wojtas011 479 Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Nie wiem o jakich dziadków chodzi, ale patrząc jak twoi młodzi gniewni się rozwijają, to nieokreśleni dziadkowie mogą pograć dłużej w tej lidze niż gansta z miasta czyli Ja i Dilon XD Ja jak coś życzę Zionowi jak najlepiej bo styl ma mega i jest super przeciwwagą na ligę opartą na trójkach, no ale nie wygląda to za optymistycznie. Jego 4 lata w lidze 24,61,0 i 29 meczy w obecnym sezonie - średnia do 24,5 meczy na sezon Gdzie w swoim poście przytoczyłem Morata i Dillona? Napisałem o unicornach w southwest division, gdzie jest teraz tam 3 (czterech jeśli uznamy Doncicia jako PG unicorna).Tak zdrowie to jest wada, ale jak uda się takiemu ugrać jeden zdrowy sezon to kończy się jak Lakers w banceReszta unicornow jest rozłożona po różnych diwizjach, wizards maja KP, Lakers AD i OKC Cheta. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 2 godziny temu, wojtas011 napisał: O czym wy pierdolicie? Przecież zaraz te wasze dziadki pokończą kariery No ale ja się do tego odnosiłem. Nie wiem o jakich dziadków chodzi i w sumie po co to napisałeś. W jakim kontekście. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 479 Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 No ale ja się do tego odnosiłem. Nie wiem o jakich dziadków chodzi i w sumie po co to napisałeś. W jakim kontekście. Trzy posty po moim, akurat twój napisałeś równocześnie z moim i dlatego tak to wygląda jakby ciebie tez dotyczył. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 18 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 Co za drużyna Po raz kolejny Joe Mazulla ograny w końcówce jak dziecko, Tatum 4 rzuty (?!?!?!) w drugiej połowie, żadnego w 4 kwarcie, w t f. Mieli fart, że w Sixers siedział na ławce jeszcze gorszy trener. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregorius 480 Opublikowano 18 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 Kto ogląda cały ten run Heat może napisać - spodziewane zwycięstwo To nie oznacza oczywiście,że faworyt w serii się zmienił, bo Celtics wtopili w Garden już po raz czwarty i zawsze do tej pory mocno odpowiadali, ale jest spora szansa. Jimmy nie jest sam bo ma Spoelstre i Adebayo na poziomie all nba a Love i Lovry są jak wino i to dobre. Dobry meczyk i duży fuck up Celtics którzy byli już chyba +16 po przerwie. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 18 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 Bardzo dobrze, nie lubię Celtics, a Butlera dobrze się ogląda w akcji. Chciałbym finał Lakers - Heat, czyli pojedynek outsiderów z play-out. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 123 Opublikowano 18 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 https://www.espn.com/nba/story/_/id/37664703/warriors-never-rebuilt-trust-green-poole-incident-steve-kerr-says A jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 958 Opublikowano 18 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 Nawet jak fejk to śmiechowe, bo wcale nieprawdopodobne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 18 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 10 godzin temu, krupek napisał: Bardzo dobrze, nie lubię Celtics, a Butlera dobrze się ogląda w akcji. Chciałbym finał Lakers - Heat, czyli pojedynek outsiderów z play-out. Play-in Miami ok ale Los Angeles Dziaders już zapraszam na rybki. ps Buty Ja Moranta nie są już dostępne w aplikacji Nike… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 18 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 26 minutes ago, balon said: Play-in Miami ok ale Los Angeles Dziaders już zapraszam na rybki. ps Buty Ja Moranta nie są już dostępne w aplikacji Nike… Chlop chyba sie nie ogarnie nawet jak straci kilkadziesiąt milionów dolarów... Zawieszenie w przyszłym sezonie i nie zagranie min 65 spotkań wykluczy go z super maxa kontraktu i będzie z 200mln w plecy. Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 958 Opublikowano 18 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 A to chyba musiał spełnić wymogi w tym sezonie. Podobnie Zion. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 18 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 Już mu przepadło w tym sezonie za to jakieś 39 baniek Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 479 Opublikowano 18 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 (edytowane) 1 godzinę temu, Bartg napisał: Chlop chyba sie nie ogarnie nawet jak straci kilkadziesiąt milionów dolarów... Zawieszenie w przyszłym sezonie i nie zagranie min 65 spotkań wykluczy go z super maxa kontraktu i będzie z 200mln w plecy. Już go wykluczyło, teraz musi zbierać nagrody do następnego A co do butów to okaże się w przyszłym tygodniu bo ma być drop nowego koloru, te poprzednie były sold out i tak, więc mogły zniknąć. Jak wchodzę na stronę nike z lokalizacją na USA to dalej się pokazuje Edytowane 18 Maja 2023 przez wojtas011 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 19 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 dlaczego Jamal Murray tak często woli oddać rzut za trzy zamiast dać Jokiciowi piłkę, gdy ten ma dużo mniejszego gościa od siebie Edit: okej, już wiem dlaczego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 19 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 Lakers trochę pod ścianą. Szkoda, bo te mecze w Denver były na styku i drugi mecz było można wyrwać na spokojnie. Tym bardziej, że długo prowadzili. Liczę na to, że w LA dwa mecze będą do przodu, a potem będzie się działo, ale to będzie ciężkie do zrealizowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 19 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 Jakos mi nie smutno xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 19 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 No i tak finisz tego sezonu mają mega po takim kiblu przez połowę sezonu, aż nie do uwierzenia. No i na pocieszenie Jokic w finale, zasłużył. Ważne, że nie GSW, Clippers, Suns czy inne klałny podrabiańce z tego sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 19 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 Krupek za co nie lubisz Bastonu? Bo suns to sie chyba nie lubi jakos podskornie chociaz sam nie wiem czemu, przez Bookera? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 19 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 Celtics od zawsze, za czasy historyczne i pomaganie sobie halą Boston Garden - słynne grzanie w szatni i przerobione obręcze w koszach dla gości, po późniejszą erę klałna Pierca, finał 2008, a obecnie za tę ich nijakość. Suns w zasadzie mi obojętni, ale pierwsza faz playoff to dla nich odpowiednie miejsce, moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 19 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 Jak sie jest kibicem LAL to nie mozna lubiec Bostonu cos jak bycie Kibicem United i troche Liverpoolu xD Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 19 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 Też prawda. Nuggets, jeśli awansują, będą pierwszy raz w finałach, więc fajna historyczna ciekawostka by była. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 19 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 Po tej Clown Fiescie z MVP dla placzka Embida bylo by to fajne ukoronowanie sezonu Jokica pierwszy raz w Finalach tytul i MVP PO i Finalow... 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 19 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 No to będzie pogodzenie. Embida mvp za rs, Jokic za „PO”. Jak ja się cieszę z tych 2-0 nie chcę aby drużyna zbudowana od nowa w 3 miesiące + mega fart (głupota Wolves?) z tą wymianą i pozyskaniem takich graczy… Zdecydowanie wolę proces. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 479 Opublikowano 19 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 Wolves nic nie zrobili głupiego, tylko sobie przygarnęli lepszy fit w postaci Conleya. To Jazz i WIzards im oddało za free zadaniowców. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 19 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 34 minuty temu, wojtas011 napisał: Wolves nic nie zrobili głupiego, tylko sobie przygarnęli lepszy fit w postaci Conleya. To Jazz i WIzards im oddało za free zadaniowców. Tak, tak mój błąd o jazz mi głównie chodziło (Vando i Beasly). Wizz wsunie też Japońca za nic oddali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi