Hendrix 2 731 Opublikowano 18 listopada 2015 Opublikowano 18 listopada 2015 Totalnie niezrozumiała decyzja, mocnych nazwisk nie ma do wzięcia. Thibs? Chciał odpocząć, plus kompletnie nie pasuje do zestawu zawodników Rakiet, zostaje Brooks, bo drugiego Van Gundy'ego nie wyciągną na pewno. Poza tym nie wiem czy chciałby wracać do Houston. Cytuj
23kowal 54 Opublikowano 18 listopada 2015 Opublikowano 18 listopada 2015 w dodatku Rakiety miały dzisiaj zebranie players-only. jest chyba za tym wszystkim jakąś historia bo nie chce mi się wierzyć, że po 4 latach McHale miał tak słabą pozycję w klubie, że poleciał po kilku meczach. system się nie zmienił ale obrona poleciała na łeb na szyję (Howard) a dwie główne siły ofensywne praktycznie nie istnieją (Harden i trójki). Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 18 listopada 2015 Opublikowano 18 listopada 2015 Tu moze byc sprawa, ze Rockets jakim cudem osiagneli wynik bardzo ponad stan w zeszlym sezonie - im wiecej kontuzji tym lepiej grali, wszyscy sypali po 35-40% za trzy lacznie z DMo, Jonesem, nawet Josh Smith. Teraz taktyka live by a three die by a three poszla na ta druga strone, Harden gra fatalnie, ale nawet jak zacznie trafiac swoje, to obrona sie sama nie naprawi. Pytanie czy Rockets sa tak dobzi jak sezon temu, czy tacy jak teraz. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 20 listopada 2015 Opublikowano 20 listopada 2015 Jeszcze parę takich gier i CP3 zacznie otwarcie nienawidzić Currego :v Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 20 listopada 2015 Opublikowano 20 listopada 2015 Kosmos absolutny gra GSW, chyba tylko jakiś występ na 60 pkt Duranta czy Westbrooka lub tfu tfu kontuzja ich zatrzyma. Najbardziej mi się podoba, że to wzsystko jest mega zespołowe, nawet pułapki na Curryego Clippersów już nie działały aż tak, bo ball movement momentami kosmos - 31 asyst, 17 trójek, 52.1% 56.7% 86.1% skuteczności FG, 3pt i FT. Do tego Festus Ezeli pod skrzydłami Boguta wyrasta na świetnego obrońce i rollującego, Iguodala gra jak najmądrzejszy weteran w lidze, a ustawienie Curry-Thompson-Iguodala-Barnes-Green jest w tej chwili nie do pobicia w całej lidze. 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 20 listopada 2015 Opublikowano 20 listopada 2015 O ja pitole, dopiero zauważyłem, że Sixers nadal bez zwycięstwa. Warriors idą na razie na rekord Bullsów. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 20 listopada 2015 Opublikowano 20 listopada 2015 @BartgDokładnie mam te same przemyślenia, dodatkowo drużyna ustawiona jest na lata i mają absolutnie fantastyczną publikę, chyba na żadnej innej hali nie ma takiego dopingu jak tam. Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 20 listopada 2015 Opublikowano 20 listopada 2015 Plus za kontrakt Curryego powinni dostawać nagrodę GM'a roku z automatu. Cytuj
23kowal 54 Opublikowano 20 listopada 2015 Opublikowano 20 listopada 2015 to Curry do kiedy ma kontrakt? z tego co znalazłem to tylko Klay i Green mają umowy na więcej niż 2 lata. http://www.basketball-reference.com/contracts/GSW.html w każdym razie, to może być sezon, w którym najlepsza drużyna będzie miała tyle samo porażek co najgorsza zwycięstw. i będą to na prawdę absurdalne liczby (cyfry...?) Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 20 listopada 2015 Opublikowano 20 listopada 2015 (edytowane) Wg ESPN: 2016 Salary: $11,370,786, 2 years remaining. Czyli akurat za rok będą mogli mu dać maxa zgodnie z nowym CBA (o ile nie będzie znowu lockoutu, liczę że nie, bo wpływy z reklam itd rosną bardzo szybko w lidze). Lance Stephenson jak można było przewidywać spadł z pierwszej piątki do DNP, to wydaje się idealny gracz do Sixers, kilka porażek im na pewno przyniesie. Fajna mogłaby być wymiana Covington <-> Lance, bo CLippersom się do niczego już nie przyda. Edytowane 20 listopada 2015 przez Bartg Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 21 listopada 2015 Opublikowano 21 listopada 2015 Co sadzicie o tegorocznych debiutantach? Towns i Okafor sa swietni, ale mnie osobiscie najbardziej rozwala w pozytywnym sensie Porzingis z NYK. Jeszcze nigdy w zyciu nie widzialem zawodnika o takim wzroscie (221 cm) z taka ogolna sprawnoscia, motoryka, a przede wszystkiem z tak rewelacyjnym rzutem z dystansu. Jest tylko jedno ale. Zycze mu wszystkiego najlepszego, ale jego gwiazda bedzie swiecic tak dlugo, jak dlugo omina go kontuzje. Pierwszy powazny uraz moze wszystko zakonczyc. Mi on troche przypomina jako zywo mlodego Sabonisa, ktory za malolata rowniez robil wszystko, a po ciezkiej kontuzji zostaly mu tylko dwie rzeczy: rzut hakiem i podania za plecami... 1 Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 21 listopada 2015 Opublikowano 21 listopada 2015 Je je bie nawet nie wiedziałem, że on ma 221! Myślałem że z 213 i mega zasięg ramion. W takim razie to naprawdę szacun i respekt ! Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 22 listopada 2015 Opublikowano 22 listopada 2015 Tak to tylko tu zostawię na poparcie słów, które wypowiedziałem na temat Porzingisa Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 22 listopada 2015 Opublikowano 22 listopada 2015 Rockets nadal w formie Cytuj
23kowal 54 Opublikowano 22 listopada 2015 Opublikowano 22 listopada 2015 mam poważną zagwozdkę. sprawdzam, liczę, porównuje ale niestety odpowiedzi brak. a pytanie brzmi: kto pierwszy przerwie swoją serię? Warriors czy 76ers?? Philly już niedługo grają z Rockets więc może wtedy? Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 22 listopada 2015 Opublikowano 22 listopada 2015 NAjlepszy skład w historii Clippers, teraz albo nigdy bla bla i -29 do przerwy u siebie z Raptors Oo Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 22 listopada 2015 Opublikowano 22 listopada 2015 No ja stawiałem na "nigdy", nie rozumiem zachwytów niektórych mediów nad tą drużyną i stawianie ich przed GSW (hahahahaha) w typowaniach przedsezonowych. Cóż LA to duży rynek, a pod "nieobecność" (hahahaha x2) Lakersów, ktoś musiał zastąpić ich w TV :v Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 23 listopada 2015 Opublikowano 23 listopada 2015 Tam chyba charaktery sie niespecjalnie dopasowaly, zreszta co tu mowic jak w jednej druzynie jest Paul, Lance, Josh Smith. Widac ich mega frustracje gra przy kazdym nieodgwizdanym faulu. Warrios są 15:0, gdzie nawet nikt nie musiał rzucać więcej jak 21 punktów. Jak wchodzi ich lineup śmierci z Greenem na centrze to w kilka minut jest po meczu. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 23 listopada 2015 Opublikowano 23 listopada 2015 Jaralem się Stephen zanim to było modne a teraz go nie lubię bo jest najlepszy Cytuj
23kowal 54 Opublikowano 24 listopada 2015 Opublikowano 24 listopada 2015 Jaralem się Stephen zanim to było modne a teraz go nie lubię bo jest najlepszy też kiedyś tak miałem ale dobrych kilka lat temu wyzbyłem się tego polaczkowo-underdogowego podejścia. i również w Stepha wierzyłem kiedy jeszcze walczył z własnymi kostkami. teraz nic tylko podziwiać. Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 24 listopada 2015 Opublikowano 24 listopada 2015 Wyscig trwa miedzy 015ers i GSW. Sixers wczoraj byli blisko, znowu prowadzili w 4 kwarcie, ale ten brak mentalnosci "hej wygrajmy to w koncu" po raz kolejny dał ten sam efekt. Dla mnie ile by jedynek w drafcie nie zdobyli to szczyt tej organizacji to 30-35 zwyciestw na wschodzie, z graczami przyzwyczajonymi do porażek. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 24 listopada 2015 Opublikowano 24 listopada 2015 Oglądam od 20 lat NBA ale takich dwóch drużyn nie widziałem. T.j. tak h ujowej i tak grającej, tzn. w takim stylu, z taką lekkością i co najważniejsze z taką radością, z radością jaką gra się z łebka do nocy na dworze, nie za żadne profity, a przdz pomarańczowe serce! Co do 76ers to co raz bardziej jestem za tymi reformami dla tankujących drużyn i to jak najostrzejszymi. Cytuj
23kowal 54 Opublikowano 25 listopada 2015 Opublikowano 25 listopada 2015 Panowie, na naszych oczach tworzy się historia. było by pięknie gdyby tą serię dowieźli do świąt na mecz z LeBronem Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 25 listopada 2015 Opublikowano 25 listopada 2015 (edytowane) Kobe chyba chciał się bardzo przyczynić do tego https://twitter.com/BleacherReport/status/669406712667893760 Edytowane 25 listopada 2015 przez Bartg Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 25 listopada 2015 Opublikowano 25 listopada 2015 Kobe ma zapewniony tytuł "murarza" sezonu, takie cegły za 3, no po prostu jest bezkonkurencyjny Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi