Bartg 5 435 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Hawks jak sa gwalceni do przerwy xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregorius 480 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 1/17 za 3 i - 30 do przerwy. Można się chyba rozejść do konsol w oczekiwaniu na dania główne. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 No początek PO taki se bym powiedział Mam nadzieję, że mecz historycznej ekipy z 6 drużyną zachodu będzie na poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Tak cos czulem, ze Cavs nie wytrzymają presji i dalej trzymam 4:3 dla Knicks Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Kurła historycznie, niesamowita drużyna goli w pierwszym meczu słabiaków z nad zatoki. W 1 połowie zajebista obrona pomalowanego, w drugiej Fox i Monk wjeżdżali jak w juniorów. No nic, jak golden nie wyrwie drugiego meczu, to wszystko się może zdarzyć przy 2-0… Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 479 Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Już widziałem taki sam mecz rok temu, game 1 grizz vs gsw. Tylko wtedy w miejscu Wigginsa rzucał Klay za 3 a potem Morant spudłował game winnera. Wtedy Ja + Jaren, dzisiaj Fox + Monk. Okropny Sabonis, naprawdę dobre minuty Lena uratowały Kings, kiedy robili run w 4q. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Sabonis strasznie się spalił. No ale drugiego tak słabego meczu nie rozegra (choć trzeba przyznać że gemeplan defensywny był mocno - za monco, pod niego i Green z Looneyem zrobili naprawdę dobrą robotę), no ale mam nadzieję, że drugiego tam dobrego meczu tak samo Monk nie zagra. No i Wiggins trójki zacznie trafiać. Ogólnie jednak jestem zadowolony z tego co zobaczyłem po stronie Golden na wyjeździe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 t-shirt? Trash XDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Dobry meczyk na razie w Memphis Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Pierwszy mecz, pierwsza wizyta AD w szatni z kontuzją Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 123 Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Haczimura to chyba więcej open looks nawet na treningach nie miał Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 123 Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 33 minuty temu, Bartg napisał: Pierwszy mecz, pierwsza wizyta AD w szatni z kontuzją To z teraz Moranta wygląda znacznie groźniej Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 I to Davis powrócił z zaświatów i wymusil ten faul Moranta, ale wyglądalo paskudnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Co grają Reaves i Rui Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 No niestety ale Moran pewno koniec sezonu. Jak wróci z tego na tę serię, to będzie robotem. Wyglądało to tragic. Niestety trochę to uroki jeźdźca bez głowy Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 123 Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Obstawiałem miśków ale po tym co zobaczyłem to nie wiem jak oni mają wygrać tę serię. Lakers świetni w obronie do tego ten matchup im wyjątkowo leży. To podwajanie Lebrona bez sensu bo z jego wizją gry od razu piłka leci do wolnego strzelca Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Hachimurze się pojebało i myślał, że jest Kawhi Leonard. Ja pierdolę, ale występ Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Co tam sie odjebalo w nocy? Herro lamie reke, Giannis opuszcza parkiet z kontuzja plecow, Heat kradna mecz numer 1 Potem Playoff Kawhi pokazuje Phoenix, że never underestimate the heart of a champion i Suns włącza się gen przegrywu Westy ceglił strasznie, ale w defensywnie dał radę, znakomity mecz jak na 3/19 z gry Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Lakers chyba lepiej nie mogli wejść w playoffy. Dobry mecz, wygrana na wyjeździe z drugą drużyną zachodu Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 479 Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Kontuzje Moranta i Giannisa pokazują jak niebezpieczne jest "take charge", lepiej dla obrońcy stanąć i podciąć lecącego zawodnika niż skoczyć i bronić normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Naturalne instyktowne zachowanie dla wielu zawodników, tak jak np dla Love'a, który "kontuzjował" Giannisa, czy AD, na którego wpadł Morant. Ciężko tu mówić o lepiej stanąć, to odruch wyćwiczony przez lata. Ale fakt, że przy tej skoczności i prędkości zawodników w locie jest to bardzo niebezpieczne. No ale można też złamać 2 palce rzucając się na parkiet po piłkę jak Herro. Szkoda, że tak się te PO zaczynają, bo mam wrażenie pary w 1 rundzie są najciekawsze od lat i do tego już 4 zespoły straciły przewagę parkietu. Niesamowite też, jak Pelinka i Lakers okradli innych w trade deadline, wiadomo, że Rui i Reaves nie będą rzucać 50+ razem co mecz, ale jak nie oni to a to Beasley trafi 7 trójek, a to Russel, Lebron wczoraj grał w ogóle dużo jako 3&D i się specjalnie nie namęczył. Przy tej formie Lakers w ostatnich tygodniach i pewności jaką złapali to jeśli AD pozostanie względnie zdrowy to tu jest potencjał nawet na finał zachodu. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 479 Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Naturalne instyktowne zachowanie dla wielu zawodników, No właśnie, bo lepiej stanąć jak slup niż bronic, to jest problem zasad.Bardzo często jest nagle wbieganie obrońców z pomocy żeby złapać kogoś na ofensa.Jeden Zaza spowodował zmianę przepisów, ciekawe czy dwie kontuzje jednego dnia tez spowodują jakieś zmiany w przyszłości, twitter raczej odnosi się krytycznie do tej zasady. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 4 godziny temu, wojtas011 napisał: No właśnie, bo lepiej stanąć jak slup niż bronic, to jest problem zasad. Bardzo często jest nagle wbieganie obrońców z pomocy żeby złapać kogoś na ofensa. Jeden Zaza spowodował zmianę przepisów, ciekawe czy dwie kontuzje jednego dnia tez spowodują jakieś zmiany w przyszłości, twitter raczej odnosi się krytycznie do tej zasady. Broń Panie Boże. Tu trzeba byłoby zmienić zasady nauki gry w koszykówkę. Od młodego w każdym klubie uczą zarówno defensywy inwidualnej jak i zespołowej, której filarem jest strefa oraz właśnie rotowanie i stawanie na drodze, to są podwaliny help defense . Ma to łatać dziury w obronie i ograniczyć typów co cały mecz grają na wciśniętym turbo. Tu nie ma co porównywać do Zazy. Takiej gry nikt nie uczy, to było typowe dirty plays i nie na nic wspólnego z kanonami koszykówki, co innego „stawanie na offens”. Gracze atakujący i tak już są w huuuuu faworyzowani. Jak jeszcze zabierze się jedną z głównych borni na ciśnieniowców, to już w ogóle wyniki będą średnio po 140… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Ojoj Warriors są w niezłej dupie, Curry po raz pierwszy w karierze 0:2, Greena czeka odpoczynek (Sabonisa też może powinien za złapanie nogi) Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Trochę im się uruchomiły akcje jak za czasów Bad Boys z Pistons, strasznie prymitywne Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi