Opublikowano 22 marca 20178 l Koniec sezonu dla Raptors był bliski, ale pewnie obaj nie unikną zawieszenia. Jakby któryś cios wszedł to pewnie by się z sezonem pożegnali, ale fuck that NINETIES BABY!!! https://www.youtube.com/watch?v=CPD3Et_rUXI
Opublikowano 22 marca 20178 l Faktycznie Jak domino. Tymczasem Warriorsi przejechali po Dallas jak walec. Nauczyli się grać bez Duranta, ale po jego powrocie powinno być jeszcze lepiej.
Opublikowano 22 marca 20178 l albo umyślnie pudłowali albo... no nie sorry ale nie ma innej opcji. oni po prostu nie chcieli się trafić. w końcu ich dłonie to również ich narzędzie pracy i szkoda by było je uszkodzić
Opublikowano 25 marca 20178 l Jakbym Kobego widzial w meczu na 81,beda mieli Suns franchise playera na lata
Opublikowano 27 marca 20178 l Prowadzić 18-ma oczkami na 5 minut przed końcem i przeyebać mecz...Klipy potrafią... Edytowane 27 marca 20178 l przez Czezare
Opublikowano 27 marca 20178 l Kuźwa, myślałem, że wyjdę z siebie jak to zobaczyłem. A ta akcja na koniec była wisienką na torcie. Skończeni partacze.
Opublikowano 28 marca 20178 l trzeba by się przyjrzeć terminarzowi ale tutaj jeszcze wszystko jest możliwe.
Opublikowano 28 marca 20178 l Boston - MIL, ORL, @NYK, CLE!, @ATL, @CHA, BKN, MIL Cleveland - @CHI, PHI, IND, ORL, @BOS!, ATL, @ATL, @MIA, TOR Waszyngton - @LAL, @LAC, @UTA, @GSW, CHA, @NYK, MIA, @DET, @MIA Toronto - CHA, IND, PHI, @IND, @DET, MIA, @NYK, @CLE oj niedobrze to wygląda z pozycji Wizards. mordercza trasa wyjazdowa i jak przyjadą z niej z wynikiem 2-2 to będzie sukces. i potem znowu większość wyjazdów. stawiam, że zakończy się to BOS, CLE, TOR, WAS.
Opublikowano 28 marca 20178 l Jakby Boston był 1, a Cavs 2 to dla Was 4 miejsce będzie korzystniejsze. Cavs i Bronek to typowe twory na PO.
Opublikowano 30 marca 20178 l Nie ogarniam Indiana Pacers nie czekali długo z wykorzystaniem wolnego miejsca w składzie po zwolnieniu kontuzjowanego Rodney’a Stuckey’a i z marszu podpisali trzyletni kontrakt na 12 milionów dolarów z Lance’m Stephensonem. Trzeci rok jest opcją drużyny.
Opublikowano 30 marca 20178 l No może liczą na cudowne odrodzenie? Może jednak tylko Bird umiał go poprowadzić? Ja mega lubię ruchy Lance wieć jestem na tak i chciałbym aby znowu coś pograł.
Opublikowano 30 marca 20178 l Russel Westbrook MVP dajcie mu te 200 baniek bo ta cena to promocja za tego kolesia. chłopak ma pewne wady ale żeby (pipi)e triple-double w sezonie wykręcić i być przy tym w lidze najlepszym strzelcem, trzecim podającym i tuż za top10 w zbiórkach?? szaleństwo! tego się w NBA2K nie da zrobić a co dopiero w rzeczywistości. a jeśli ktoś twierdzi, że Russel robi zbyt wiele polecam obejrzeć ten fragment
Opublikowano 3 kwietnia 20178 l ale że co? p.s. w weekend w czeluściach PSS natrafiłem na gierkę f2p 3on3 Freestyle. zazwyczaj trzymam się z daleka od wszelkich gier f2p mmorpg czy moba ale tutaj niestety przepadłem. gejmplej mocno uproszczony, żeby robić jakieś efektowne akcje to pewnie trzeba trochę przy grze posiedzieć i odblokować stosowne perki ale dam jej szanse.
Opublikowano 3 kwietnia 20178 l Komentarz WM a propos penetracji Parkera i penetrowania zony, ze taki ktos nadal komentuje...
Opublikowano 3 kwietnia 20178 l Ahaha Wojtek znowu dostarczył. Najlepsze, że teraz chcą wysłać donos do Parkera i Longori hehehe ach ten Wojt.
Opublikowano 3 kwietnia 20178 l Buehehe za pierwszym razem oglądałem bez głosu... nie myślałem, że kiedyś usłyszę coś sensownego z ust tego kolesia ale tutaj się z nim zgadzam Edytowane 4 kwietnia 20178 l przez 23kowal
Opublikowano 6 kwietnia 20178 l Lebron odebrał co swoje pokazując Celtics miejsce w szeregu. A jak już trafiać pierwszą trójkę w sezonie to tylko tak https://www.youtube.com/watch?v=CWftq93FYJY
Opublikowano 6 kwietnia 20178 l i tak wszystko będzie się ważyło do ostatniego dnia sezonu. w zasadzie to tylko top 3 na zachodzie jest wyklarowane. GSW mają taki terminarz, że SAS ich już nie dogoni, Rakiety też bezpieczne na 3 pozycji a pozostałe drużyny tworzą pary, które do końca będą się biły o lepszą pozycję bądź awans. na wschodzie z 3 bijących się drużyn odpadnie chyba ta, którą darzę największą sympatią ale Heat mają taki terminarz, że to będzie istny cud jak awansują. Bulls z kolei został na koniec totalny spacerek, i jeszcze Wade wraca w sobotę. a Pacers są na tyle solidni, że z ósemką się załapią.
Opublikowano 7 kwietnia 20178 l No Miami juz poza PO i tak juz chyba do monca sezonu zostanie. Teraz tylko sie modlic zeby Durant bie wygral mistrzostwa