Czezare 1 450 Opublikowano 21 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2019 Teksańska masakra piłą mechaniczną Co ci Łorriorsi w tym sezonie to ja nawet nie No ale co się dziwić, niemal wszyscy kontuzjowani. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 21 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2019 No Luka tak dalej będzie grał to S5 All Star, 1st All NBA Team i jednym z głównych (top3), kandydatów do MVP będzie. Typ jest z innej planety. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 22 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2019 Jezu, a chłop 20 lat ma dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 22 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2019 dokładnie, aż trudno uwierzyć. i pomyśleć, że on się będzie jeszcze rozwijał, zdobedzie doświadczenie. gdzie tu sufit? najbardziej co mi jednak imponuje, to łatwość i lekkość z jaką mu to wszystko przychodzi. on nie robi nic na siłę, nie forsuje niczego jak np.Harden. to po prostu samo do niego przychodzi. koleś jest już kosmitą i ewentualne postępy nie będą jakieś gwałtowne ale za te 4 lata gdy będzie już kompletnym graczem to będzie wymieniany jednym tchem z LeBronem i Magic'kiem. MVP może jeszcze nie w 2020 ale za rok? czemu nie? oby tylko Cuban dostarczył mu odpowiednich pomocników. Kristaps jest jak najbardziej ok ale przydałby się jeszcze jakiś skrzydłowy all-star. konkurencja zamiata Mavs na tej pozycji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 22 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2019 Trae Young tez jest dobry, ale ciekawe jak Atlanta patrzy na tamten trade w dniu draftu. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 23 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2019 (edytowane) W dniu 10.11.2019 o 15:21, 23kowal napisał: Kupiłem w promce NBA playground 2. Fajna przede wszystkim do kanapowego grania i ale nawet w singlu można sobie pyknąć meczyk lub dwa. W sam raz gdy nie masz czasu na dłuższą posiadówę a masz ochotę w coś zagrać. Na minus ordynarne wyciąganie kasy i jeśli nie chcesz dokładać to musisz zagrać sporo meczy żeby zebrać najepszych graczy. kupiłem bo w promce za 30zł jest na marketplace i jaka dobra gierka niby taka że siadasz 10min i grasz szybkie dwa meczyki w przerwie od czegoś, a w 3 dni naklepałem chyba z 15h jak się odblokowuje za kasę cały roster? jak wchodzę w te paczki w menu, to nie mam tej opcji 'unlock all roster' którą widziałem na filmikach u jakichś jutuberów Edytowane 23 listopada 2019 przez maciucha Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 26 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2019 nie wiem, bojkotuje mikrotranzakcje także gram tym co ugram za pkt z gry. dzisiaj Giannis 50pkt, Hield 41, nawet Carmelo 25 a Embiid 0. dziadek Gasol nie punktuje w tym sezonie ale defense nadal na najwyższym poziomie. Miami nadal niepokonane u siebie i ich forma to dla mnie mały szoker. a latem pukałem się w czoło na wieść o decyzji Butlera. na drugim biegunie za to Spurs, którzy jeśli się nie otrząsną to po raz pierwszy od 150lat nie wejdą od play-off. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 26 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2019 Sędzia gwiżdże nieistniejący faul, po czym 83 FT% Terrence Davis pudłuje 3 wolne https://streamable.com/jpr3e Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 9 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2019 Lakersi grają dużo lepiej niż chyba ktokolwiek by przypuszczał, big three rodzi się na naszych oczach Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 9 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2019 Nastają dobre czasy na fanów Lakers, trochę się naczekałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 9 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2019 No zobaczymy czy jak sie AD polamie na 3 miesiace co histrorycznie zaraz powinno nadejsc tez beda tak dobrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 10 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2019 to samo przyszło mi na myśl. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 10 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2019 To można oglądać bez końca Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 10 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2019 Obrońca jaki muł Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 10 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2019 Obrońca jaki muł Wszystko przez Hardena. Obrońca zamiast kryć Bjelicę próbował pomóc brodaczowi wiedząc jak ten jest "doskonałym" obrońcą xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 11 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2019 Heat jaka kara na Hawks, Trae Young pokazywał na minutę przed końcem "its over" no to Miami zrobiło mu 24:0 run Niebywale ciekawie wygląda Miami, młode wilczki pod dowództwem Butlera grają zadziwiająco - Adebayo robi triple double z 30 pktami, Duncan Robinson (stary musiał mieć dużo koszulek Spurs w domu) trafia 10 trójek, wyciągnięty z dupy Kendrick Nunn rzuca 36, kosmos. A w zasadzie cały sezon grają jeszcze bez Winslowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bud 12 Opublikowano 11 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2019 Był ktoś z was na żywo na NBA? Mam opcje iść w lutym na mecz Knicksów lub Netsów, interesuje się ogolnie mocno sportem od zawsze, koszem nieco mniej, ale NBA jawi mi się jako fajny event całościowo - otoczka, atmosfera, emocje itd. Problem w tym, że wybierałbym się z żoną i najtańszy i najujowszy bilet, na którym chyba mało co widać zaczyna się od 60$ (Nets) lub 70$ (Knicks) i zwyczajnie zastanawiam się czy warto przeznaczyć trochę siana na to, czy jednak może lepiej na jakieś zwiedzanie Myślałem też o NHL, tam ceny są 3x niższe co prawda, aczkolwiek chyba w kwestii wrażeń to NHL stoi niżej sporo od NBA? Dzięki za wrażenia z góry Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 11 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2019 Nie byłem nidgy, ale tutaj czytałem chyba najciekawsze w swoim życiu relacje zwykłego kibica z meczów NBA https://szostygracz.pl/2019/05/12/6g-staples/ https://szostygracz.pl/2019/04/10/6g-philly/ Teksty są darmowe także polecam, mnie nakręciły na 200%, żeby kiedyś obejrzeć NBA na żywo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 11 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2019 (edytowane) 8 godzin temu, BudryzPL napisał: Był ktoś z was na żywo na NBA? Mam opcje iść w lutym na mecz Knicksów lub Netsów, interesuje się ogolnie mocno sportem od zawsze, koszem nieco mniej, ale NBA jawi mi się jako fajny event całościowo - otoczka, atmosfera, emocje itd. Problem w tym, że wybierałbym się z żoną i najtańszy i najujowszy bilet, na którym chyba mało co widać zaczyna się od 60$ (Nets) lub 70$ (Knicks) i zwyczajnie zastanawiam się czy warto przeznaczyć trochę siana na to, czy jednak może lepiej na jakieś zwiedzanie Myślałem też o NHL, tam ceny są 3x niższe co prawda, aczkolwiek chyba w kwestii wrażeń to NHL stoi niżej sporo od NBA? Dzięki za wrażenia z góry Byłem 3 razy na meczach NBA sezonu regularnego. Odradzam bilety bardzo wysoko. Za każdym razem siedziałem bliżej parkietu. Pierwszy raz dość wysoko i faktycznie zdecydowanie najgorsze wrażenia ale nie było już innych. Obiecałem sobie, że next time kupię zdecydowanie niżej. Sam mecz piękne widowisko, ale chyba największe wrażenie robiły na mnie 1-1,5h rozgrzewki (wbijałem się najbliżej jak się da), wtedy najlepiej widać, że to nie są zwykli śmiertelnicy (paki, dziesiątki trójek pod rząd, mega zwody, czy skakanie brodą do obręczy XD). Wrażenie i szum powietrza jak biega 5m od Ciebie na pełnej epie 208-210 Simmons zostanie ze mną do końca życia. Ogólnie dla fana basketu i NBA od ponad 20 lat był to mokry sen (w sumie każdy mecz to takie emocje). Następny cel do mecz live w playoff, ale o to może być mega ciężko. Edytowane 11 grudnia 2019 przez balon 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bud 12 Opublikowano 11 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2019 No właśnie mnie dużo bardziej kręciło oglądanie na żywo Neymara Messiego czy chociażby Lewego myślę że tak porównywalnie do twoich wrażeń z Simmonsem. Generlanje więc myślę że dla zwyklego kogos kto zna kilku chłopkow z NBA i nie zarywa nocek wydatek z rzędu ponad 100$ dobrze chyba aż mnie tak nie podnieci chociaż czytałem o super atmosferze itd aczkolwiek nie Wiem czy dla samej otoczki warto aż tyle ładować podczas gdy w NYC czeka aż tyle atrakcji na pierwszy raz hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 11 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2019 39 minut temu, BudryzPL napisał: hociaż czytałem o super atmosferze itd aczkolwiek nie Wiem czy dla samej otoczki warto aż tyle ładować podczas gdy w NYC czeka aż tyle atrakcji na pierwszy raz hmmm W takim razie dla samej atmosfery wydaje mi się, że nie. Może jakieś same zwiedzanie mgs? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 11 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2019 Oglądanie rozgrzewek vs mecz pokazuje, że ogromnie wazna jest glowa, bo na rozgrzewce nawet Simmons trafia kilkanaście trójkę na luzie Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 11 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2019 (edytowane) Głowa, głowa bo zawodzi pamięć ruchowa/szybkość składania się do rzutu pod presją. Dokładnie tak jak mówisz. Typy co w ogóle nie rzucają, na rozgrzewce sypią, a ci z trójką meczową walą seriami z okolic połowy XD Edytowane 11 grudnia 2019 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 11 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2019 (edytowane) Widziałem za czasow Spurs film z rzutowki Davisa Bertansa, typ trafial jak Curry z kazdego miejsca łącznie z trybunami. Widocznie w tym sezonie doszla glowa i jest w tej chwili nr 1 dla mnie w trojkach, wczoraj mecz kosmos z Charlotte. Edytowane 11 grudnia 2019 przez Bartg Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 11 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2019 Wiedziałeś, że on nie ma ma serdecznego palca prawej dłoni? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi