balon 5 323 Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 8 godzin temu, Lord Protector napisał: To co finał Golden VS Bucks? Boston-Golden Najlepsza oborna vs największy power w ataku. Ogień vs woda Dobra Panowie prawie cała 1 runda za nami. Ze względu na to, że 1 mecz 2 rundy w niedzielę o 19, to proszę już o typy, parę GSW-? uzupełnimy jutro lub w niedzielę (ew. GM7) Wyniki za 1 rundę podliczę jak będzie komplet. Proszę przy typowaniu tagować mnie. Boston-Bucks 4:3 (z Mideltonem dałbym na odwrót, serce za Bucks) Miami-Phila 4:2 (kciuk Embida nie pozwoli (chyb?) niestety na więcej niż 6 meczy Suns-Dallas 4:2 (choć serce wiadomo za Luką) Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 122 Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Spokojnie poczekajmy na pełne rozstrzygnięcie i wtedy wszystkie pary od razu się wytypuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 475 Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Boston-Bucks 4:2 Miami-Phila 4:1 Suns-Dallas 4:2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 49 minut temu, GearsUp napisał: Spokojnie poczekajmy na pełne rozstrzygnięcie i wtedy wszystkie pary od razu się wytypuje No nie, bo mem-grizz jak będzie 7 mecz, to będzie po 1 bucks-Boston. Jak ktoś da typy po starcie meczu Boston-Bucks to ma zerko za tę serię Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Boston-Bucks 4:2 Miami-Phila 4:3 Suns-Dallas 4:1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Bucks - Buston 4:3 Miami - Phil 4:3 Suns - Dal 4:2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 122 Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 @balon Celtics-Bucks 2:4 Heat-76ers 4:1 Suns-Mavs 4:2 GSW-Grizzlies 4:2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 16 minut temu, Lord Protector napisał: Bucks - Buston 4:3 Miami - Phil 4:3 Suns - Dal 4:2 Hej, Hej tu NBA (od 40 sek kasyk ) Niestety za pierwszą rundę będzie zerko Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregorius 480 Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Celtics-Bucks 4:3 Heat-76ers 4:2 Suns-Mavs 4:2 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 122 Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 (edytowane) Ale się dobrze oglądało całą tą serię Grizz-Wolves, chyba przez to, że dwa bardzo nieobliczalne zespoły. Grizzlies to jest najlepsze co NBA mogło się przytrafić od dawna, wnoszą mega excitement. Co do Wilków to Townsa zawsze uważałem za takiego średnio ogarniętego i dziwiłem się zawsze tym ankietom przedsezonowym wśród General Managers NBA - od jakiego zawodnika zaczynałbyś budowanie franchise i on je zwykle wygrywał kiedy ewidentnie ma coś z głową, dzisiaj w końcówce meczu kiedy było blisko zupełnie niepotrzebne rzuty tzw hero basketball i zabrał im tym samym szansę powrotu do meczu. Edwards paradoksalnie wyglądał na najbardziej dojrzalego, z całej pierwszej rundy playoffs chyba najbardziej się "objawił" jako ktoś o kim mało kto słyszał a kto już na dłużej będzie na mapie NBA. Gdyby mieli jakiegoś floor generala to może jakoś inaczej by to wyglądało, stracić w 3 meczach w jednej serii dwucyfrowe prowadzenie w 4 kwarcie to trzeba mieć talent. Ten ich trener przynajmniej widzi co jest nie tak: Chris Finch said late-game poor shot selection is "baked in their DNA" right now -- and that is something they'll need to work through going forward. Edytowane 30 Kwietnia 2022 przez GearsUp Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 @balon Celtics-Bucks 2:4 Heat-76ers 4:2 Suns-Mavs 3:4 Mem- GsW 4:3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Dobra to uzupełniamy typy GSW- Grizz 4:2 ps 4 kwarty Minnesoty to jakieś prowo… Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Dobra panowie mam podliczoną 1 rundę. Wpisane mam w notatniku na tel. więc nie będzie pięknej tabeli. Proszę wyrazie czego zliczyć swoje punkty, czy gdzieś się nie pomyliłem. Dobrze wytypowana seria 2 pkt Dokładnie wytypowany wynik serii 3 pkt @Mejm 17 pkt @Czezare 17 @balon 16 @Yap 13 @Bartg 12 @Gregorius 12 @wojtas011 12 @GearsUp 11 @Lord Protector 0 (nie typował w 1 rundzie) Jakbym kogoś pominął albo gdzieś się pomylił to (hehe) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregorius 480 Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 9 godzin temu, Gregorius napisał: Celtics-Bucks 4:3 Heat-76ers 4:2 Suns-Mavs 4:2 GSW - Grizzlies 4:1 Sprawdziłem sobie rano i w zasadniczym było 1:3 dla Memphis choć w każdym meczu GSW mieli braki kadrowe, a ostatni to już totalna ławka.Tutaj można spodziewać się innej gry a więc niech będzie dżentelmeński sweep. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 1 minutę temu, Gregorius napisał: GSW - Grizzlies 4:1 Sprawdziłem sobie rano i w zasadniczym było 1:3 dla Memphis choć w każdym meczu GSW mieli braki kadrowe, a ostatni to już totalna ławka.Tutaj można spodziewać się innej gry a więc niech będzie dżentelmeński sweep. Denver też wygrało w RS 3-1 z GSW… Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregorius 480 Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 8 minut temu, balon napisał: Denver też wygrało w RS 3-1 z GSW… No właśnie dlatego obstawiam spokojną wygraną Golden State bo widać było taką trochę przepaść między ich potencjałami w pierwszej rundzie, gdzie Joker z ekipą zostali zmieceni z planszy choć są obiektywnie znacznie mocniejsi od Minnesoty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 17 godzin temu, balon napisał: Boston-Bucks 4:3 Miami-Phila 4:3 Suns-Dallas 4:2 GSW-Grizz 4:2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Mam kłopot, żeby stawiać przeciwko Giannisowi, ale teraz, gdy wypadł Middleton, to zamiast Bucks w 7 meczach, stawiam na 4:2 dla Celtics. Kurczę, chociaż nawet jak w końcu to napisałem, to nie jestem tego pewny. No nie mogę wytrzymać już tego oczekiwania - mecze będą przejebane. Chcę już zobaczyć jak Boston kryje Giannisa, bo coś mam przeczucie, że i on będzie miał spore kłopoty. A może i nie, bo to w końcu Giannis? Cholera wie, ale jest eksajt. Następne serie nie interesują mnie aż tak bardzo, więc ograniczam się tylko do typów: Grizzlies 2:4 Warriors Heat 4:2 76ers Suns 4:2 Mavericks 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 475 Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Grizzlies 1:4 Warriors Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 23 minuty temu, Ludwes napisał: Mam kłopot, żeby stawiać przeciwko Giannisowi, ale teraz, gdy wypadł Middleton, to zamiast Bucks w 7 meczach, stawiam na 4:2 dla Celtics. Kurczę, chociaż nawet jak w końcu to napisałem, to nie jestem tego pewny. No nie mogę wytrzymać już tego oczekiwania - mecze będą przejebane. Chcę już zobaczyć jak Boston kryje Giannisa, bo coś mam przeczucie, że i on będzie miał spore kłopoty. A może i nie, bo to w końcu Giannis? Cholera wie, ale jest eksajt. Następne serie nie interesują mnie aż tak bardzo, więc ograniczam się tylko do typów: Grizzlies 2:4 Warriors Heat 4:2 76ers Suns 4:2 Mavericks Ty no dawaj 4 typ. W 1 nie dawałeś, teraz 3. Ja sercem też za Giansem, ale głowa przy braku Mida za Miami. Mega go cenię oraz system budowaniu drużyny Bucks. Dla mnie wraz z GSW to wzór procesu oraz chemii, a Gianis i Curry (tuż za nimi Jokic ale on jeszcze nic nie wygrał, więc lvl niżej), to wg mnie najlepsi liderzy swoich drużyny pod kątem gry oraz mentalu i wpływu na drużynę (gra + chemia). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregorius 480 Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 13 minut temu, balon napisał: Ty no dawaj 4 typ. W 1 nie dawałeś, teraz 3. Ja sercem też za Giansem, ale głowa przy braku Mida za Miami. Mega go cenię oraz system budowaniu drużyny Bucks. Dla mnie wraz z GSW to wzór procesu oraz chemii, a Gianis i Curry (tuż za nimi Jokic ale on jeszcze nic nie wygrał, więc lvl niżej), to wg mnie najlepsi liderzy swoich drużyny pod kątem gry oraz mentalu i wpływu na drużynę (gra + chemia). No dał przecież Boston 4:2 w analitycznej części posta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 a czytałem Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 475 Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 (edytowane) Tak teraz patrzę i trochę mnie to wkurzyło, Sixers grali game 6 w piątek naszego czasu, Grizzlies w sobotę i teraz Memphis gra w niedziele o 21:30, a Sixers we wtorek. Edytowane 30 Kwietnia 2022 przez wojtas011 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Spisek aby Golden miło łatwiej (Grizz zmęczone), a Embid się wykurował No ale tak serio, to dobrze, przynajmniej dobry mecz o spoko godzinie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Kurde zero pojęcia, naprawdę te playoffy wydają się takie wyrównane, w każdej tej parze nie mam żadnej wizji faworyta. Tak, jestem nadal pod wrażeniem Bostonu i Dallas, choć ich rywale to też nie w kij dmuchał. Każda ekipa jest mocna na swój sposób. A z drugiej strony... tak samo mi się wydawało w pierwszej rundzie, a wyszło jak co roku - na 8 serii, w 8 seriach po prostu wygrała lepsza ekipa, ta wyżej w tabeli, faworyt. No i tyle było z wyrównanej stawki hehe. Więc znowu typuję co bym chciał dla jaj i tyle. Boston-Bucks 4-2, Celtowie pokazali sporo agresji w pierwszej rundzie, rozwalali Nets kontrami, tego Milwaukee dawno nie doświadczyło. Ciekaw bardziej jestem, czy będą w stanie trafiać rzuty. Niby stary banał, ale Bucks mają dwóch naprawdę potężnych indywidualnie defensorów, i Giannis nie bez powodu skończył jako bogol zeszłych playoffów. Teraz może być tak samo... Brak Middletona, w formie z tego sezonu, wiele dla mnie nie znaczy; tak czy siak może być ciężko punktować w momentach, gdy Giannis będzie na ławce, ale to samo bym stawiał z Middletonem. Miami-Sixers 4-1, miałem tak wpisać jeszcze zanim dostaliśmy wieści o kontuzji Embiida, które nie brzmią optymistycznie. Nie o to mi chodzi - marzyło mi się, by Heat kręcili kółka wokół Embiida, i pokonali go w możliwie niezaburzonej walce. Ale tak się w NBA nie da. PJ Tucker w pierwszej rundzie zaliczył wielki powrót, bo o kolesiu jest cicho przez cały rok, a tutaj w playoffach znowu nagle przypomnienie, że facet potrafi zapewnić niesamowitą obronę small-ball i zamknąć najgroźniejszego w tym momencie przeciwnika, obojętnie, kto to będzie (i w Miami znowu czasami trafia trójki! Most Improved Player!). On, Bam i Butler w tej formie - mamma mia, po zobaczeniu tej dominacji wierzyłem, że nawet ze zdrowym Embiidem mogli pokonać Sixers (którzy wyglądają całkiem dobrze ogólnie). Suns-Dallas 4-3 - wpisałem Dallas, bo ktoś musi, ale to jednak wyglądało dziwnie na ekranie. No trudno stawiać przeciw Suns. Mają wiele atutów i różne sposoby bronienia i atakowania. Nawet wierząc w niedoceniany potencjał ekipy Dallas, i zastanawiając się czy Suns będą w stanie zgnębić ich obronę, skoro nawet z Pelicans musieli się tak pomęczyć... fakt faktem, że nadal jakoś trudno mi sobie wyobrazić porażkę Phoenix na dłuższą metę. Warriors-Grizzlies 3-4 - znów, czysto myślenie życzeniowe, bo już mam dość tego, jak wszyscy w necie koronowali dawno Warriors jako jedynych godnych. Memphis brakuje doświadczenia, ale nigdy nie wygrywali doświadczeniem, tylko zdobywając więcej punktów niż przeciwnik. Ich doświadczony koleś nie grał przez całą serię z Wolves, bo nie wyrabiał, tak jak pewnie nie wyrobi z Draymondem. I to jest moc Memphis, nie opierają się na jednym graczu. Ich młodość to siła, zmuszają przeciwników do błędów w masowej ilości, od dawna niewidzianej w NBA - a Warriors nawet w swoich najlepszych latach byli podatni na taką agresję. Nikomu nie jest łatwo zatrzymać niedźwiedzią nawałnicę i dużo będzie zależeć od sędziowania, bo licznik fauli był czasami kluczowy w obu seriach. Okej, chyba jakoś przekonałem siebie samego, żeby uwierzyć w Niedźwiedzia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi