Bartg 5 437 Opublikowano 8 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Kings oddaja najbardziej utalentowanego zawodnika za Sabonisa Do tego oddaja Hielda i TT za Lamba, Holidaya. Ruch obliczony na zrobienie PO w tym sezonie? Bo dalej to nie widze nic dobrego... Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 498 Opublikowano 8 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Przeciez nie ma szans zeby oni zrobili PO, sa dwa spoty z play in, w kolejce Lakers, Pels, Wolves Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 8 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Sacramento No ale w sumie żadne to zaskoczenie - kilkanaście lat bez play-offów, nie wzięli Doncicia, a teraz to. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 8 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 1 godzinę temu, wojtas011 napisał: Przeciez nie ma szans zeby oni zrobili PO, sa dwa spoty z play in, w kolejce Lakers, Pels, Wolves Powiedz to lejkersom, jakby (tfu) Lebron wypadł jeszcze na trochę meczy Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 498 Opublikowano 8 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 2 godziny temu, wojtas011 napisał: Przeciez nie ma szans zeby oni zrobili PO, sa dwa spoty z play in, w kolejce Lakers, Pels, Wolves o i jeszcze zapomniałem o clippers Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Ten moment w ktorym masz tankowac ale Lakers sa tak chujowi ze nie da sie przegrac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 No ciekawe, czy Harden rzeczywiście chce odejść za wszelką cenę już teraz, dziś o 21 trade deadline. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Grubo ciekawe ile Harden tam pogra xD Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 128 Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Great deal dla Nets teraz już mogę na luzie im kibicować w playoffs bez tej błazenady Hardena Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Za rok mu sie znudzi jak się okaze ze gra sam bo Embiid się polamal Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Szkoda mi 76ers fajna drużyna. Może nie na misia, ale miała zęba. Teraz dostali mega raka, no ale jednak rak ze ścisłego topu NBA, potwora ataku. Jedna z prawd NBA mówi, że jak możesz pozyskać taki kaliber to, to robisz. Ofc Nets mega się wzmocnili, w końcu złapią balans miedzy off i def do tego dobry strzelec w pakiecie. Inna sprawa jak Simmons w ogóle będzie grał po takiej przerwie? On zawsze był deko drewniak, a taki rozbrat mu nie pomoże. No ale do PO powinien złapać jakiś tam rytm. Co by nie mówić, bardzo ciekawy deal. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Nikt nie powiedział ze Simmons od jutra zacznie trenować i grać mdr. Nets po prostu mają taką nadzieję. Koleś tak się obraził że trudno powiedzieć, jaka jest sytuacja, czasami próbuje ciągnąć tę wersję ze "jest niezdolny psychicznie do gry" i "pracuje nad tym", co oczywiście w praktyce może oznaczać dla niego wiele milionów dolarów więcej na koncie, więc kto wie czy będzie się tego trzymał i w jakiej mierze. Nie wiem no, na razie nie szalalbym z tym mega wzmocnieniem. Ekipa bez Hardena i KD wygląda bardzo słabo i nie wiem, na ile to się zmieni i na którym miejscu będą za miesiąc Nets. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 11 minut temu, ogqozo napisał: Koleś tak się obraził że trudno powiedzieć, jaka jest sytuacja, czasami próbuje ciągnąć tę wersję ze "jest niezdolny psychicznie do gry" i "pracuje nad tym", co oczywiście w praktyce może oznaczać dla niego wiele milionów dolarów więcej na koncie, więc kto wie czy będzie się tego trzymał i w jakiej mierze. Nets pewno dość dobrze zbadali temat, aby nie spuścić Hardena za total zoombie. 11 minut temu, ogqozo napisał: Nie wiem no, na razie nie szalalbym z tym mega wzmocnieniem. Ekipa bez Hardena i KD wygląda bardzo słabo i nie wiem, na ile to się zmieni i na którym miejscu będą za miesiąc Nets. BKN słabo to wyglądają bez Duranta. Z Hardenem i nawet Irvingiem było dalej bardzo słabo. Ten zespół już nie funkcjonował. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Jak dla mnie, Nets z WYPOCZĘTYM Hardenem byli jednak przyzwoitą ekipą, która mogła powalczyć o wygraną w większości meczów. Gdy Harden grał drugi dzień z rzędu lub więcej, wtedy dopiero włączał mu się ten tryb totalnego wyczerpu i żal było patrzeć. Jednak zazwyczaj ekipa była przyzwoita gdy Harden miał kilka dni przed meczem. Z kolei bez obu, sytuacja wygląda zazwyczaj naprawdę cienko. Serio nikt na Wschodzie nie wygląda tak źle, jak Nets ostatnio. Miejsce w top 6 naprawdę może teraz być zagrożone. Simmons podobno chce grać dla Nets (według Ramony Shelbourne "praca wre nad przygotowaniem psychicznym do bycia gotowym grać, Simmons jest bardzo podekscytowany tą perspektywą" mdr, chciałbym walić takie teksty swoim pracodawcom). Ale jak to dokładnie pójdzie i czy on jest graczem, który z ekipy niedorajdów zrobi wygrywający team, to nie jestem jakoś pewien. Ludzie mówią, że Simmons z automatu wzmocni znacząco obronę Nets. MOŻE.... Na oko on jest świetnym obrońcą, podobno najlepszym w lidze, ale Sixers sporo grali bez Simmonsa i w sumie bez niego też mieli mocną obronę, więc nie wiem na ile on sam zmienia cały team. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Fajna analiza Karola, polecam. https://karolsliwa.com/james-harden-w-76ers-ben-simmons-w-nets-analiza-wymiany/?fbclid=IwAR3fECt4aDAynGbWjMhnEdVian6qv1j5bJYFx6WK_PehOFwFfpiqSk6Y4Uc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Sympatia do Hardena w lidze rośnie Gruby na bramke Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 128 Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Trochę beka z Hardena 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 11 godzin temu, Bartg napisał: Sympatia do Hardena w lidze rośnie Gruby na bramke Tutaj video skrót. Polecam musowo 2 i 3 filmik https://www.instagram.com/p/CZ0Q3rusoxk/?utm_medium=copy_link Tutaj dla kontrastu analiza statystyczna wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 498 Opublikowano 12 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Ciekawe kiedy pringles za riversa w sixers, pewnie znowu roztrwoni przewagę w jakims game 7, szczególnie, że teraz ma do pomocy hardena Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 15 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 Jednak ukaże się u nas szybciej niż myślałem. Podobno jest dobra, Pippen wyciąga kwasy z Chicago i z Last Dance. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 15 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 O muszę koniecznie przeczytać i porównać z biografią Jordana i Last Dance, ciekawe jak bardzo odjechał Pippen, bo obecnie to pierdoli straszne bzdury. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 15 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 No może być nieźle, bo chłop dusił w sobie dużo rzeczy latami i od jakiegoś czasu daje upust. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 15 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 Stara drama jeszcze chyba z jesieni jak Pippen "promowal" ksiazke jakimis tam animozjami w strone Jordana. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 498 Opublikowano 15 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 Wiadomo, ze Jordan to bust bez Pippena Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi