Ludwes 1 682 Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Fajny rucha dla LAC Patrzcie na ten pass Currego Bonusowo mała rozkminka wapniaków odnośnie gsw vs suns https://watch.nba.com/video/warriors-suns-top-two-teams-in-the-west Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Przedziwna wymiana z perspektywy Portland, muszą iść w ostra przebudowę i wyczuwam ostatni sezon Lillarda, zwłaszcza w obliczu rozwoju Simmonsa (Anfernee oczywiście). Kradzież dla Lac taki pakiet za w zasadzie zwloki Bledsoe, niespełniony talent Winslowa i ochłapy Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Parę minut temu The Athletic doniosło, ze trwaja rozmowy na linii Nets Sixers o wymianie Simmons - Harden. Harden jest podobno nieszczęśliwy (lol) w Nets i po sezonie chcialby i tak odejść. Ale to by bomba byla jakby faktycznie do tego doszlo, Embiid z Hardenem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 jebani będą rzucać 50 wolnych na mecz Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Jeżeli ten trade dojdzie do skutku to powiem tylko tyle: „a nie mówiłem?” Byłem i jestem pewien, że trójka ISO brothers nie wypali i szybciej się to rozpadnie, niż zdobędą mistrza. Myślałem jednak, że głównie przez Irvinga, a nie Hardena. Chociaż pewne jego postawa dużo też namieszała w drużynie (jak nie najwięcej). Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Irving to jedno, a wg insiderow Harden z Durantem sie niespecjalnie lubią. Jednak nie każde wielkie trio od razu bedzie zdobywac mistrzostwo, zwłaszcza ze tu sie spotkalo 3 gości o trudnym charakterze pod dowództwem malo doświadczonego trenera. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 20 minut temu, Bartg napisał: Irving to jedno, a wg insiderow Harden z Durantem sie niespecjalnie lubią. Jednak nie każde wielkie trio od razu bedzie zdobywac mistrzostwo, zwłaszcza ze tu sie spotkalo 3 gości o trudnym charakterze pod dowództwem malo doświadczonego trenera. W OKC to byli najlepsze ziomki. Co do wielkiego trio to z tego, co sobie przypominam to z drużyn, które budowane były na zasadzie kupowani na szybko kozaków, to chyba tylko heat wypaliło w „ostatnich” latach. Nie powiem, że jestem fanem nets. Sami gracze są mega zabójcami w ataku, ale nie lubię tak budowania drużyn. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Doncic 44 Tripple Double ile on gra w NBA 4 Sezon? XD Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Za kilka dni mija termin na wymiany, więc będzie dużo plotek. Ale większość mediów mówi, że nie ma poważnego tematu. Jedna wiadomość, że Sixers "byliby zainteresowaniem o porozmawianiu o wymianie na Hardena" podpaliła wyobraźnię ludzi w necie. A to daleko do dokonania wymiany. Nie ma np. wzmianki, ile obie strony by chciały. Sixers jest łatwo mówić "chcielibyśmy Hardena za Simmonsa", kiedy Simmons przecież i tak kompletnie nie gra heh, to żaden news że oni by chcieli. Nets by wzięli dużo więcej. Mówi się o Maxeyu, Thybullu, Currym. To są ważni gracze dla Sixers. Oddadzą zbyt wielu, a ja zaczynam myśleć, jakie to ryzyko - Harden ma 32 lata, wygląda na zziajanego w tym sezonie, w defensywie nie wyrabia i trzeba często dobiegać do jego gracza. No i ten kontrakt - koleś MOŻE wziąć na następny sezon 50 mln, ale może też zrezygnować z opcji i podpisać na 4 lata, albo w Nets, albo w Sixers. Wiadomo, że ciśnienie jest - zostawienie Simmonsa na aucie byłoby pewnym "zmarnowaniem" szczytowej formy Joela Embiida. Simmons musi zostać wymieniony do czwartku. Harden dołączył do Nets z powodów osobistych, lubi Duranta i Kyrie'ego, i wszystko inne to głównie plotki, nikt nie wie czy on się na kogoś obraził czy nie. Większość tego, co mówią w Nets, wskazuje na to, że jest raczej wyczerpany, ale mało o tym, żeby miał odchodzić. Dziennikarze też mówią, że mówi że na razie chce zostać. Tylko ta wątpliwość - to ona może przekonać Nets, że lepszy Simmons w garści, niż Harden na dachu. No ALE po Benie Simmonsie też nie wiadomo czego się spodziewać. Chyba nikt w dużym sporcie nie odwalił takiej akcji, jak on. Dobra drama, jeśli Nets przegrają jeszcze kilka meczów to dopiero będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Dziś jak coś fajny meczyk Phila-Bulls. Polecam oglądać tym bardziej, że steruje o 2130. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Ja na pewno ale czy nie bardziej atrakcyjniejszy jest Brooklyn - Denver? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Nets mega slump, 7 wjeb z rzędu. Bez Duranta i Hardena. Denver to nie licząc Jokica dziady borowe. Wg mnie zdecydowanie Phila-Bulls. No i w sumie taki deko pojedynek za dwa winy pod kątem walki o top seed na wschodzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 12 minut temu, balon napisał: Bez Duranta i Hardena. No wlasnie myslalem, ze to bedzie magnesem ale nie wiedzialem, ze nie graja. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Ależ pierwsza kwarta Embida. Co on się rusza przy tych olbrzymich gabarytach. Poezja Obecny nr 1 w KIA MVP race strasznie zamiótł w q1 byczki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Nie wiem o czym piszesz ale te pomponiary do zblizen mogliby wybierac troche szczpulejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 19 minut temu, Mejm napisał: Nie wiem o czym piszesz ale te pomponiary do zblizen mogliby wybierac troche szczpulejsze. Czego znowu nie wiesz? W skrócie Embid wymiata, mega motoryka i opanowanie piłki, kozioł jak na 213cm/127 kg oraz jest obecnie nr 1 w wyścigu po MVP wg aktualnego rankingu na NBA.com Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 To ten nad ktorym zapakowal (prawie dwa razy) Ayo? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 No drugi raz to tak samo można powiedzieć, że prawie blok (bo przeszkodził i paka nie weszła), a za pierwszym razem nad Drummondem to było. Próbuj dalej XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Bulls też swojego kwiatu nie prezentują dzisiaj, bez Caruso i Lonzo to nie ten sam zespół. Szacun, że nadal wygrywają - od czasu kontuzji Caruso mają bilans 15-9. Ale wygląda to mniej przekonująco niż te dane mówią. Tracą sporo punktów, trudno będzie regularnie wygrywać licząc na to że sami rzucą więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 1 minutę temu, ogqozo napisał: Bulls też swojego kwiatu nie prezentują dzisiaj, bez Caruso i Lonzo to nie ten sam zespół. Szacun, że nadal wygrywają - od czasu kontuzji Caruso mają bilans 15-9. Ale wygląda to mniej przekonująco niż te dane mówią. Tracą sporo punktów, trudno będzie regularnie wygrywać licząc na to że sami rzucą więcej. No i co gorsza jeszcze sobie na nich poczekają Mam nadzieję, że jutro na suns wróci Lavine. Ma status day2day. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Cavs idą ostro w tym sezonie, Levertem łatają największą dziurę na skrzydle, no może być nawet finał konferencji. Świetnie wygląda taktyka na dwie/trzy wieże, oby Garland wrócił jak najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 129 Opublikowano 8 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Zaczyna się ciekawy okres deadline'owy. McCollum do Pelsów a Nets podobno chcą się pozbyć Harrisa co jest dla mnie dziwnym ruchem z ich strony. Może robią miejsce pod jakąś bombę, jak wypadnie Harden i Harris to się zrobi sporo miejsca w salary capie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 8 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 To Pels sie pogodzili chyba, ze z grubego nic nie będzie i trzeba budowac na obwodzie wokol Ingrama, zresztą pod koszem fenomenalny sezon ma Valanciunas, a ostatnio Jaxon Hayes zaczal grac na miare talentu. Z ciekawostek cala czolowka zbierajacych ligi to zawodnicy z Europy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi