krupek 15 475 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Niezły pomysł w sumie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 (edytowane) Założyłem bloga o NBA. Nazywa się, jestem z tego dumny ale i się wstydzę, Czasami Po Północy. Założenie jest takie, żebym pisał tam po prostu swoje uwagi, które wcześniej rzucałem tylko na fora czy komentarze na stronkach (pamiętne komentarze na całą stronę na ZP1). Na razie z braku czasu trochę średnio idzie, pierwsze teksty bardzo słabe, ale chciałbym, żeby z czasem to było takie miejsce, gdzie można poczytać coś ciekawego, kompetentnego, oryginalnego, poprawnie napisanego, po polsku i za darmo - jedyne miejsce w sieci spełniające te warunki. Brak za to na pewno będzie jakiejkolwiek regularności, ale coś za coś. Edytowane 29 Października 2013 przez ogqozo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 To dzisiaj Indiana, Chicago i Clips, co pany? Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Co do streamów, to jak rok temu, mam nadzieję, że na rubasket.com będą transmitowali powtórki. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 55-34 do przerwy, seria Heat bodajże 17 pkt. z rzędu. Ławka Heat zgniotła suty, trafiając 6-9 trójek, głównie z rogu. Ale nie takich, jak myślicie. Asystował przy nich głównie Ray Allen. Rose jednak faktycznie powrócił do formy MVP - cegli, traci, a dodatkowo nawet nie dają mu wolnych. To nie mogło skończyć się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Lakers ładnie namieszają w tym sezonie. Coś czułem, że odmłodzenie drużyny dobrze im zrobi. Xavier Henry potrafi wziąć ciężar na swoje barki i pociągnąć mecz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Clippers zaczynają sezon z wysokiego C Cytuj Odnośnik do komentarza
cwieri 92 Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Właściciele NBA LP od dziś mogą oglądać mecze na PS3. Na amerykańskim sklepiku można ściągnąć apke NBA, wszystko ładnie śmiga w hd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Cwieri mega dzięki z cynk. Apka ściągnięta i obadana. Jestem totalnie podjarany. Mam LP ale przez to, że wkurzało mnie oglądanie na lapku lub podłączanie co chwilę go do TV (+ tragiczny wtedy dźwięk), to wziąłem też canal+. Jednak teraz piknie się ogląda na TV z kinem domowym za pomocą PS3. PIĘKNIE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 A jak to sprytnie ściągnąc u nas ? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 A to nie wiem, ja mam konto USA założone. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Bieżące uwagi o dziś na moim nowym, zarąbistym blogu Czasami Po Północy: http://czasamipopolnocy.blox.pl/2013/10/Lawki-decyduja-pierwszego-dnia.html Zapraszam, może z czasem ktoś więcej niż to forum zacznie tam wchodzić. Postaram się też zmienić tę fatalną szatę graficzną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Z czasem może i ktoś z forum zacznie wchodzić :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Heat już dziś zaczynają odpoczywać - teoretycznie niekontuzjowany, ale już PRAWIE kontuzjowany Dwyane Wade nie zagra w drugim meczu sezonu. Wiecie, kto ma dzisiaj zagrać? Andrew Bynum. Dla mnie - może największy potencjalny game-changer w lidze. Wiecie, że pisałem to jeszcze przed wczorajszym meczem, kiedy kolejny raz wyszło, że Lakers grają lepiej bez Kobe'ego, gdy mogą po prostu grać w kosza, no i Rose powrócił z rzutnikiem cegieł. Bynum był szalenie ważny dla Lakers, ale ciekawi mnie, ile z tego będzie w stanie dać Cavs. Na pewno niewiele dziś, bo nawet jeśli zagra, to pewnie góra pięć minut. Dwie ekipy ze sporą ilością zmian dzisiaj się pokażą: Nets zagrają właśnie z Cavs, i to na pewno najciekawszy eksperyment, o którym sam nie wiem, co myśleć. Łatwiej powinno być Rockets, którzy podejmą u siebie Bobcats i w sumie gdyby mieli grać z nimi w czwórkę bez centra, nadal byliby faworytami. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 (edytowane) Ledwo czwarty mecz całego sezonu, a Heat już zdążyli wygrać z ekipą typowaną do najlepszego bilansu i przegrać z ekipą typowaną do najgorszego. Sixers pokazali więcej hustle, niż Bulls. Świetny debiut Cartera-Williamsa (blisko quadrouple-double: 22 pkt., 12 as., 9 prz., 7 zb.), no i Evan Turner, kto wie, może w końcu się będzie do czegoś nadawał. Plus obecność Hawesa pod koszem. Heat znowu musieli liczyć na ławkę, ale tym razem Battier nie 100%, a 0%, rzucając trójki 0-7. Edytowane 31 Października 2013 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 No cóż Wade jest o rok starszy i o rok więcej kontuzji ma, więc pewnie z 50-60 meczy to będzie maks dla niego. Durant i Howard ładnie poszaleli wczoraj, Lakersi też po sensacyjnej wygranej z Clips zostali zgnieceni przez Warriors, zwłaszcza Klaya Thompsona. Cytuj Odnośnik do komentarza
cwieri 92 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 ESPN przewiduje ciekawe rzeczy w swoim nowym video Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 EPSN a w tytule filmu i w samym filmie TNT Tak to jest jak się od mvp magazyn kopiuje :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Dobry w chooj te filmik. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Już dziś mecz Clippers-Warrios, a więc dwie drużyny, w których meczach prawdopodobnie będzie padać najwięcej punktów. Szykuje się sporo beztroskiego ataku. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Mecz Bulls-Knicks już bardziej przewidywalny. Oczywiście, w ostatniej akcji Derrick Rose rzuca nad mikrym Rayem Feltonem i Tysonem Chandlerem... no rzuca po dość szalonej paraboli i trafia i Bulls wygrywają, a przy pudle by przegrali, tyle. Knicks oczywiście w ostatniej akcji dają akcję do Melo, niech sobie rzuca. Melo rzuca trójkę, no cóż, szanse powodzenia nie były wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Fajny sezon tylko Rockets nie zawodza Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Sixers czarnym koniem tego sezonu? Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 (edytowane) Sixers czarnym koniem tego sezonu? To dopiero początek sezonu. Za wcześnie na jakiekolwiek osądy, przecież nawet Heat mają póki co ujemny bilans. Moim zdaniem Sixers już za niedługo zaczną seryjnie przegrywać. Edytowane 3 Listopada 2013 przez agst Cytuj Odnośnik do komentarza
cwieri 92 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 (edytowane) Ale za to Carter-Williams póki co największy steal w drafcie. Chłopak ogrywa najlepsze obrony w lidze. W dzisiejszym meczu to Rose wyglądał jak debiutant przy nim. Edytowane 3 Listopada 2013 przez cwieri Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi