Bartg 5 435 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Bomby od rana, Durant w Phoenix, Westbrook w Utah, Russell w Lakers Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 W końcu Lakers się pozbyli Westbrooka 11 godzin temu, GearsUp napisał: A co powiesz na minuty i gry w playoffs jak już jesteśmy przy takich All-Time porównaniach? Gdyby Jordan rozegrał tyle samo meczów co Lebron miałby ponad 1.2k pkt więcej No i jak myślicie czy ktoś kiedykolwiek pobije ten rekord strat? Nikt Jordanowi nie kazał robić 2 emerytur, więc nie wiem jaki sens mają takie gdybania. Poza tym, all-time scoring list, w której Lebron zajął wczoraj pierwsze miejsce, nie uwzględnia playoffów, a tylko sezon zasadniczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 400 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 W sumie Jordan w top5 na tej liście ma najmniej rozegranych meczy Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 124 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Little too late for Phoenix. CP jest moim zdaniem washed out ale może prove me wrong Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 474 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 No cóż to wszystko wina Moranta Tak jak pisałem wcześniej, Suns czekało na zatwierdzenie nowego właściciela, teraz Nets i Raptors mają bardzo dobrych obrońców na Duranta, czyli OG and Bridges, zachód będzie się dzisiaj bił o nich Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Do or die Phoenix, albo tytuł najpóźniej w przyszłym sezonie, a potem się zobaczy. Lakers zaskakująco się wzmocnili stosunkowo niewielkim kosztem Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Durant znowu superteam Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 474 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Do or die Phoenix, albo tytuł najpóźniej w przyszłym sezonie, a potem się zobaczy. Lakers zaskakująco się wzmocnili stosunkowo niewielkim kosztem Jestem az w szoku, DLO to rak, ale i tak tanio wypchnęli ceglarza jeszcze się wzmacniając.Russ pewnie skończy w Clippers po buyoucie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregorius 480 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Dobre bomby spadły Ja teraz poproszę Dallas-Phoenix w PO ,w pełnych składach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 A w Bullsach jakies roszady? Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Nie wiem no... o ile latami byłem sceptyczny wobec Westbrooka gdy wszyscy się jarali, to jakoś nie czuję, żeby on był AŻ TAK słaby, jak ludzie mówią. Straszna nagonka włącznie z cynicznymi komentarzami samych Lakersów, a wyniki były dużo gorsze gdy LeBron grał bez Westbrooka na parkiecie. Z drugiej strony, D'Angelo w dobrej formie jest lepszy. Jeśli w niej jest.... W tym sezonie nie był. Był raczej w jeszcze gorszej niż Westbrook, no ale umie rzucać za trzy. Ciekaw jestem, co z tego wyjdzie... Ale niby wiele do stracenia nie mają, po porażce z OKC ekipa i tak jest w kiepskiej sytuacji, i przyznajmy - to JEST trzynasta najlepsza ekipa na Zachodzie w tym sezonie, to nie tak jak niektórzy fani myślą że sędziowie im zabrali czołowe miejsce. Durant do Suns mnie trochę przeraża. Chociaż bardziej by mnie przerażało, gdyby oddali Aytona. Ayton z Durantem brzmi jak jeszcze mniej przydatny niż był do tej pory. Za to Mikal i Cam Johnson grali ostatnio bardzo solidnie i łącznie byli sporym plusem w ofensywie jednak. W rezultacie zostawia to Suns aż czterech graczy w dobrej formie, bo Chris Paul do niej wrócił i to napędza ich doskonałą ostatnio passę. Kurde, taka Wielka Trójka to nie tylko hype. ALE jakoś i tak odważny ruch zmieniać ekipę, w której wszystko ostatnio szło tak dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Jest i niezatapialny ulubieniec jednego forumowicza, szybuje w górę kariery. James Wiseman wymieniony za Saddiqa Beya. NO CÓŻ. Dziwna wymiana, zwłaszcza dla Detroit. Bey chyba wyląduje w Atlancie za picki w drafcie. Nawet nie wiem na ten moment, czy Warriors próbują kogoś pozyskać, czy tylko obniżyć luxury tax. A Nuggets? Oddali Bonesa Hylanda za picki, cholera wie co dostaną. Na razie przychodzi Thomas Bryant z Lakers za picki, to ma być postęp? Spurs i Houston jacy aktywni dzisiaj hehe. Dzisiaj to każdy chce z nimi rozmawiać bo mogą się zgodzić na wszystko, wziąć każdego albo oddać każdego. P.S. Okej, teraz widzę że w końcu Warriors pozyskali... Gary'ego Paytona. Czyli wymienili Wisemana za Paytona, genialny ruch. 2 lata temu mogli wymienić Wisemana za dobrego gracza, teraz wymienili go za gościa którego sami odpuścili, mistrzostwo nadchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Payton II wraca do GSW. Piękny ruch, bo „za” Wiesmann XD . O pany ustawienie z Paytonem i Divincenzo w obronie (na piłce), to będzie koszmar wszystkich 1-2 w lidze. No jaram się. Czyli mają matchup na Suns lub Dallas. Gorzej, że dalej tragicznie brakuje mięsa, a jakby Green (tfu) lub Looney wypadł to nie wiem co oni by zrobili… Tak czy siak mega się cieszę, z powrotu GPII, a widać że on też (w ataku) nie mógł się odnaleźć w iso graniu Lilarda czy innego Simmonsa. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Niektóre wymiany na dole tabeli mnie naprawdę rozpieprzają, oczywiście rekord to fakt że Houston Rockets POZYSKALI JOHNA WALLA, kolesia który nadal jest na ich kontrakcie, i będą mieli okazję drugi raz go spuścić z tego ogromnego kontraktu, nadal przez cały czas go płacąc mdr. Jednocześnie coś tam dostali w zamian. Co za mistrzostwo recyklingu. Dobre w ogóle było jak ludzie w necie czasem przespali ostatnie 5 lat i myśleli, że Wall będzie jakoś wymiatał w Clippers mdr. Koleś był tragiczny, co za niespodzianka. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 474 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Lakers na luźno wygrali trade dealine, strasznie podobne do Cavs 2018 Grizzlies wymienili zwłoki Danego Greena na Kennarda, dokładają kolejne 40% za 3 do Bane, za free spoko Pistons zbierają busty z drugiego numeru w Drafcie Wymiana Duranta sprawiła, że OG został w Raptors Szkoda, że Bridges był nie do wyrwania 33 minuty temu, ogqozo napisał: A Nuggets? Oddali Bonesa Hylanda za picki, cholera wie co dostaną. Na razie przychodzi Thomas Bryant z Lakers za picki, to ma być postęp? Tak, oni mieli za backup Jokicia zwłoki Deander Jordana i Jeffa Greena, wzmocnili swoją największą słabość Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Nie no, od dawna najwięcej jako zmiennik Jokicia gra Zeke Nnaji. I to też jest jeden z powodów dla którego ławka Nuggets stała się dużo mniej beznadziejna i zespół zaczął seryjnie wygrywać. Jordan w ostatnim meczu nawet nie wyszedł na parkiet, mimo że Nnaji nie grał. Ogólnie pojawia się na parkiecie symbolicznie w meczach back-to-back odpuszczanych i tego typu sytuacjach. Czy Bryant będzie lepszy? Cóż, podobno granie z LeBronem, Davisem i w ogóle supergwiazdami to miała być idealna sytuacja dla każdego role player i tryb easy, więc skoro nawet z nimi przyprawiał fanów tylko o płacze że jest najgorszym defensorem świata to ja nie wiem. Koleś zostanie zapamiętany na zawsze za to że dwa dni temu przy TYM rzucie podnosił ręce żeby LeBron mu podał hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 11 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 Badania Gary'ego Paytona wyglądają kiepsko, możliwe że nie będzie zdolny do gry przez wiele miesięcy. To by mogło oznaczać wycofanie całej serii tych wymian i powrót Jamesa Wisemana do Warriors. XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 11 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 Jutro dobry meczyk o luckiej porze. Grizzlies vs Celtics 20:00. Jakos przezyje tego Moranta. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 474 Opublikowano 11 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 O 21 masz Raptors Pistons, tam nie będzie Moranta tylko potężny Killian Hayes 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 11 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 3 godziny temu, Mejm napisał: Jutro dobry meczyk o luckiej porze. Grizzlies vs Celtics 20:00. Jakos przezyje tego Moranta. No faktycznie, to musi być ciężkie przeżycie z oglądania chyba najefektowniejszego, najdynamiczniejszego, najlepiej panującego gościa w NBA, do tego kręconego super staty… Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 11 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 28 minut temu, wojtas011 napisał: O 21 masz Raptors Pistons, tam nie będzie Moranta tylko potężny Killian Hayes Ogladac bede dla bostonu, wiec nie da rady. 13 minut temu, balon napisał: No faktycznie, to musi być ciężkie przeżycie z oglądania chyba najefektowniejszego, najdynamiczniejszego, najlepiej panującego gościa w NBA, do tego kręconego super staty… Nie podoba mi sie jego gra i te spastyczne wbieganie w kosz jak jezdziec bez glowy. A statsami sie nie masturbuje takze Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 11 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 1 minutę temu, Mejm napisał: Nie podoba mi sie jego gra i te spastyczne wbieganie w kosz jak jezdziec bez glowy. A statsami sie nie masturbuje takze Nie, no w tym sezonie dużo bardziej myśli i ma większe wyczucie. Mi się podoba, taka pantera w ruchu. Tylko akurat jak nie robi niesionej (rzadko ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 11 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 Wlaczylem jakies ostatnie hajlajtsy z nimi i widzialem to samo co w zeszlym sezonie (gdzie tez mi sie nie podobala taka jego gra), ale moze trafilem akurat na takie wybiorcze. A o niesionej nie chcialem wspominac bo balem sie morantowego linczu. Jeszcze cos tam sapal w zeszlym roku, ze by Jordana 1-1 ugotowal No nie moj typ zawodnika. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 11 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 Nie, no to co on pierdoli i jak się zachowuje to trzeba oddzielić grubą kreską od jego gry. Myślałem, że tylko z tego powodu on ci się nie pasi. Jak styl nie leży, to rozumiem (choć nie do końca, bo on ma naprawdę mega styl ). Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 11 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 No to mu trzeba przyznac, ze styl ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi