Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ficuś pisze, że mogą stracić prawa czyli musi być ktoś drugi. z tym, że Ficuś nie dał żadnego namiaru na to info także póki co nic nie wiadomo.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 667 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Amare Lopez i Nash chciales powiedziec   Orlando tez dalej w grze po wygranej na wyjezdzie tyle ze jeszcze nigdy w historii NBA nie bylo tak ze druzyna ktora przegrywala 3 - 0 wygrala serie wiec na

• http://www.nbafullreplay.com/   strona, na ktorej mozna ogladac powtorki meczow nba w 720p bez reklam i podanego wyniku z oryginalnym komentarzem. jakosc jest na prawde spoczko i nie trzeba sie reje

Opublikowano

Wystarczy, że znowu przyjdą Arabusy z Beina i będzie NBA w Eleven. Mnie to i tak zwisa, LP albo w tym sezonie spróbuje opcji z ballstreams i cały sezon za 300zł

Opublikowano

W zeszłym sezonie jak chciałem chwilę obczaić jakiś mecz to bez problemy znajdowałem streamy w HD, najczęściej ruskie. Aczkolwiek, TV to jednak największa wygoda.

Opublikowano

Ficuś pisze, że mogą stracić prawa czyli musi być ktoś drugi. z tym, że Ficuś nie dał żadnego namiaru na to info także póki co nic nie wiadomo.

Ficuś pewno plotę z forum c+ powiela. Jeszcze nie było przetargu i oficjalnie jeszcze żaden kanał się nie zgłosił.

Edit: Bartag nie lepiej dołożyć te 100-150 zł na NBA LP i mieć wsio pewne + masę dodatkowego contentu ?

Edytowane przez balon

Opublikowano

Ja i tak kupuje na miesiac zawsze i odnawiam, roczne sie nie oplaca bo od lipca do pazdziernika nie ma co ogladac :)

Opublikowano

A ile jest za miesiąc ?

Opublikowano

Ballstream 17.99$, w zeszłym roku łyknąłem league pass miesięczny w jakimś promo to płaciłem 50zł za miesiąc.

Opublikowano

No ja w tamtym roku płaciłem ok 400 zł ze zniżkami za RS + PO + pełno contentu około ligowego Insaid NBA itp.

Opublikowano

Ficuś pewno plotę z forum c+ powiela. Jeszcze nie było przetargu i oficjalnie jeszcze żaden kanał się nie zgłosił.

Edit: Bartag nie lepiej dołożyć te 100-150 zł na NBA LP i mieć wsio pewne + masę dodatkowego contentu ?

yes z forum c+

Opublikowano

Sezon ogórkowy w pełni

Metta World Peace negocjuje minimalny kontrakt z Lakers  ^_^

Opublikowano

No to LAL na misia!

Opublikowano

Frazy "była dziewczyna" i "bajecznie bogaty gwiazdor NBA" powinny wyjaśnić tą sytuację :)

Opublikowano

No dokładnie, poj.ebana laska :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Three-time NBA MVP and Pro Basketball Hall of Famer Moses Malone has died Sunday at the age of 60.

Malone, named one of the NBA's 50 greatest players, was the Finals MVP as he led the Philadelphia 76ers to the 1983 championship.

The 6-foot-10 center, nicknamed the "Chairman of the Boards," averaged a double-double while playing for eight teams over 20 NBA seasons and led the league in rebounding six times. The 12-time All-Star averaged 20.6 points per game and 12.2 rebounds over his career.

:(

Opublikowano

No niestety, mocno wyeksploatowane organizmy, co ważne gigantyczne organizmy. Serce i płuca muszą się nieźle napracować aby dotlenić taki organizm. Do tego hardcorowe obciążenia od gnoja, a za seniora często po 4 mecze w tydzień. Natury się nie oszuka.

Opublikowano

Czy ja dobrze widzę, że League Pass będzie kosztował 767 zł?

Opublikowano

A dla "starych" ok 650 zł.

Opublikowano

A dla "starych" ok 650 zł.

Ja (pipi)ę. Miałem przez ostatnie 3 lata league passa ale ta cena to jest gruba przesada. Jakie są jakieś rozsądne alternatywy? Z oglądaniem na żądanie (nie mogę zarywać nocy). Nie żartujmy tylko z C+

Opublikowano

C+ to w ogóle na razie wielka niewiadoma z tymi prawami. Alternatyw nie znam bo od lat mam LP.