Gregorius 480 Opublikowano 20 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 Złomowania Celtics ciąg dalszy nawet pomimo tego, że Love i Lowry wnieśli dziś niewiele. Williams wkurwił Jimmiego w końcówce a ten gospodarzy po prostu zamordował. Liderzy Bostonu już klasycznie - J E D E N kosz łącznie w 4Q, a Mazzulla do tej pory nie wie co to się odjebało w końcówce ( z +9 do -6 w ostatnie 6 minut). Trzeba chyba zacząć kibicować Lakers żeby mieć przewagę parkietu w Finałach z 8-ego seeda Teraz to już nie żarty - 2-0 w serii to historycznie 92% szans na jej wygraną Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 20 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 20 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 Pan koszykarz Jimmi Butler Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 20 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 Beka z Mazzulli, że tyle trzymał tego Granta Williamsa na boisku i jeszcze mu pozwolił kryć Jimmy'ego 1 na 1 w kilku akcjach z rzędu Oczywiście fatalny mecz gral Brown, Al 'elite shooter' Horford nie potrafi trafić żadnej trójki, a i Tatum znowu gdzieś zniknął w czwartej kwarcie, ale nie musiało to wcale tak wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 20 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 Spo jak rozgrywa trenera Mozarelle to juz nawet nie jest śmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 20 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 Boston ma to mimo wszystko dalej duze szanse wygrac. Jak bede mial szanse ogladac final Denver Miami to sie normalnie pierwszy raz od stycznia napije!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 401 Opublikowano 20 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 Oglądałem tylko skrót ale mina Williamsa na koniec bezcenna Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 No cóż, Lakers już chyba na ryby zaraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 787 Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 Coz za satysfakcja…paskudni Warriors-beaters. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 Powiedzieć, że jestem zadowolony, to jak nic nie powiedzieć ale jestem im przeciwko nie z tego powodu, że wysłali na ryby GSW (bo ci byli historycznie niepewni w tym sezonie i należał im się wpierdol, mimo smutku wiem to). Jestem przeciwko nim, bo nienawidzę takiego budowania drużyn ad hoc. Ściąganie kogo się da (czyt. kogo chce Lebron) i oczekiwanie, że może coś tego będzie. Idealnie pokazuje to ten sezon i ruchy LA Dziaders. Drużyny budowane na kolanie na ryby! Ps wyciekła okładka GTAVI Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregorius 480 Opublikowano 22 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 Celtów trzeba dobić we Wtorek bo chyba nie chce im się już grać - 20 minut garbage time w Finale Konferencji to są jakieś jaja, a raczej ich brak. Wszystko to przyszło Heat dzisiaj tak trochę bez wysiłku bo gościom pary starczyło dosłownie na kilka minut. Dawać tu już Jokera i spółkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 22 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 Celtowie zezłomowani okrutnie. Co prawda, oglądałem tylko dłuższe highlightsy, ale wyglądali jakby mentalnie byli nieobecni na meczu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 22 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 Nie wiem czy tam trenera trzeba wymienić, czy jednak jakieś większe zmiany w składzie, bo to co grają w tych finałach wschodu to jakieś jaja. Liczę, że Denver nie zlekceważy aż tak Miami, chciałbym widziec Jokera z MVP finałów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 22 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 Piękne są te koszulki Celtics „UNFIN18HED BUSINESS”. Nie gnieść, nie niszczyć, będą służyć przez lata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregorius 480 Opublikowano 22 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 No we Wrocławiu też przerabialiśmy ten motyw. Jak zaproszono całą Polskę na 18-kę to 20 lat trzeba było czekać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 23 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 Lakers walczyli, ale Lebron zmarnował 2 szanse na dogrywkę i zamieceni na rybki. A sam Lebrą będzie się poważnie zastanawiał nad emeryturą, chociaż pewnie wróci coś mnie się wydaje. Warto też pamiętać, że Jokić, który właśnie pobił rekord Wilta w ilości triple double w jednych PO został wydraftowany w trakcie reklamy Taco Bell 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 23 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 No cóż, trochę smutno, bo Lakers going fishing, ale w sumie, nie ma tego złego, bo fajna drużyna zasłużenie w Finałach, historycznie pierwszy raz. No i Jokicowi też się należało zagrać w finałach, a jeszcze jak poprowadzi do mistrzostwa i zdobędzie mvp to będzie miazga. Dziwny ten finał konferencji, niby Nuggets sweep na Lakers, ale te mecze były wyrównane i wyniki były na styku. Finał Jokic-Butler to byłoby fajne wydarzenie, także mam nadzieję, że dziś Florydzie będzie świętowanko. Lebron w specyficznej sytuacji, bo jak nie pójdzie na emeryturę, to powinien pogodzić się z tym, że liderowanie i branie odpowiedzialności w kluczowych momentach to już może nie być tak dobry pomysłem jak dotychczas. Aczkolwiek, wolałbym jeszcze go zobaczyć w co najmniej jednym sezonie, bo przecież, pomimo wieku, fizycznie i koszykarsko to nadal zawodnik z górnej półki. Liga bez niego będzie dziwna przez jakiś czas. No i mam nadzieję, że Lakers są przygotowani na wzmocnienia po jego odejściu i nie będzie składu meneli do zamykania tabeli. Aż mi się przypominają wspaniałe czasy Lakers sprzed kilku lat xd Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 23 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 Nawet gdyby dobili do 3:1 dzisiaj to i tak by odpadli. Denver jest mocne a na lal najwyrazniej odbijaja sie trudy finalow, plus wiecej meczy przez playiny. I tak zaszli daleko grajac totalne go.wno na poczatku sezonu, goniac playiny i co najwaznieszje, odprawiajac gsw. Jak Baston padnie to moze bedzie to pierwszy w historii podwojny sweep w polfinalach? W sumie to fajnie gdyby maiami nie startowalo z jednym meczem do rozegrania wiecej, kiedy w tym czasie denver sobie odpoczywa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregorius 480 Opublikowano 23 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 10 minut temu, Mejm napisał: Nawet gdyby dobili do 3:1 dzisiaj to i tak by odpadli. Denver jest mocne a na lal najwyrazniej odbijaja sie trudy finalow, plus wiecej meczy przez playiny. I tak zaszli daleko grajac totalne go.wno na poczatku sezonu, goniac playiny i co najwaznieszje, odprawiajac gsw. Jak Baston padnie to moze bedzie to pierwszy w historii podwojny sweep w polfinalach? W sumie to fajnie gdyby maiami nie startowalo z jednym meczem do rozegrania wiecej, kiedy w tym czasie denver sobie odpoczywa. Wczoraj gdzieś mi mignęła wiadomość o jedynym podwójnym sweepie w 1958. Tylko zdaje się grano wtedy do 3 zwycięstw. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 23 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 Przypadkowo raczej się nie wychodzi na prowadzenie 3-0 w finale konferencji, więc powrót z takiego stanu jeszcze nikomu się nie udał. Jak dziś Celtics wygrają to pewnie złapią gaz i potem może być różnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 23 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 Ale chyba nawet w tym temacie wielokrotnie padalo, ze statystycznie z 3:1 sie nie wychodzi. Dla mnie Celtics rip. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 123 Opublikowano 23 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 Godzinę temu, Mejm napisał: Jak Baston padnie to moze bedzie to pierwszy w historii podwojny sweep w polfinalach? Na pewno pierwszy raz kiedy te 3 czynniki wystąpiły: 1. Identyczne wyniki obu ekip w każdej rundzie 2. Obie niepokonane na własnym parkiecie wchodząc do finału 3. Obie robiące sweepa w Finale Konferencji Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Adams 272 Opublikowano 23 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 jak Heat wejdą nie będę wiedział komu kibicować w finałach, będę się cieszył z każdego meczu obojętnie dla kogo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 23 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 Lebron 1 połowa jak Jordan Michael, 2 połowa jak Jordan ale POol. Niestety czasu nikt nie oszukał, ale on jest zdecydowanie najbliżej tego w NBA. Podejrzewam, że odpocznie, przemyśli i jeszcze wróci na 2 sezony. 100 mln + wizja za grania z synem są jednak kuszące i historyczne. On jeszcze naprawdę dużo może dać, ale powinien grać w rs po 15-20 min, aby mieć siłę na intensywne pełne minuty w PO. Niestety może być mu ciężko z wizją rzucania jakiś 10-15 pkt na mecz. Ogólnie to mógłby też zrezygnować z części siana aby pomoc ściągnąć jakiegoś drugiego lidera, który przeprowadziłby ich w miarę bezpiecznie przez rs. Tak czy siak to będzie bardzo ciekawe lato w LA, GSW, Bucks, czy 76ers. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 23 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi