Opublikowano 21 września 20159 l Hiszpania z Mistrzostwem Świata. Gasol grał niczym bestia. był nie do powstrzymania, nawet w rzutach za 3pkt miał 10/15 w całym turnieju... Chicago zapewne liczy na równie udane rozgrywki Pau w nowym sezonie. warto przypomnieć, że w drużynie mistrzów zabrakło m.in.Marca Gasola, Rubio i Ibaki.
Opublikowano 21 września 20159 l Odpadliśmy z mistrzami, biedy nie ma. Fajną koszykówkę grali, a Gasol to straszny zabójca. Przy takim wzroście penetrował z trójki i walił paki. O rzutach za 3 już nawet nie wspominam. Kompletyny zawodnik.
Opublikowano 21 września 20159 l A mnie z LP usunęli mimo dwukrotnej interwencji (po przywróceniu znowu to samo po paru dniach) Nie wiem czemu. Jednakże jest mi to na rękę, ponieważ oglądam od lat w zasadniczym sezonie tylko Bostończyków a pojawiła się opcja (wcześniej jej nie widziałem, bo miałem przedłużaną ofertę) dużo tańsza dla wybranego zespołu. All Star Weekend obejrzę w TV albo wykupię natenczas LP (to samo dla playoffów). Może nie wyjdzie drożej, ale na bank się rozłoży kwotę. Edytowane 21 września 20159 l przez Gość
Opublikowano 25 września 20159 l Wolny agent Metta World Peace uzgodnił warunki jednorocznej, niegwarantowanej umowy, aby powrócić do Los Angeles Lakers. World Peace podpisał kontrakt w czwartek, a w piątek przejdzie badania medyczne, aby sfinalizować umowę. Oczekuje się, że World Peace dostanie się do składu na sezon regularny i odgrywał będzie rolę zmiennika na pozycji niskiego skrzydłowego. Będzie też „asystentem” w szatni dla trenera Byrona Scotta. World Peace razem z Lakers rozpocznie w poniedziałek obóz przygotowawczy w Honolulu.”
Opublikowano 25 września 20159 l MWP jak "asystent" Scotta, zapowiada się "ciekawy" sezon Jeziorowców
Opublikowano 29 września 20159 l rozesłałem zaproszenia do ligi fantasy ale do tej pory odpowiedziały tylko 4 osoby. ruchy Panowie bo trzeba jeszcze termin draftu ustalić. świeża krew mile widziana.
Opublikowano 29 września 20159 l W zeszłym roku za późno zacząłem pisać na forum, w tym mogę więc spróbować normalnie, chociaż przyznam, że raczej nigdy nie bawiłem się w fantasy.
Opublikowano 30 września 20159 l Rose znowu kontuzjowany i ominie przygotowania do sezonu. Dobrze, że tym razem to nie nogi, a "tylko" pęknięcie kości lewego oczodołu. Jak widać nawet koledzy nie oszczędzają Rose'a i łokcie poszły w ruch
Opublikowano 30 września 20159 l Trudne dla laika? Jak sledzisz w miare NBA w sensie kto jest hot a kto not to nie, draft na poczatek to zawsze troche loteria, wystarczy ze ktos ( :} ) wybierze Westbrooka/Duranta którzy się połamią na pół sezonu i adios. W lidze jakiej gramy, czyli każdy z każdym po kolei bodajże 4 razy wiele też od szczęścia zależy, typu w ostatniej sekundzie meczu ktoś głupio straci piłkę i przegrywasz dany tydzień Zabawy jest mnóstwo, a największa frajda to jak wyłowiony gdzieś z odmentów ligi zawodniki nagle nabija świetne statystyki w danej kategorii.
Opublikowano 30 września 20159 l W tym roku tykającą bombą może być Ty Lawson, albo będzie przynosił mnóstwo punktów, albo wyląduje na odwyku (znowu)
Opublikowano 1 października 20159 l ta liga jest pełna takich Lawson'ów. Nie no, Lawson to jeden z czołowych PG ligi, tylko siada mu główka ostatnio. IMO będzie stealem dla Rakiet, które uważam za top 3 w tym roku i jednego z głównych kandydatów do finałów na zachodzie, przed LAC czy Spurs, a na równi z OKC. Odciąży Hardena penetracjami i przede wszystkim w rozdzielaniu piłek. Pat powinien być idealnym plastrem z ławki, to nadal top obrońców na PG.
Opublikowano 11 października 20159 l Info od mojego insaidera NBA na 99% zostaje w NC+ tyle že nie wiadomo czy w C+ czy na Eleven ktory pojawił siè od września w NC+
Opublikowano 11 października 20159 l w sezonie 15/16 to chyba jeszcze na starych prawach nc+ będzie pokazywać? czy nie?
Opublikowano 12 października 20159 l Eleven nabyło prawa do NFL, więc nie zdziwiłbym się gdyby pozyskali i NBA.
Opublikowano 12 października 20159 l w sezonie 15/16 to chyba jeszcze na starych prawach nc+ będzie pokazywać? czy nie? Nie, C+ miał prawa do sezonu 14/15 Up @ NFL jeżeli chodzi o europe to 1/10 ceny NBA wg najwièkszego portalu o mediach w PL. Tak že to żadna zależność.
Opublikowano 15 października 20159 l komunikat: trochę się zamieszało i draft jest do wyboru we wtorek 20/10 lub środę 21/10 w godz.wieczornych (po Lidze Mistrzów) ok.22.30. Prosze się okreslić na ligowym forum, który dzień bardziej pasuje i dopasujemy do większości.
Opublikowano 21 października 20159 l Oficjalnie NBA na kolejne w 2 lata w C+ http://www.canalplus.pl/sport/aktualnosc-prestizowe-rozgrywki-nba-przez-kolejne-dwa-lata-w-ncplus_14454288924252
Opublikowano 25 października 20159 l Phil Saunders ostatecznie przegrał walkę z chorobą Smutno zaczyna się ten sezon.