GearsUp 123 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Czyli to z Mitchellem to nie był przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Tak tam info graficzka z meczyku now Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 479 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Wymienić całą przyszłość, bo nie bronili lobów w PO xd Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 „ Wolves odesłali Goberta do domu po przepychance z Andersonem. Zawodnik nie zagra już w meczu. ” Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Rudy nie wiedział, ze friendly fire jest on na serwerze Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Suns i Jazz jak walczą, może do końca być ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 No LAC jak wjebie, a Pels wygrają (narazie prowadzą z Wolves) to wypadają z PO do play in i grają z LA o PO Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Wyjebanie Goberta jak zwykle wyszło T Wolves na dobre, odrobili straty po serii trojek Karola Miasta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Co za blok i później przechwyt Edwardsa Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 No to znamy 4 pary PO. GSW w pierwszej rundzie zagra z historycznie, wyjątkową ekipą Spoiler a Suns będą szarpać się z LAC. W takim układzie GSW-Suns dopiero w finale konferencji Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Ale pojebana koncowka Pels Wolves Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 123 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 21 minut temu, balon napisał: No to znamy 4 pary PO. GSW w pierwszej rundzie zagra z historycznie, wyjątkową ekipą Ukryj zawartość a Suns będą szarpać się z LAC. W takim układzie GSW-Suns dopiero w finale konferencji Chyba jednak Suns-GSW Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Teraz, GearsUp napisał: Chyba jednak Suns-GSW ? Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 123 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Tak mi pokazuje na nba.com Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 To zle pokazuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Suns - Clippers Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 123 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 No tak, już zmienili Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Parodii w Minnesocie ciąg dalszy. Mcdaniels schodząc na przerwę do szatni, pizgnął ręką w ścianę i ponoć złamana… Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Gobert o wydarzeniu: "widząc, jak fanatycznych fanów w polskim internecie mają Warriors, uznałem, że dobrze będzie. jeśli ja również walnę plombę koledze z drużyny. Wsparcie forum Plejstejszyn będzie dla nas kluczowe w walce o playoffy i o mistrzostwo NBA w nadchodzących tygodniach". Sprzedawca butów z Memphis opowiedział o tym, jak wygrażał mu Ja Morant w zeszłym roku, co opisał Washington Post kilka dni temu. Matka Moranta miała przyjść do sklepu, ale nie mogła pogodzić się z informacją, że nie ma danego buta w jej rozmiarze, zaczęła więc chodzić za sprzedawcą i krzyczeć na niego, że ją olewa. Po jakimś czasie do sklepu wpadł Ja z 8-9 kolegami i zaczęli mu wygrażać. Sprzedawca miał schować się z kanciapie, gdy przez ok. godzinę Ja z kolegami wygrażali mu zza drzwi. "Byłem naprawdę przestraszony", powiedział sprzedawca. Stwierdził, że zgłosił sprawę na policję, jednakże policja orzekła, że sprawca jest niezidentyfikowany i nie wszczęła niczego. Możliwe, że Gobert pozostanie poza zespołem na jakiś czas. Jeszcze nie jest zadecydowane, czy poleci z ekipą do LA na mecz. Jednakże Gobert i Kyle Anderson obaj powiedzieli, że nie są obrażeni, więc myślę, że Gobert zagra. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 W sobotę na start Playoffs o 1900 76ers-Nets m, 2130 Boston z Miami/Hawks, 00 Nyk-Cavs, 230 GSW-Sac, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Gobert oficjalnie nie zagra, McDaniels oczywiście też. Zobaczymy co to da. Genialny donos od Wojnarowskiego: "Wolves musieli zawiesić Goberta za intencjonalny cios, chociaż akceptują fakt, że było to uderzenie w klatkę bez zamiaru uszkodzenia cieleśnie Andersona, oraz że Anderson wielokrotnie w ciągu meczu mówił do Goberta "bitch" gdy ten grał z kontuzją" mdr. Zarządzanie przedszkolem czy zespołem NBA, w tym sezonie trudno rozróżnić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 W tych PO najciekawsze zestawienie to bedzie balon (gsw) vs ogor (sc). Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Jak zauważyłeś przestałem się odnosić, a… Ogólnie cały sezon powtarzałem wszystkim co wątpili, że jestem spokojny o Golden, no i chyba jednak to nie były słowa na wiatr. Ostatnie zestawienie amerykańskich bookmacherów. Całkiem wysoko jak na drużynę która miała nie wejść do PO, a teraz każdą serię będą grali bez przewagi parkietu, a w sezonie mieli 3 najgorszy bilans w lidze na wyjazdach. Czyżby ktoś tu brał pod uwagę mistrzowskie doświadczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 A jaka jest historia swetra? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 https://picks.nba.com/bracket-challenge Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi