Opublikowano 30 kwietnia 20222 l 1 godzinę temu, ogqozo napisał: bo już mam dość tego, jak wszyscy w necie koronowali dawno Warriors jako jedynych godnych. Gdzie tak koronują? Raczej częściej widziałem Suns, a ostatnio Boston, że jest podawany jako główny faworyt. Na NBA.com oficjalne typy Miami in 5 Boston 7 Suns 7 Gsw 7
Opublikowano 1 maja 20222 l Na forum PSX Extreme. W sumie to teraz prawie wszyscy typują podobnie heh. Widzę że nawet przed wieściami o kontuzji Embiida, Heat było dość jednogłośnym faworytem. Boston-Bucks teoretycznie najbardziej dzieli głosy, co też mnie nie dziwi. Ale na razie, mogę sobie wyobrazić wszystko. Wszystkie ekipy są bardzo dobre, nawet Sixers pokazali się dobrze w pierwszej rundzie, Tobias Harris walczył jak szalony, Danny Green nieco jak PJ Tucker przypomniał że może być bezcennym ogniwem w playoffach, Maxey wiadomo. Ale jakoś nie widzę ich broniących się skutecznie przed tym Miami, z Embiidem czy bez. Serie Dallas-Suns i Warriors-Memphis to będzie w ogóle fascynujące starcie, przyszłość koszykówki i w ogóle.
Opublikowano 1 maja 20222 l A to ja jakoś nie kojarzę masowej koronacji. Jakieś pojedyncze wrzutki, że ktoś by chciał widzieć ich w finale to tak. Widocznie inne forum przeglądamy. Nawet ja jako fan boy, nie wiem czy dadzą radę. Liga jest bardzo wyrównana, a Boston, Suns, Bucks, Miami wydają się bardzo mocne.
Opublikowano 1 maja 20222 l Ja glosowalem podobnie jak balon bo wtedy nadal bede mial jeden punkt przewagi.
Opublikowano 1 maja 20222 l na razie to wyglada jakby bucksi zaserwowali bostonowi to, co tamci rundę wcześniej brooklynowi, no ale zobaczymy, bo to dopiero druga kwarta pierwszego meczu giannis jak na razie ma klopoty z wykonczeniem rzutow, ktore zazwyczaj trafia, ale swietnie rozgrywa
Opublikowano 1 maja 20222 l Czy ten zawodnik co wylecial trzymajac sie za reke wrocil? Cos wiadomo co sie stalo?
Opublikowano 1 maja 20222 l Middleton nie jest drugim najlepszym zawodnikiem Bucks tylko Jrue Holiday. Jego defense zawsze był underrated a w finałach przypominam skutecznie zatrzymał CP3. Eat sh$t Boston, Bucks in 6
Opublikowano 1 maja 20222 l 35 minut temu, Mejm napisał: Czy ten zawodnik co wylecial trzymajac sie za reke wrocil? Cos wiadomo co sie stalo? To był Smart i tak wrócił po przerwie.
Opublikowano 1 maja 20222 l Niestety Giannis jest za dobry. Boston broni go dość dobrze, zamyka Milwaukee gdy Giannis siada na ławce, ale poza tym tak ich jedzie, że wynik i tak nie jest wyrównany. Brakuje im rozegrania, poza tym niezawodnym pnr Smarta z Tatumem to Bucks są w stanie pomóc, dobiec i zablokować im prawie wszystko. Ta akcja o tablicę to już ucieleśnienie tego meczu i bezradności Celtów. Może być ciężko.
Opublikowano 1 maja 20222 l Ale miał też moment słabości przy tych dwóch kretyńskich faulach (w okolicy 3:40 do końca 3q), gdzie musiał usiąść z czterema. Gdyby Boston miało dziś w sobie jakąkolwiek ikrę to byłaby wtedy szansa może dojść, bo było chyba -6.
Opublikowano 1 maja 20222 l No i strzasznie Boston partaczyl rzuty za 3 a piz.gal nimi praktycznie ciagle w 1 i 2 kwarcie.
Opublikowano 1 maja 20222 l Widać, że to rozstawienie Nets to nie był przypadek, Loston trafia na prawdziwy zespół i to jest dopiero dla nich test. Podtrzymuję to co pisałem w grudniu. Finał Bucks-Suns
Opublikowano 1 maja 20222 l No wlasnie szkoda ze nie obstawialismy jeszcze zwyciezce za 5 punktow jak to jest w edycji noznej. Trudno.
Opublikowano 1 maja 20222 l Weak decision z tym ejectem chociaż najpierw strzał w twarz a potem ściągnięty za koszulkę co myślicie?
Opublikowano 1 maja 20222 l 1 minutę temu, GearsUp napisał: Weak decision z tym ejectem chociaż najpierw strzał w twarz a potem ściągnięty za koszulkę co myślicie? Gość zrobił dwa flaground faule w jednej akcji, ale ja nie jestem obiektywny
Opublikowano 1 maja 20222 l No z Draymondem tak zawsze jest, czasem za coś takiego nic nie dostanie, czasem dostanie przesadnie. Wydaje mi się, że już tak złapał i przypadkowo to wyglądało jakby nim miotnął o podłogę, że to decyzja przesadnie surowa - ale też Draymond tak gra i szczerze to nie ma prawa się dziwić, że czasem zostanie faktycznie wydalony z parkietu. Jego reakcja mówi wszystko... jest palantem.
Opublikowano 1 maja 20222 l Kurde przeczucie z sezonu regularnego mnie nie myliło, że Warriors będą odstawali szybkościowo w tej serii.
Opublikowano 1 maja 20222 l Ciekawe jak Warriors zaplanują całe 24 minut bez Draymonda, bo Looney to chyba nie jest opcja żeby przeżyć Niedźwiedzią Nawałnicę, a Kuminga to na razie taki specjalista od przegrania 10 punktami w taki sposób, żeby fani GSW pisali po internecie "Kuminga kompletnie ich zdominował na centrze, on potrafi wszystko, także grać jako center".