wojtas011 497 Opublikowano 7 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 14 minut temu, ogqozo napisał: nie wiem kiedy ostatnio ktokolwiek w NBA zdobył 79 punktów w meczu mdr. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 7 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 To co, po Bostonie dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 7 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Kurde znowu masakra w trzeciej, gorsza ceglarnia niż Miami wczoraj. Milwaukee oczywiście korzysta z możliwości "fizycznej playoffowej gry", może być ciężko. Jednak Giannis i Jrue to jedni z najlepszych defensorów w NBA, jak trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 128 Opublikowano 7 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Jedyna szansa Celtics to te trójki, w których mieli 41% w pierwszych dwóch meczach. W środku nie mają czego szukać kiedy Giannis jest w formie. In all, the Celtics outscored the Bucks by 51 points from 3-point land in Game 2 -- the largest gap in Eastern Conference playoff history. Dzisiaj trójeczki już im tak nie wpadają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 7 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Troche sie poce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 7 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Aj zabraklo ulamka sekundy. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 128 Opublikowano 7 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Too big, too strong. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 7 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Pamiętajcie drodzy fani gier video, koszykówki. ps tylko niewiele drużyn może tego doświadczyć 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 497 Opublikowano 7 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Bucks tu prawie wolves zrobili, ale tam to chyba charge holiday zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 7 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 18 minut temu, wojtas011 napisał: Bucks tu prawie wolves zrobili, ale tam to chyba charge holiday zrobił. Ja osobiście bardzo liczę na Bucks. Gianis, Jrue to dla mnie wzory koszykarskich charakterów, w sensie mało pierdolenia, a dużo robienia, do tego zarówno atak jak i obrona to ich bardzo mocne strony. No dobra seria Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 128 Opublikowano 7 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 (edytowane) 16 minut temu, wojtas011 napisał: Bucks tu prawie wolves zrobili, ale tam to chyba charge holiday zrobił. Raczej nic nie było, Jrue go tam ledwo łokciem dotknął. Zresztą nie protestował W następnej akcji też mógł być gwizdnięty push-off Browna co zauważył Hubie Brown 2:05 Edytowane 7 Maja 2022 przez GearsUp Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 No to GSW dziś wybiło Grizz koszykówkę z głowy. Zmienili obronę. Co za def. Hybrydowa strefa z sekwencyjnym bronieniem 1:1 Szkoda mega Moranta. W 4 kw kolanu mu nie wytrzymało. Niestety zajechali chłopa. Jedyna taktyka to jego wjazd, wyskok i punkty. Bardzo mało siedział, ehhh jak mu się to stało przegrywali dobrze ponad 20 pkt na 6 min do końca (trochę poniższe mi to przypomniało - oby nie). Oczywiście Ja dalej na parkiecie, mimo, że w 2 połowie na usiadł nawet na minutę. Niestety przy takiej grze oraz dynamice kolana się mega eksploatują … Dobra to dziś poproszę jeszcze, aby nasz człowiek w NBA wyrównał serię i weekendowy plan maximum wykonany (Phil, Bucks, Gsw i Dal) Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 497 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 19 minut temu, balon napisał: ehhh jak mu się to stało przegrywali dobrze ponad 20 pkt na 6 min do końca Stało się to kiedy Grizzlies robili run, gwizdnęli ofensa na -14, Kyle wyleciał. Już nie takie powroty robili, z tą obrona to pewnie by nic nie dało. Fajny start, potem GSW poszli w strefę, Grizzlies przez 2 kwarty w obronie tylko byli w stanie generować straty, nic nie bronili, i tak to poleciało. Dobrze, że w PO każdy mecz to inna historia, ale następny mecz to must win. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Niestety ale Miśki wyglądały dziś dramatycznie przy tej strefie. W dwóch pierwszych meczach Golden inaczej broniło. Wychodzili przeważnie 1 na 1 (+ switch), a głównie miał to robić GP2. GP2 połamali, to Kerr musiał zmienić system obronny. Dodatkowo maskuje to lepiej Poola w defensywie. Ja się zajechał (został zajechany przez team i trenera) i tyle. Mam nadzieje, że wróci zdrowy na GM4, bo nie mogę patrzeć na resztę ich grajków w tych PO. Są tak nierówni, himeryczni. Okey JJJ ma przebłyski, ale te jego skakanie do każdego zwodu i problemy z faulami to jest jakaś komedia. Ponadto typ ma więcej o 10 cm od Greena a nic nie potrafi zagrać z nim tyłem do kosza (albo trener nie potrafi jednej zagrywki na to rozrysować). No chyba, że Ja odpocznie i odpalą protokół „20-5 bez Moranta”. No ale w PO oraz przeciwko obronie Golden tego nie widzę… Btw to statystycznie najlepszy mecz GSW za Kerra w PO. 142 pkt przy 63% z gry, 53% za 3 i 34 asysty, gdzie % trochę w końcówce rezerwy popsuły. Od początku 2 kw kontrolowali mecz. Skradli znowu nagłówki. No ale pewno poszedłby run XD ps był wtedy „run” i z 24 zjechali na +18 dla Golden (a nie 14). Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 3 godziny temu, wojtas011 napisał: Dobrze, że w PO każdy mecz to inna historia, ale następny mecz to must win. Ototo. Pierwszy mecz gsw wygralo na zyletach bo morant zjebal 100% rzut, drugi miski rozjechali gsw a w trzecim gsw rozjechali miski. Takze kolejna dobra runda i jesli niebiescy odbija w kolejnym to bedzie ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 128 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Kurde kolejny raz został złamany kod a zawieszenia i sankcje nic nie dają Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 497 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Ototo. Pierwszy mecz gsw wygralo na zyletach bo morant z(pipi)al 100% rzut, drugi miski rozjechali gsw a w trzecim gsw rozjechali miski. Takze kolejna dobra runda i jesli niebiescy odbija w kolejnym to bedzie ciekawie.Ten drugi to akurat był blisko, z Memphis każdy mógł wyjechać z 2-0, a skończyło się 1-1. Kurde kolejny raz został złamany kod a zawieszenia i sankcje nic nie dają Nie mogę tego pieprzenia o kodach sluchac xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 1 minutę temu, wojtas011 napisał: 6 minut temu, Mejm napisał: Ototo. Pierwszy mecz gsw wygralo na zyletach bo morant z(pipi)al 100% rzut, drugi miski rozjechali gsw a w trzecim gsw rozjechali miski. Takze kolejna dobra runda i jesli niebiescy odbija w kolejnym to bedzie ciekawie. Ten drugi to akurat był blisko, z Memphis każdy mógł wyjechać z 2-0, a skończyło się 1-1. Fakt, troche przesadzilem z tym rozjechaniem ale koncowka wydawala mi sie pod kontrola grizzlies. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 128 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 1 minutę temu, wojtas011 napisał: Nie mogę tego pieprzenia o kodach sluchac xd Ja tak samo ale przynajmniej coś się dzieje, na szczęście Ja się zreflektował albo ktoś od pi-aru mu powiedział żeby skasował tweeta. Oglądając pierwszą rundę jak nieporadnie wyglądały akcje Grizz-Wolves pisałem, że z GSW taka gra nie przejdzie i ich rozjadą prędzej czy później, niestety widać było przewagę doświadczenia. Jak oglądałem początek meczu i te trójki Grizllies to wiedziałem, że za dobrze idzie i za chwilę się to zmieni, w momencie kiedy zaczęły się roszady i pierwsza 5 zeszła a Warriors zmienili defensywę już nic im nie wychodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 9 minut temu, GearsUp napisał: Kurde kolejny raz został złamany kod a zawieszenia i sankcje nic nie dają O co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 128 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Teraz, Mejm napisał: O co chodzi? O to co ostatnio tylko w drugą stronę ale to już przeginanie pałki i lekkie nadużycie słów Kerra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Nadal nie kumam bo pierwsze slysze o kodach. Jakies animozje morant vs gsw? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 No już usunął Morant ten Tweet. Zaraz będzie, że gorszy foul niż ten na GP2 XD Naprawdę ta seria robi się trochę creepy. 28 minut temu, Mejm napisał: Ototo. Pierwszy mecz gsw wygralo na zyletach bo morant zjebal 100% rzut, drugi miski rozjechali gsw a w trzecim gsw rozjechali miski. Takze kolejna dobra runda i jesli niebiescy odbija w kolejnym to bedzie ciekawie. Ten drugi tak ich rozjechali, że na 40 sek byli 99-100 dla Grizz, a nie 2 min przed jeszcze GSW prowadziło i to wsio przy 7/36 za 3 Currego, Klaya, Poola i Wigginsa, całej drużyn 7/38 4 minuty temu, Mejm napisał: Nadal nie kumam bo pierwsze slysze o kodach. Jakies animozje morant vs gsw? Nieeee Kerr i cześć środowiska NBA po tym foulu na GP2 mówiło, że Brooks złamał nie pisany kodeks graczy, który m.in. mówi aby nie robić umyślnie krzywdy drugiemu graczowi. No i tak poszło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 128 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Kontuzja mogła wyjść z tej akcji ale trochę wcześniej bo zanim go złapał to się zderzyli kolanami. Sporo tweetów też mówi, że to po tej akcji: Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 No kontuzja słaba, bo gracz zjawiskowy i bez niego to może być parodia, nie seria patrząc, jak gra reszta miśków, ale bez przesady z tym kodem. Podwojenie, agresywna gra, PO, do tego kolana osłabione brakiem odpoczynku, 30-40 wyskokami i opadnięcia na całej epie (on ma ponad 130cm wyskoku dosiężnego, a statystyczny forumowicz, gracz z 5-10cm? xd) Mornat niesamowicie forsuje swoje ciało w tym kolana, w każdym rzucie. Jak nie zmieni trochę stylu, gry nie zacznie więcej mid i 3 (ale nie takich jak Ciebie tylko odpuszczają zostawiając specjalnie czystą do rzutu), to będzie miła duże problemy z zdrowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi