23kowal 54 Opublikowano 16 stycznia 2015 Opublikowano 16 stycznia 2015 ogólnie to są już usprawiedliwieni. sam Jax przyznał, że nie zrobił dobrej roboty kompletując skład i żeby zostawić Fisha w spokoju. a skoro sam Phil Jackson mówi publicznie, że NYK mają słabych zawodników, to co mogą Ci ludzie zrobić jak nie wkomponować się w tą opinię? gdyby nagle znalazł się tam jakiś kozak i wyskoczył przed szereg to mogło by się okazać, że drużyna ma jednak wystraczjąco talentu i możliwości na coś więcej niż kilka zwycięstw i 16 porażek z rzędu i tym samym skompromitowałby i trenera, i GMa. także zostawmy Knicks w spokoju, wszak drużyny w przebudowie nie sądzi się po bierzących wynikach. za rok na pewno będą lepsi... Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 16 stycznia 2015 Opublikowano 16 stycznia 2015 Ano, zresztą oni i tak mają szczęście, organizacja od tylu lat jest delikatnie mówiąc w nienajlepszym stanie, a wielki rynek jakim jest NY i tak zawsze będzie przyciągał FA. Z drugiej strony ciekawe jak długo Dolan wytrzyma w tej "przebudowie", parę ciekawych rekordów jeszcze przed Knicksami. Cytuj
mikepointdotty 25 Opublikowano 16 stycznia 2015 Opublikowano 16 stycznia 2015 By NYK coś znaczyli, to muszą pozbyć się chorych kontraktów Amare i Melo. Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 16 stycznia 2015 Opublikowano 16 stycznia 2015 Nie po to dali prawie maksa Melo, zeby sie go pozbywac, raczej ma u nich dozywocie, bo zaden inny superstar tam nie pojdzie Cytuj
mikepointdotty 25 Opublikowano 16 stycznia 2015 Opublikowano 16 stycznia 2015 No i dla mnie to była idiotyczna decyzja z ich strony. Melo jest totalnie przereklamowanym grajkiem, który nie potrafi być liderem - przede wszystkim mentalnie. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 16 stycznia 2015 Opublikowano 16 stycznia 2015 Boże jaki fart prawie miałem być na tym meczu. Kumel był. Wysyłał mi filmiki na Viberze. Ludzie gwizdali jak NYK mieli gałę. Podsumowując NYK to obecnie najgorsza forma promocji NBA, albo raczej jest to antypromocja. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 16 stycznia 2015 Opublikowano 16 stycznia 2015 (pipi)a, ja się pogodziłem z myślą, że np Kobiego już na parkiecie nigdy nie zobaczę. Chciałbym w ogóle zobaczyć jakikolwiek mecz. Chociaż tak źle znkwu też nie mam, bo widziałem na żywo mecz Francja-Niemcy z Parkerem oraz Olympiacos Pireus w Eurolidze. Na Barcelona-Asseco też byłem, ale nie przyjechał Navarro. 1 Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 17 stycznia 2015 Opublikowano 17 stycznia 2015 Totalnie nie znam się na koszykówce, ale właśnie z nudów oglądam mecz Olkhahomy i chyba zacznę oglądać NBA. Bardzo fajny sport, cały czas coś się dzieje i piękne akcje. Leci to czasem o bardziej przystępnych porach? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 17 stycznia 2015 Opublikowano 17 stycznia 2015 W niedziele, około 21.30. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 17 stycznia 2015 Opublikowano 17 stycznia 2015 Jak oglądasz na C+ to zawsze masz powtórki next day o 9 iem. Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 17 stycznia 2015 Opublikowano 17 stycznia 2015 W poniedziałek jest dzień Martina Luthera Kinga i Nba gra od 19 do rana. Westbrook za jednym zamachem zrobił wczoraj przeciwko GSW swoje career high asyst (17) i zbiórek (15) zaliczając imponujące triple double, a najlepszy unit od kilku spotkań Thunder to ten z Durantem na 4 i o dziwo Waitersem, który dobrze wkomponował się w zespół, mimo że nadal rzuca chyba troche za duzo. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 17 stycznia 2015 Opublikowano 17 stycznia 2015 No akurat rano oglądałem to spotkanie, szkoda, że taki mecz nie promował NBA w Londynie Westbrook były niesamowicie naładowany od samego początku, no i kurczę z Waitersa może będą jeszcze ludzie jednak. W GSW słabszy mecz rozegrał Curry, nadal też podoba mi się Green, świetna obrona w dodatku bez problemu może kryć pozycje 2-4.Ech tyle ostatnio nadrobiłem z dwóch tygodni, że z ropędu kupiłem NBA2k15, a miałem odpocząć od sportowych gier (i tak nie jest najgorzej kiedyś jeszcze dochodziły NHL i NFL, no i naturalnie prawie zawsze PES)@CosmosJak chcesz zacząć oglądać (więc raczej inwestycja w LP odpada) o normalnych porach to mogę polecić stronę z pełnymi meczami (torrent). Jakość i czas wrzucania bez zarzutu. Kilka lat temu, dopóki nie wykupiłem LP, w zasadzie tylko tak oglądałem mecze. Nie potrafię (już) oglądać NBA z polskim komentarzem, więc transmisje C+ odpadały. Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 17 stycznia 2015 Opublikowano 17 stycznia 2015 Poproszę Kiedyś trochę coś tam sledzilema grać w nba zawsze lubiłem. Co się dzieje z NY Knights że zajmują ostatnie miejsce? Z tego co kojarzę to dawali radę i mieli/mają? Świetnego Anthonego. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 17 stycznia 2015 Opublikowano 17 stycznia 2015 (edytowane) No ja przed trejdem "Kelnera" pisałem, że dla dwóch stron będzie duży plus, taki trochę bejbi Harden z ławki i powrót do rotacji opartej na dobrym strzelcu jako szóstym graczu. Edit: Cosmos NYK już od dawna cieniują (nie licząc pojedyńczych sezonów) ale ten rok i tak najgorszy. Ich ostatni sukces to awans do finałów NBA (czyli 2 miejsce w całym NBA) w 1999 r. Po prostu marketingowo jes to bardzo mocna marka. Co do Carmelo to jest on świetny ale tylko statystycznie i pod względem umiejętności indywidualnych. Jako gracz drużyny jest daremny i przez 10 lat nie osiągnął nic, nie licząc wystepów w meczu gwiazd. Edytowane 17 stycznia 2015 przez balon Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 17 stycznia 2015 Opublikowano 17 stycznia 2015 Russel being Russel 1 Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 17 stycznia 2015 Opublikowano 17 stycznia 2015 Każdy tak powinien udzielac wywiadow, to takie typowo sztampowe pytania jak w przerwie w naszej lidze "czemu graliscie tak slabo" "czy w drugiej polowie zaatakujecie?" "czy stracona bramka podciela wam skrzydla?" itp. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 17 stycznia 2015 Opublikowano 17 stycznia 2015 Moje Portland przegralo drugi mecz z rzedu - teraz Spursi sie mocno postawili i byli lepsi. Lakersi znowu forma za slaba na wygrywanie, gozej graja niz wczesniej. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 17 stycznia 2015 Opublikowano 17 stycznia 2015 Każdy tak powinien udzielac wywiadow, to takie typowo sztampowe pytania jak w przerwie w naszej lidze "czemu graliscie tak slabo" "czy w drugiej polowie zaatakujecie?" "czy stracona bramka podciela wam skrzydla?" itp. Jak to się mówi głupie pytanie, głupia odpowiedź. Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 17 stycznia 2015 Opublikowano 17 stycznia 2015 Dlatego wywiady miedzy kwartami Popovicha to taki klasyk https://www.youtube.com/watch?v=Db3-LTF8JhE 2 Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 Od 19 do 26 free trial na nba league pass, trzeba tylko podac nr karty kredytowej i skasowac trial przed koncem 26.1. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 (edytowane) Właśnie przed chwilą sprawdzałem sobie staty niektórych grajków. Co mnie zdziwiło do średnio 5 asyst na mecz Blake Griffina. Naprawdę zacny wynik jak na PF. Ciekawe kto przed nim miał tyle asyst na tej pozycji? Garniak? Edytowane 18 stycznia 2015 przez balon Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 (edytowane) Czy najsłabsze drużyny w sezonie spadają z NBA? Jeśli nie to pojawiają się nowe co jakiś czas ? Dlaczego grają ze sobą Toronto z New Orlean na tym etapie rozgrywek skoro to dwie różne konferencje? Edytowane 18 stycznia 2015 przez Cosmos Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 Nie spadaja, mozna przegrac wszystkie mecze i nic sie nie stanie DLatego druzyny oddaja za bezcen swoich graczy zaczynajac budowe nowego skladu. Kazda druzyna gra po dwa razy z druzynami z innej konferencji w sezonie regularnym - raz u siebie i raz na wyjezdzie. 1 Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 19 stycznia 2015 Opublikowano 19 stycznia 2015 Czy najsłabsze drużyny w sezonie spadają z NBA? Jeśli nie to pojawiają się nowe co jakiś czas ? Dlaczego grają ze sobą Toronto z New Orlean na tym etapie rozgrywek skoro to dwie różne konferencje? Nie spadaja, mozna przegrac wszystkie mecze i nic sie nie stanie DLatego druzyny oddaja za bezcen swoich graczy zaczynajac budowe nowego skladu. Kazda druzyna gra po dwa razy z druzynami z innej konferencji w sezonie regularnym - raz u siebie i raz na wyjezdzie. Cosmos i jak przegrasz czym więcej meczy to masz szanse na nr 1 wybór w co rocznej loterii (Draft), gdzie wybiera się najzdolniejszych graczy z uniwerków czy czasami z Europy. Tacy grajkowie z miejsca (już od 1 meczu w NBA) mogą stać się gwiazdami i zmienić obliczę zespołu (np Lebron James, Tim Duncan, Allan Iverson). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi