Skocz do zawartości

NBA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to znamy 4 pary PO. 
GSW w pierwszej rundzie zagra z historycznie, wyjątkową ekipą :obama: 

Spoiler

:beka:

a Suns będą szarpać się z LAC.

W takim układzie GSW-Suns dopiero w finale konferencji:banderas:

Opublikowano
21 minut temu, balon napisał:

No to znamy 4 pary PO. 
GSW w pierwszej rundzie zagra z historycznie, wyjątkową ekipą :obama: 

Ukryj zawartość

:beka:

a Suns będą szarpać się z LAC.

W takim układzie GSW-Suns dopiero w finale konferencji:banderas:

Chyba jednak Suns-GSW :obama:

Opublikowano

Gobert o wydarzeniu: "widząc, jak fanatycznych fanów w polskim internecie mają Warriors, uznałem, że dobrze będzie. jeśli ja również walnę plombę koledze z drużyny. Wsparcie forum Plejstejszyn będzie dla nas kluczowe w walce o playoffy i o mistrzostwo NBA w nadchodzących tygodniach".

Sprzedawca butów z Memphis opowiedział o tym, jak wygrażał mu Ja Morant w zeszłym roku, co opisał Washington Post kilka dni temu. Matka Moranta miała przyjść do sklepu, ale nie mogła pogodzić się z informacją, że nie ma danego buta w jej rozmiarze, zaczęła więc chodzić za sprzedawcą i krzyczeć na niego, że ją olewa. Po jakimś czasie do sklepu wpadł Ja z 8-9 kolegami i zaczęli mu wygrażać. Sprzedawca miał schować się z kanciapie, gdy przez ok. godzinę Ja z kolegami wygrażali mu zza drzwi. "Byłem naprawdę przestraszony", powiedział sprzedawca. Stwierdził, że zgłosił sprawę na policję, jednakże policja orzekła, że sprawca jest niezidentyfikowany i nie wszczęła niczego. 

Możliwe, że Gobert pozostanie poza zespołem na jakiś czas. Jeszcze nie jest zadecydowane, czy poleci z ekipą do LA na mecz. Jednakże Gobert i Kyle Anderson obaj powiedzieli, że nie są obrażeni, więc myślę, że Gobert zagra.

Opublikowano

Gobert oficjalnie nie zagra, McDaniels oczywiście też. Zobaczymy co to da.

Genialny donos od Wojnarowskiego: "Wolves musieli zawiesić Goberta za intencjonalny cios, chociaż akceptują fakt, że było to uderzenie w klatkę bez zamiaru uszkodzenia cieleśnie Andersona, oraz że Anderson wielokrotnie w ciągu meczu mówił do Goberta "bitch" gdy ten grał z kontuzją" mdr. Zarządzanie przedszkolem czy zespołem NBA, w tym sezonie trudno rozróżnić.

Opublikowano

Jak zauważyłeś przestałem się odnosić, a…

F56E9BC2-F566-46EB-B1E5-6E6AD149FF25.jpeg.b9850fad934baf7d2b261679ac7d61c6.jpeg

Ogólnie cały sezon powtarzałem wszystkim co wątpili, że jestem spokojny o Golden, no i chyba jednak to nie były słowa na wiatr. 
Ostatnie zestawienie  amerykańskich bookmacherów. Całkiem wysoko jak na drużynę która miała nie wejść do PO, a teraz każdą serię będą grali bez przewagi parkietu, a w sezonie mieli 3 najgorszy bilans w lidze na wyjazdach. Czyżby ktoś tu brał pod uwagę mistrzowskie doświadczenie?:philosoraptor:

1641FADF-84A7-4247-B3B8-3E58ECFCC1F5.jpeg