GearsUp 196 Opublikowano 7 maja 2023 Opublikowano 7 maja 2023 Hahahaha co Harden oddał piłkę przy obręczy Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 8 maja 2023 Opublikowano 8 maja 2023 Co za mecze w nocy Jeszcze jakby Smartowi to wpadło przed syreną. Ciekawe czy Suns będą w stanie przejść Denver grając w dwóch, to byłoby coś awansować do finałów konferencji mając 2 graczy rzucających 10+ pkt. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 8 maja 2023 Opublikowano 8 maja 2023 11 godzin temu, Bartg napisał: Co za mecze w nocy Jeszcze jakby Smartowi to wpadło przed syreną. Ciekawe czy Suns będą w stanie przejść Denver grając w dwóch, to byłoby coś awansować do finałów konferencji mając 2 graczy rzucających 10+ pkt. No właśnie w tych dwóch ostatnich meczach Book i KD dostali wsparcie i od razu lepiej to wyglądało. Dziś mi dzieci narysowały laurkę. Oby się sprawdziło!!! 1 2 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 Lakers jak powstali z kolan jak GSW już im odjeżdżali na kilkanaście punktów Fajnie, że grę ciągną różni zawodnicy, dziś 3 zawodników ze zdobyczą +20 pktów, do tego Walker pociągnął w ważnym momencie. Martwi tylko taka bierność w obronie. Było sporo akcji, w których GSW penetrowało pod kosz, a ktoś z pomoc się patrzył jakby to była połowa sezonu, a nie playoffy. No i Heat też już o krok od finału konferencji, niezła historia. Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 12 godzin temu, balon napisał: No właśnie w tych dwóch ostatnich meczach Book i KD dostali wsparcie i od razu lepiej to wyglądało. Dziś mi dzieci narysowały laurkę. Oby się sprawdziło!!! Ten aała!! to LBJ czy AD Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 To balon patrzacy na dzisiejszy wynik. 5 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 Na śniadaniu u balonów była dziś cisza. 1 Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 1 minute ago, krupek said: Na śniadaniu u balonów była dziś cisza. Nawet ulubiona jajecznica wydawała się być bez smaku... Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 U mnie rowniez byla cisza. Wyslalem dzieci do szkoly ubrane na czarno. Bola mnie te porazki, ale jeszcze moga sie podniesc. Tylko ile mozna odrabiac straty? To nie jest postawa mistrzowska. 1 Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 Plus trochę burdel jest z rotacja, ja rozumiem matchupy, ale nagle Looney prawie nie gra, Poole prawie nie gra, a jak gra to kupe, już po meczu narzekal na swoją role wiec pewnie atmosfera średnia. Stawiam ze Lakers max w 6. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 9 maja 2023 Opublikowano 9 maja 2023 11 godzin temu, krupek napisał: Na śniadaniu u balonów była dziś cisza. Hehe była, straszny wkurw przed pracą. Pool 0 pkt i średnie 6,7 pkt oraz 29% z gry w ostatnich 6 meczach PO… Pool jak tylko wchodzi to są zawsze na minusie. Cały mecz kontrolowali przebieg grając konsekwentnie p’n’r i co? Nagle od połowy q4 przestali go ustawiać. 4 godziny temu, Yap napisał: To nie jest postawa mistrzowska. Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 10 maja 2023 Opublikowano 10 maja 2023 Celtics Zaraz będzie na rybki, podobnie jak Phoenix, zwłaszcza, że Paul raczej w tej serii już nie wróci. Jokić kolejne wielkie triple double Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 10 maja 2023 Opublikowano 10 maja 2023 W mocno nielubianych drużynach mam Celtics, Pistons, Clippers, Warriors i Knicks, więc póki co playoffy po mojej myśli. Lakers - Nuggets byłby fajnym finałem konferencji. Cytuj
Gregorius 496 Opublikowano 10 maja 2023 Opublikowano 10 maja 2023 Embiid wyglądał dziś znakomicie. Był agresywny,skuteczny i przede wszystkim świeży na nogach. Oby to utrzymał. Ja dzisiaj liczę przede wszystkim na zamknięcie serii przez Miami a następnie, mocno życzeniowo, na sensacyjne wygranie Wschodu. Z pozycji totalnego underdoga to może się udać bo nie ma nic do stracenia. Na Zachodzie finał wymarzony Denver - Warriors ale to drugie się nie wydarzy jak Klay nie dojedzie. Poole do zaorania. I gdzie do chuja jest Looney dominujący deski po obu stronach jeszcze kilka/kilkanaście dni temu? Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 10 maja 2023 Opublikowano 10 maja 2023 17 godzin temu, ogqozo napisał: Puchar leci tylnymi drzwiami do historycznie niesamowitych Kings. Mnie bardzo 76ers cieszy. Przed PO byłem serecem za 3 drużynami. GSW i druga opcja to Bucks/Phila. Jak mi Golden na ryby pojadą do całe serce za MVP W przypadku odpadnięcia GSW, mój finał z obecnych drużyn to 76ers-Denver i cudowny pojedynek wybitnych centrów. Chyba ostatni taki pojedynek był w 95 roku w finałach. 1 Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 10 maja 2023 Opublikowano 10 maja 2023 Pool w tych PO 10 pkt na mecz 28% z gry 29 % za 3 76 % za 1! pensja ok 3 mln Pool w PO w 2022 17 pkt 51 % z gry 39% za 3 91 za 1 pensja ok 30 mln To jest brakujący element. Tak to każdy gra na podobnym poziomie jak rok temu. W tamtych PO Pool często dawał iskrę i był energaizerem jak Curry odpoczywał. Cytuj
GearsUp 196 Opublikowano 10 maja 2023 Opublikowano 10 maja 2023 I pewnie znowu dostanie się też Greenowi i ludzie gdzieś tam będą go jebali za ten wyprowadzony cios na sparingu. Sam się po tym zastanawiałem w tamtym czasie jak on się będzie prezentował jak przyjdzie playoff time i czy zostanie coś w psychice Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 10 maja 2023 Opublikowano 10 maja 2023 12 minut temu, GearsUp napisał: I pewnie znowu dostanie się też Greenowi i ludzie gdzieś tam będą go jebali za ten wyprowadzony cios na sparingu. Sam się po tym zastanawiałem w tamtym czasie jak on się będzie prezentował jak przyjdzie playoff time i czy zostanie coś w psychice Daj spokój. To zawodowiec. Nie może od jednej bomby tak pękać. Zresztą RS miał dobry, lepszy niż rok temu. Niech bierze przykład od swojego trenera, który bomby prawdy JOPA bardzo dzielnie znosił Cytuj
wojtas011 543 Opublikowano 10 maja 2023 Opublikowano 10 maja 2023 Ja tam zawsze uważałem, że basen to poziom Jordana Clarksona. Jokic jest niesamowity. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi