wojtas011 497 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 11 minut temu, GearsUp napisał: Kontuzja mogła wyjść z tej akcji ale trochę wcześniej bo zanim go złapał to się zderzyli kolanami. Sporo tweetów też mówi, że to po tej akcji: To był początek 3 kwarty, po tym normalnie grał chyba z 16 punktów rzucił. Poszedł w melanż w czwartek, to kości osłabił po alkoholu xd Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 128 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 15 minut temu, balon napisał: (ona ponad 130cm wyskoku dosiężnego, a statystyczny forumowicz, gracz z 5-10cm? xd) Pamiętam jak w podstawówce na wu-efie nam mierzyli i ja miałem 50cm Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Uwaga Morant złamał kod! To co dziś nasz człowiek w NBA, niedoskonały w swej doskonałości, bialutki i okrąglutki, 23 letni Luka Magic ze swoją bandą rzemieślników pociągnie do remisu z „przyszłymi” mistrzami NBA? Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 497 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Kerr wyprodukował nowy mem w nba Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Godzinę temu, balon napisał: To co dziś nasz człowiek w NBA, niedoskonały w swej doskonałości, bialutki i okrąglutki, 23 letni Luka Magic ze swoją bandą rzemieślników pociągnie do remisu z „przyszłymi” mistrzami NBA? Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Tak. Serce TAK, rozum NIE Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 128 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Dzisiaj big game Bookera. Czas najwyższy żeby przypomniał o sobie Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 No ja jestem ciekaw CP3, czy to wypadek przy pracy (choć obrona była bardzo agresywna), czy jakieś pierwsze sygnały dojechania 37 letniego organizmu z dużym przebiegiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Szanuję obie te ekipy, dzisiaj grunt żeby wygrała koszykówka i sportowa rywalizacja. I Miami Heat. Wczoraj w obu parach nerwy zrobiły się trochę przesadne. Bardziej wśród kibiców niż graczy, mam wrażenie. Ale zawodnicy każdej ekipy też zaczynają trochę szaleć. Widzimy, jaka jest teraz NBA - każdy zespół, jeśli tylko lekko odpuści, może w ciągu dosłownie minuty albo dwóch stracić 10 punktów prowadzenia. Gracze z przeszłości byliby oszołomieni tymi akcjami. Bez twardej gry i flirtu z decyzjami sędziowskimi, można po prostu przegrać mecz, cały czas. Nikt może nie chce sprawiać kontuzji, ale taka gra zwiększa szanse na wypadki. Zagrywka Poole'a nie była tak koszykarska jak fani próbują wyśmiewać. Ale Grizzlies też mieli wczoraj sporo takich. Niebezpieczna gra to na dłuższą metę większe ryzyko na faktyczne kontuzje, dlatego kurde jest teoretycznie karana. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 No ja też szanuję ofc dwa teamy, Suns szczególnie za CP3 i to jak ich prowadzi oraz Crowdera, mega charakter i walczak. Reszta mnie w sumie grzeje, a deko pyszałkowaty Booker wręcz mnie trochę denerwuje. Serce jednak zdecydowanie za Mavs, raz za Lukę, dwa że jest to taki trochę „romantyczny” team, czyli jeden topowy superstar + szereg zadaniowców. Niestety czym dalej w las (PO), brakuje co raz bardziej Tima JR. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 128 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 7 minut temu, balon napisał: a deko pyszałkowaty Booker wręcz mnie trochę denerwuje. White Mamba, Kobe też miał właśnie taki styl i za to uwielbiam Bookera. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 No fakt, ma on jaja i mimo twarzyczki jak z plakatów Bravo Girl, nie daje sobie w kaszę dmuchać. Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 961 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Morant stanął szeroko, Curry wpadł na nogę. Przypadek. Koszykarski incydent. Poole łapie za kolano. Jak gram, a gram dość długo, to jeszcze nie widziałem takiego zagrania. No ani razu. Nie mówię, że chciał zrobić Morantowi krzywdę, ale nie było to całkiem przypadkowe zagranie, bardziej bezmyślne. CP3 ma swoje lata, a jakby nie patrzeć, to Pelikany troszkę go pomęczyły. Nie był to spacerek #1 po #8 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 14 minut temu, triboy napisał: Poole łapie za kolano. Jak gram, a gram dość długo, to jeszcze nie widziałem takiego zagrania. No ani razu. Nie mówię, że chciał zrobić Morantowi krzywdę, ale nie było to całkiem przypadkowe zagranie, bardziej bezmyślne. Przecież on machnął idealnie na wysokości piłki. Moim zdaniem nie ma co wałkować. Liga po obserwacji zamknęła „dochodzenie” w tej sprawie. 14 minut temu, triboy napisał: Poole łapie za kolano. Jak gram, a gram dość długo, to jeszcze nie widziałem takiego zagrania. No ani razu. Nie mówię, że chciał zrobić Morantowi krzywdę, ale nie było to całkiem przypadkowe zagranie, bardziej bezmyślne. Panie jak grasz to cię nigdy nikt nie złapał/przytrzymał w dziwnym miejscu, tym bardzie przy podwojeniu? Przecież to są setne sekund, tym bardziej tu podwajali agresywnie i próbował mu Pool na rożnej wysokości (tam gdzie piłka) rękoma zablokować ruchy i wyciągnąć piłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Już się zaczyna sportowa rywalizacja mdr. Luka jakby nie wsadzał wszędzie łokci i po każdej akcji leciał do sędziów oburzony to by nie był sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Chyba musisz przerzucić się na tenis albo golf, jak tak oczekujesz „czystego” sportu w NBA Play off. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 128 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Mavs drudzy Celtics - wpadają trójeczki wygrywamy, przestają wpadać różnica maleje. Luka to yebany symulant a Bertans akurat musiał zamienić się w Raya Allena xd Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Dobra, jeszcze dwie kwarty 5 minut temu, GearsUp napisał: Mavs drudzy Celtics - wpadają trójeczki wygrywamy, przestają wpadać różnica maleje. No i jak pozostałe 28 drużyn XD Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 128 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Nie no Suns mają dogrania w trumnę, jakieś akcje kombinacyjne pick roll głównie inicjowane przez CP3. Bucks tak samo nie polegają aż tak mocno na 3pt shooting no ale tu już zasługa fizyczności Giannisa i jego looong steps. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Uwazam, ze mecz jest bardzo wyrownany. Przez trzy kwarty ~10pkt roznicy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 CP6. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Frank Nikitina ze Szczecina dobra obrona na Bookerze. Typ ma 193cm, a 216 rozpiętość ramion. Co Krzysiu dziś niemądrze gra. No 2 mecz po 37 urodzinkach bardzo słaby. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 128 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Wincyj trójek Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 No trójki z dobrych pozycji, na dobrym % są spoko, trójki forsowane po izolacjach na słabej skuteczności to rak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Wczorajszy mecz >>>> wow >>>> dzisiejszy mecz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi