balon 5 326 Opublikowano 21 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2021 Tym czasem Dell Curry zagrał „3+1” xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 287 Opublikowano 21 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2021 Co to za gold diggery? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 22 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2021 Nie mam pojęcia. Syn mu pewno kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 23 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2021 Co tam się dzieje w NBA, liga chce grać za wszelką cenę, dzięki czemu wczoraj wrócili do gry m.in Lance Stephenson czy Joe Johnson. Jeszcze Gortat, Nick Young i JR Smith i będzie petarda Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 287 Opublikowano 23 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2021 Dawac Jordana i Pippena ale w przeciwnych druzynach. Czy mi sie wydaje czy mecze Bullsow znow przelozone? Wydawalo mi sie, ze jeden powinien byc dzis w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 23 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2021 Tak przełożone, dziś mieli grać z Raptors, którzy mają chyba 10 na protokołach, a nowe zasady mówią, że oprócz tego, że musisz mieć 8 graczy do gry to z tej 8ki 5 zawodników to muszą być gracze z "podstawowego" składu, a nie dodani 2 dni temu przez hardship exception. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 23 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2021 5 minut temu, Mejm napisał: Dawac Jordana i Pippena ale w przeciwnych druzynach. Obczaj sobie na YT jakieś skróty Wizards - Trail Blazers. Jak gram bratem w NBA 2k to zawsze wybieramy jakieś drużyny z lat 90 typu Bulls, Magic, Lakers, Jazz, albo Rockets. Niesamowite, że można sobie dziś odegrać takie pojedynki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 23 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2021 No fajnie tak zobaczyć stare twarze, jak w Avengersach. Emmanuel Mudiay ma tylko 25 lat, i grał na Litwie? Lance Stephenson wypadł kompletnie i zapomniałem go? Joe Johnson żyje, jest w stanie biegać jakby cały czas grał w koszykówkę, i wraca do Celtics po... 20 latach? Zmieniły się trochę zasady co do tymczasowych kontraktów, teraz można je dawać dość liberalnie na cały sezon i nie wpływają na cap ani na podatek od luksusu. Zabawa zaczyna się na całego. Dla niektórych to wręcz nadzieja mdr. Taki Garrison Mathews, pamiętam jak go chwaliłem przed sezonem widząc szeroki skład Wizards, nie wiem czemu był kompletnie poza ligą, ostatnio Rockets go podpisali, a już teraz dali mu prawdziwy kontrakt na 4 lata. I już, kilka milionów dolarów sobie zapewnił. W ogóle przedziwny jest ten przypadek Matthewsa, bo Rockets są beznadziejni i... chcą być beznadziejni... ale gdy Matthews gra, to nie są beznadziejni... więc Matthews gra mało. Nie wiem, co oni planują. Może chodzi o to, żeby go wypromować i wymienić, ale nie może grać za dużo, bo jeszcze Rockets by wygrywali mecze i spadłyby ich szanse w drafcie. Wczoraj np. grali przez chwilę wyrównany mecz z Bucks, no problem, wpuszcza się DJ Augustina na boisko, zanim wrócił Matthews to już było 15 punktów straty, tankowanie zabezpieczone. Zarządzenie zespołami NBA jest dziwne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 500 Opublikowano 24 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2021 Joe Johnson żyje, jest w stanie biegać jakby cały czas grał w koszykówkę, i wraca do Celtics po... 20 latach? Bo gral w big 3, chyba byl nawet b2b mvp rozgrywek. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 129 Opublikowano 25 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2021 (edytowane) Dzisiaj meczyki o wcześniejszych porach z wisienką na torcie o 23.00 Suns-GSW. Ciekawe czy w pełnych składach Edytowane 25 grudnia 2021 przez GearsUp Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 25 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2021 a czemu mieliby grać w innych? chyba tylko poole'a nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 287 Opublikowano 25 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2021 Ten mecz gsw to jest jakas pokazowka? Bo ta para juz grala ze soba 2x. Pierwszy mecz juz o18. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 25 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2021 (edytowane) nie, po prostu drużyny z tej samej dywizji grają ze sobą po 4 razy Edytowane 25 grudnia 2021 przez Ludwes 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 25 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2021 Dzisiaj na NBA.com pojawił się nowy ranking MVP, i w gronie 15 kandydatów wymieniony został DeAndre Ayton. Nie wiem no, to tylko koszykówka, sport na którym się kompletnie nie znam, ale jakoś mi to strasznie siadło na psychę, jak szczepionki na Cirexa. Nie mogę z tym się pogodzić. Już żyłem z tym, że w rankingu jest Zach LaVine, typy które rzucają masę punktów zawsze tam będą. No ale Ayton. Jak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 287 Opublikowano 25 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2021 Te mecze o luckiej porze to chyba ulozone jak na gali bokserskiej, od najslabszego do najlepszego. Chociaz spodziewalem sie, ze to Bucks beda cisnac. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 26 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2021 Biorąc pod uwagę, że mecz suns gsw jest dziś 3 z 5 w kolejności, to tak nie bardzo jak na gali bokserskiej Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 26 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2021 Piękny zacięty mecz. Golden dało mocny sygnał. Wygrali z Suns, którzy byli w pełnym składzie, na ich parkiecie, bez 2,3,4 strzelca oraz bez Iggiego (Klaya czy Wiesemana to już nawet nie wspominam). Dziś w całym meczu zawodnicy gsw mieli skuteczność 10/13 z gry jak Curry był podwajany lub potrajany. Gdy Curry przebywał na parkiecie to gsw byli +24. To tak tylko odnośnie jego wpływu na zespół. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 287 Opublikowano 26 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2021 9 godzin temu, balon napisał: Biorąc pod uwagę, że mecz suns gsw jest dziś 3 z 5 w kolejności, to tak nie bardzo jak na gali bokserskiej 13 godzin temu, Mejm napisał: Te mecze o luckiej porze Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 129 Opublikowano 26 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2021 Mnie GSW nadal nie przekonuje jako ekipa na NBA Finals. Dla mnie faworyci na finały to niezmiennie Suns-Bucks. Obym się mylił bo jednak wolałbym pojedynek Curry-Giannis Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 287 Opublikowano 26 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2021 Swietny byl wczoraj ten mecz Buck z Bostonem. Dla mnie najlepszyz tej 3ki, acz nie zapowiadal sie, chociaz ostatni widzialem tylko do pierwszej polowy. A Lakers znowu w piz.de i streak 5L. LeBron juz chyba ma w szufladzie napisane podanie o transfer. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 26 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2021 1 godzinę temu, GearsUp napisał: Mnie GSW nadal nie przekonuje jako ekipa na NBA Finals. Dla mnie faworyci na finały to niezmiennie Suns-Bucks. Obym się mylił bo jednak wolałbym pojedynek Curry-Giannis Z ciekawości, co ciebie nie przekonuje? Bo obrona czołówka, atak czołówka, bilans czołówka. Do tego nie gra dwóch ważnych graczy, a ostatnimi czasy 6 i dalej wygrywają. Ja też bym z chęcią zobaczył finał bucks gsw. Systemowy, drużynowy basket, a co ważne z grajkami grającymi i budującymi od lat te marki. Lubię takie coś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 26 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2021 nie wiem, no jak dla mnie Warriors są nie do zajebania w tym sezonie i jeśli Klay wróci jako kozak, jakim był przed kontuzją (ewentualnie troszkę gorszy), to nie ma bata, że Curry wraz z nim jako drugą opcją, Poolem i Wigginsem jako trzecią i czwartą i takimi zadaniowcami jaki choćby Porter, nie wejdą do finału z Zachodu Suns są bardzo dobrzy, ale bez przesady Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 26 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2021 No dla mnie są dwie opcje, że się zjebie gsw. Kontuzja Currego lub Greena. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 129 Opublikowano 26 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2021 (edytowane) Przede wszystkim małe doświadczenie w playoffs graczy rotacyjnych no i własny eye-test. Tak mi się wydaje też, że mają zbyt mały fire power. Wiem, że w sezonie może i atak czołówka ale w playoffs obrona się zacieśnia. Jak Klay nie wróci na playoffs taki jakiego go znamy to nie przejdą Suns. Ja widzę też sporą przewagę Suns na centrze. Edytowane 26 grudnia 2021 przez GearsUp Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 26 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2021 Warriorsi grający piątka Curry-Klay-Wiggins-Porter-Green to będzie coś pięknego Chciałbym żeby Kawhi wrócił zdrowy i żebysmy dostali serie Clippers - Warriors, bo Clips by mogli regularnie grać piątka Reggie-PG-Kawhi-Morris-Batum. Ale by była sieka, ja pierdole Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi