maciucha 11 638 Opublikowano 14 czerwca 2021 Opublikowano 14 czerwca 2021 Kostka Irvinga zrobiła prawie 90 stopni, więc już raczej po zawodach w tym roku dla niego. Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 14 czerwca 2021 Opublikowano 14 czerwca 2021 CP3 chyba faktycznie doszedł do jakiś 90% sprawności, bo w pierwszych 3 meczach raczej unikał swoich rzutów z 45tki, a tutaj wpadało w zasadzie wszystko. Teraz będzie miał minimum tydzień na odpoczynek przed finałem konferencji, Suns na mistrza! Cytuj
Gość Kraboburger_SpongeBoba Opublikowano 14 czerwca 2021 Opublikowano 14 czerwca 2021 ,,Karma"; życie nie rozpieszcza, niestety. Jest jak sucha, zużyta ściera. Kontuzję kostki ,,Uncle Drew"... cóż, widziałem ten moment. Nasada kości podudzia, zrobiła z śródstopiem ,,elkę": to była okropna, dziwna 90-stopniowa rotacja w okolicach stawu (Często takie urazy w sporcie wyglądają na bardzo poważne, bo m.in. taka jest natura stawu skokowego, który jest ogólnie mocno elastyczny, zwłaszcza u koszykarzy, czy biegaczy etc. Kyrie mógł podkręcić staw, czy go zwichnąć, lub ponaciągać drobne ścięgna. Nie oznacza to całkowitego outu. Zawodnik może powrócić do gry, ale w sytuacji, gdy może być ,,po zawodach"). Samo spotkanie zasługiwało na uwagę! Jedno z najtwardszych widowisk, które oglądałem w przeciągu niedawno zakończonego sezonu zasadniczego, wraz z Play-Offami: 2020/2021; to był zwarty, dynamiczny i surowy mecz; a dawno czegoś takiego nie widziałem. Nie spotkałem się również, a było to wczoraj po raz pierwszy, z momentem w spotkaniu NBA (i to zwłaszcza w fazie pucharowej!), gdy trener Nets zmienia całą piątkę, która gra na parkiecie, na całkowicie świeżych graczy! Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 14 czerwca 2021 Opublikowano 14 czerwca 2021 46 minut temu, Bartg napisał: CP3 chyba faktycznie doszedł do jakiś 90% sprawności, bo w pierwszych 3 meczach raczej unikał swoich rzutów z 45tki, a tutaj wpadało w zasadzie wszystko. Teraz będzie miał minimum tydzień na odpoczynek przed finałem konferencji, Suns na mistrza! No i nawet rzuty za trzy zaczęły mu wpadać, i to na świetnej skuteczności, więc jak najbardziej wszystko ok. Kurcze no, wolę Clippers, ale Utah ze zdrowym Conleyem to byłby zajebisty przeciwnik dla Suns. Te dwie drużyny fajnie się ze sobą 'pokrywaja': Mitchell vs Booker Conley vs CP3 Gobert vs Ayton No ale przerwy faktycznie będą mieć bardzo dużo, bo jak Clippers jutro wygrają, to pewnie znowu ich seria skończy się po 7 meczach, więc przewaga po ich stronie. Dobry sezon ogólnie. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 14 czerwca 2021 Opublikowano 14 czerwca 2021 CP3 niezly kozak. „Tak, mam 96lat, ale czuje sie swietnie i zayebiemy kazdego na drodze po puchar”. Te kontuzje kierwa mnie mierzic zaczynaja. Nie pamietam, zeby w przeszlosci az tak sie sypali, a przeciez grajkowie yebali te 82 mecze i w kazdym meczu playoff wystepowali. Medycyna przeca idzie do przodu, nie w tyl. Ktos zechcialby wyjasnic po trosze? Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 14 czerwca 2021 Opublikowano 14 czerwca 2021 sks - starość kurwa starość Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 14 czerwca 2021 Opublikowano 14 czerwca 2021 Czy ja wiem? Kiedys po iles tam sezonow yebali i konczyli w kwiecie wieku z kilkoma zaledwie kontuzjami. Taki Stockton, Malone, Jordan, Payton. Nie wspomne o AC Green’ie. Teraz chlopaki alvo sypia sie zaraz po drafcie, albo kolo 30ki juz maja ochote odpoczywac po 20 meczy na sezon. Cytuj
Gość Kraboburger_SpongeBoba Opublikowano 14 czerwca 2021 Opublikowano 14 czerwca 2021 Veni, vidi, vici! Mamy to! ,,Szósteczka" wędruje na koszulkę L-Train w Lakers. Przypadek? Symbolika? Popatrzmy, powrót Brona do numeru koszulki, który ,,zapewnił" mu pierwsze dwa tytuły mistrzowskie z Miami Heat? Tym samym potwierdzało by to pierońsko żelazną, nienazwaną determinację Jamesa, aby zdobyć kolejny pierścień, a potem jeszcze jeden, dla Jeziorowców, no i rzecz jasna dla siebie? To do zestawu teraz poproszę S.Curry'ego albo D.Rose'a do drużyny King Jamesa. P.S. Z punktu ,,biznesowego", że tak powiem, ogłoszenie przez Jamesa i Lakers decyzji o przenosinach Brona na numer 6, na swojej koszulce, zapadło w idealnym momencie. "Kosmiczny Mecz" niedługo w kinach; zbliża się okres wakacyjny w USA (to się jakoś tam nazywa); przed nami Igrzyska Olimpijskie. I tak, sprzedaż tej koszulki o ,,płonącym żarem, numerze rodem z Miami Heat, na pewno poszybuje ostro w górę! Cytuj
triboy 973 Opublikowano 14 czerwca 2021 Opublikowano 14 czerwca 2021 Pewnie z tym numerem to już dawno było ustalone. LBJ chciał zmienić numer wcześniej, #23 oddać Davis'owi, ale Nike zablokowało zmianę numeru. Zresztą jak dobrze pamiętam, to AD dostał od Jamesa koszulkę Lakers #23 ze swoim nazwiskiem. Cytuj
GearsUp 196 Opublikowano 16 czerwca 2021 Opublikowano 16 czerwca 2021 Best NBA player since 2014 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 16 czerwca 2021 Opublikowano 16 czerwca 2021 no ładnie dziś Duranta popierdoliło Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 16 czerwca 2021 Opublikowano 16 czerwca 2021 Zagrać 48 minut i najlepsze rzuty trafiać na koniec? Chore. Jak Durant doprowadzi resztki Nets do finałów to będzie coś, chociaż stawiam, że w meczu nr6 Harden nie zagra, widać wczoraj że grał pewnie na ostrych przeciwbólach. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 16 czerwca 2021 Opublikowano 16 czerwca 2021 Obejrzałem tylko dwie kwarty i nie sądziłem, że mając 16 punkow straty z tak grającym Hardenem dadzą radę. Muszę nadrobić drugą połowę. Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 16 czerwca 2021 Opublikowano 16 czerwca 2021 Nie no kurwa niemożliwe 1 Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 16 czerwca 2021 Opublikowano 16 czerwca 2021 (edytowane) No to Suns muszą liczyć, że seria Jazz - Clippers będzie mieć 7 meczów. Ale beka, bo pewnie się jebany nie zaszczepił i teraz nie może grać, lol Edytowane 16 czerwca 2021 przez Ludwes Cytuj
Gość Kraboburger_SpongeBoba Opublikowano 16 czerwca 2021 Opublikowano 16 czerwca 2021 7-meczowa bitwa się nam szykuje, w przypadku Nets - Janusz Bucks. KD, Harden; możliwe, że to był jeden taki mecz w ich wykonaniu. Nets, nawet jeśli dotrą, po bitwie jak na froncie, do finału tegorocznych Play-Off NBA, to zostaną wyciągnięci i zdezintegrowani przez potwora z Phoenix. Słońca - najrówniej grająca drużyna na tym etapie rozgrywek ligi Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 16 czerwca 2021 Opublikowano 16 czerwca 2021 I jeszcze Kawhi moze juz nie zagrac w serii z Jazz przez kontuzje Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 16 czerwca 2021 Opublikowano 16 czerwca 2021 O! A temu co znowu? Tez starosc? Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 16 czerwca 2021 Opublikowano 16 czerwca 2021 Kurwa no, tak właśnie myślałem chwilę po tym zderzeniu z Inglesem, że to może być coś poważnego Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 16 czerwca 2021 Opublikowano 16 czerwca 2021 Kontuzja ACL, dzisiaj sie okaze jak powazna. A Paul mimo szczepionki ma Covida, minimum 10 dni out Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 17 czerwca 2021 Opublikowano 17 czerwca 2021 (edytowane) Utah 17/30 za trzy po PIERWSZEJ połowie. I uwierzcie - nie są to łatwe rzuty. Bogdanovic i Clarkson, wtf Aha, Paul George gra fenomenalnie, a to co robi w obronie Beverley Edytowane 17 czerwca 2021 przez Ludwes Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 17 czerwca 2021 Opublikowano 17 czerwca 2021 W drugiej Utah wyraźnie siadła, niestety nie można tak trafiać trójek cały mecz i frajersko przegrali. Trae Young poprowadził za to niesamowity come back Hawks z 26 pktów i Atlanta jest o krok od mimo wszystko sensacji. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 17 czerwca 2021 Opublikowano 17 czerwca 2021 10 minut temu, Bartg napisał: W drugiej Utah wyraźnie siadła, niestety nie można tak trafiać trójek cały mecz i frajersko przegrali. Trae Young poprowadził za to niesamowity come back Hawks z 26 pktów i Atlanta jest o krok od mimo wszystko sensacji. Teraz widać jak dałnerską decyzją było podziękowanie McMillanowi przez Pacers. Największy błąd jaki mogli popełnić Cytuj
Gość Kraboburger_SpongeBoba Opublikowano 17 czerwca 2021 Opublikowano 17 czerwca 2021 Atlanta wygrała życie. Odpalam Lolka i lecimy! Żeby Phila wpadła w czarną dziurę i straciła prawie trzydzieści punktów przewagi nad Atlantą?! To się naprawdę rzadko zdarza, mając od strony 76ers dodatkowo taką rotację w składzie. Na pierwsze skórzane piłki do koszykówki! Viva Atlanta! 10 punktów przewagi Phila, około 5 minut do końca meczu. Niby nic to nie oznacza, bo nie takie cuda w historii NBA się zdarzały. Ale w tym spotkaniu mieliśmy 26 punktów Sixers ponad Hawks. Niepisana chemia w Altancie zadziałała. A Young, ,,Łej Panie", mega okres w koszykarskiej karierze! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi