Tor 3:4 Suns-Pels 4:0 Grizz-Min 4:2 Gsw-Denver 3:4 Dallas-Utah 2:4 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Pierwszy za nami Lecimy z drugim Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 122 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Adams póki co kompletnie nie radzi sobie z Townsem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Poczatek pierwszego wygladal jak kazdy mecz repry w noge do strzelenia gola - napiecie w gaciach i pudlo co chwila. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 122 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Za to ten intensywnością nadrabia. Niesamowite są te wjazdy Moranta, jak w masło Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 22 minuty temu, GearsUp napisał: Adams póki co kompletnie nie radzi sobie z Townsem. A Wilki z p’n’r Grizz. Morant wjeżdża jak w masło. Z tego co kojarzę to Wolves są chyba drużyną najgorzej broniąca pnr. Niestety/stety to widać. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Tylko usiadł Morant i mega run Grizz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Ja chyba żartowałem, a tu ludzie naprawdę typują Atlante czy Denver. Nie wiem czy się napalać na takie cuda. Ale na pewno dawno nie było takiej pierwszej rundy, że większość ekip jest taki blisko poziomem. Ten run bez Moranta był piękny, czyste Memphis, rzucać nie jest umieją ale zabiorą ci piłkę i wycisną stratę z każdej akcji tak że będą mieli dwa razy więcej akcji niż ty w meczu, i to jeszcze takich że tylko dwóch przeciwników jest na swojej połowie. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 122 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Ale, że kurva 20 latek załatwi najbardziej hajpowany team po sezonie regularnym to tego się nie spodziewałem. Piękna to będzie seria Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Przecie pisałem, że Edwards może być Morantem tego roku. Pierwsza seria, dużo ludzi patrzy i wskoczy na status prawdziwej gwiazdy. Takie odkrycie że mlody talent jednak jest naprawdę dobry, a Edwards może być Edwards może być lepszy niż Kat bo nie wydaje się beznadziejnym obrońcą. Ale jak Kat nie będzie ceglił, to myślę, że Wolves wygrają serię. Jokic w smutnym stanie, zanim jeszcze odebrał MVP. Na początku meczu, na Looneyu, wymiatał, grał fenomenalne 6 minut, jak to Jokic. Ale Warriors szybko przeszli na small ball I właściwie to zaczęli kompletnie rozwalać Denver. Zero szans. I nie wiem czy Denver ma na to jakąś odpowiedź. I teraz możemy zobaczyć ograniczenie Jokicia... Że sam nie odpowie na wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Oj jak dobrze było zobaczyć stare dobre Golden i to jeszcze z mocno zardzewiałym Currym Wiadomo pierwszy mecz itp. ale pięknie się to oglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregorius 480 Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Meczycho w Bostonie Remis do przerwy przy 17-tu zmianach prowadzenia. Zdecydowanie nr 1 z dotychczasowych meczów pierwszej rundy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Fizjonomia Duranta mnie przeraza. Fajnie to ujal ktos na czacie: Durantchula xD Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 122 Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 23 minuty temu, Gregorius napisał: Meczycho w Bostonie Remis do przerwy przy 17-tu zmianach prowadzenia. Zdecydowanie nr 1 z dotychczasowych meczów pierwszej rundy. I zapeszył. Boston zaczęło sypać trójkami. 5 minut temu, Mejm napisał: Fizjonomia Duranta mnie przeraza. Fajnie to ujal ktos na czacie: Durantchula xD To już stara ksywa. Nawet komentatorzy meczowi czasami używają tego zwrotu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 SLIM REAPER ! Meczycho w huuu Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Dobry ten mecz. Tak z innej beczki, jak byl sezon to w przerwach pokazywali jakies rozdawanie koszulek, tanczace dzieci, pomponiary itd. Teraz pizgaja same reklamy. To kwestia strimu/nadawcy czy w PO jest sirius shit i caly czas wykupionytylko przez reklamodawcow? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Na NBA LP pokazują normalnie co się dzieje na hali. Więc pewno zależy od nadawcy. Btw. ten mecz ESPN transportuje. Ten ich PO them, mam na komórce jako dzwonek Kocham go 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 122 Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 2 minuty temu, Mejm napisał: Dobry ten mecz. Tak z innej beczki, jak byl sezon to w przerwach pokazywali jakies rozdawanie koszulek, tanczace dzieci, pomponiary itd. Teraz pizgaja same reklamy. To kwestia strimu/nadawcy czy w PO jest sirius shit i caly czas wykupionytylko przez reklamodawcow? W sezonie to wiele meczy na streamach jest z lokalnych tv i z lokalnymi komentatorami, te playoffowe są już pokazywane głownie przez TNT albo ESPN więc bloki reklamowe dopchane do maksimum i komentatorzy też zwykle ci sami, chyba najważniejsze mecze to ta dwójka co dzisiaj czyli Mike Breen i Van Gundy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregorius 480 Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 5 minut temu, balon napisał: Na NBA LP pokazują normalnie co się dzieje na hali. Więc pewno zależy od nadawcy. Btw. ten mecz ESPN transportuje. Ten ich PO them, mam na komórce jako dzwonek Kocham go Ja w komórce od lat klasycznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Boston w sumie trochę kładzie brak Williamsa. Mają teraz czterech dobrych graczy co jednak robi różnicę wobec pięciu. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 9 minut temu, GearsUp napisał: W sezonie to wiele meczy na streamach jest z lokalnych tv i z lokalnymi komentatorami, te playoffowe są już pokazywane głownie przez TNT albo ESPN więc bloki reklamowe dopchane do maksimum i komentatorzy też zwykle ci sami, chyba najważniejsze mecze to ta dwójka co dzisiaj czyli Mike Breen i Van Gundy. Na LP bez reklam. Na czasach pomponiary, paczki z trampoliny, a w przerwie pomiędzy połowami highlighty obecne i z przeszłości + krótkie wywiady z graczami. Ten buzzer Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 1min przed koncem zerwalo strim ku.rwa xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregorius 480 Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Jasny chuj Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Ok. celty wygraly. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi