Opublikowano 17 maja 20231 r Nie wiem o jakich dziadków chodzi, ale patrząc jak twoi młodzi gniewni się rozwijają, to nieokreśleni dziadkowie mogą pograć dłużej w tej lidze niż gansta z miasta czyli Ja i Dilon XD Ja jak coś życzę Zionowi jak najlepiej bo styl ma mega i jest super przeciwwagą na ligę opartą na trójkach, no ale nie wygląda to za optymistycznie. Jego 4 lata w lidze 24,61,0 i 29 meczy w obecnym sezonie - średnia do 24,5 meczy na sezon [emoji20] Gdzie w swoim poście przytoczyłem Morata i Dillona? Napisałem o unicornach w southwest division, gdzie jest teraz tam 3 (czterech jeśli uznamy Doncicia jako PG unicorna).Tak zdrowie to jest wada, ale jak uda się takiemu ugrać jeden zdrowy sezon to kończy się jak Lakers w banceReszta unicornow jest rozłożona po różnych diwizjach, wizards maja KP, Lakers AD i OKC Cheta.
Opublikowano 17 maja 20231 r 2 godziny temu, wojtas011 napisał: O czym wy pierdolicie? Przecież zaraz te wasze dziadki pokończą kariery No ale ja się do tego odnosiłem. Nie wiem o jakich dziadków chodzi i w sumie po co to napisałeś. W jakim kontekście.
Opublikowano 17 maja 20231 r No ale ja się do tego odnosiłem. Nie wiem o jakich dziadków chodzi i w sumie po co to napisałeś. W jakim kontekście. Trzy posty po moim, akurat twój napisałeś równocześnie z moim i dlatego tak to wygląda jakby ciebie tez dotyczył.
Opublikowano 18 maja 20231 r Co za drużyna Po raz kolejny Joe Mazulla ograny w końcówce jak dziecko, Tatum 4 rzuty (?!?!?!) w drugiej połowie, żadnego w 4 kwarcie, w t f. Mieli fart, że w Sixers siedział na ławce jeszcze gorszy trener.
Opublikowano 18 maja 20231 r Kto ogląda cały ten run Heat może napisać - spodziewane zwycięstwo To nie oznacza oczywiście,że faworyt w serii się zmienił, bo Celtics wtopili w Garden już po raz czwarty i zawsze do tej pory mocno odpowiadali, ale jest spora szansa. Jimmy nie jest sam bo ma Spoelstre i Adebayo na poziomie all nba a Love i Lovry są jak wino i to dobre. Dobry meczyk i duży fuck up Celtics którzy byli już chyba +16 po przerwie.
Opublikowano 18 maja 20231 r Bardzo dobrze, nie lubię Celtics, a Butlera dobrze się ogląda w akcji. Chciałbym finał Lakers - Heat, czyli pojedynek outsiderów z play-out.
Opublikowano 18 maja 20231 r https://www.espn.com/nba/story/_/id/37664703/warriors-never-rebuilt-trust-green-poole-incident-steve-kerr-says A jednak.
Opublikowano 18 maja 20231 r 10 godzin temu, krupek napisał: Bardzo dobrze, nie lubię Celtics, a Butlera dobrze się ogląda w akcji. Chciałbym finał Lakers - Heat, czyli pojedynek outsiderów z play-out. Play-in Miami ok ale Los Angeles Dziaders już zapraszam na rybki. ps Buty Ja Moranta nie są już dostępne w aplikacji Nike…
Opublikowano 18 maja 20231 r 26 minutes ago, balon said: Play-in Miami ok ale Los Angeles Dziaders już zapraszam na rybki. ps Buty Ja Moranta nie są już dostępne w aplikacji Nike… Chlop chyba sie nie ogarnie nawet jak straci kilkadziesiąt milionów dolarów... Zawieszenie w przyszłym sezonie i nie zagranie min 65 spotkań wykluczy go z super maxa kontraktu i będzie z 200mln w plecy.
Opublikowano 18 maja 20231 r 1 godzinę temu, Bartg napisał: Chlop chyba sie nie ogarnie nawet jak straci kilkadziesiąt milionów dolarów... Zawieszenie w przyszłym sezonie i nie zagranie min 65 spotkań wykluczy go z super maxa kontraktu i będzie z 200mln w plecy. Już go wykluczyło, teraz musi zbierać nagrody do następnego A co do butów to okaże się w przyszłym tygodniu bo ma być drop nowego koloru, te poprzednie były sold out i tak, więc mogły zniknąć. Jak wchodzę na stronę nike z lokalizacją na USA to dalej się pokazuje Edytowane 18 maja 20231 r przez wojtas011
Opublikowano 19 maja 20231 r dlaczego Jamal Murray tak często woli oddać rzut za trzy zamiast dać Jokiciowi piłkę, gdy ten ma dużo mniejszego gościa od siebie Edit: okej, już wiem dlaczego
Opublikowano 19 maja 20231 r Lakers trochę pod ścianą. Szkoda, bo te mecze w Denver były na styku i drugi mecz było można wyrwać na spokojnie. Tym bardziej, że długo prowadzili. Liczę na to, że w LA dwa mecze będą do przodu, a potem będzie się działo, ale to będzie ciężkie do zrealizowania.
Opublikowano 19 maja 20231 r No i tak finisz tego sezonu mają mega po takim kiblu przez połowę sezonu, aż nie do uwierzenia. No i na pocieszenie Jokic w finale, zasłużył. Ważne, że nie GSW, Clippers, Suns czy inne klałny podrabiańce z tego sezonu.
Opublikowano 19 maja 20231 r Krupek za co nie lubisz Bastonu? Bo suns to sie chyba nie lubi jakos podskornie chociaz sam nie wiem czemu, przez Bookera?
Opublikowano 19 maja 20231 r Celtics od zawsze, za czasy historyczne i pomaganie sobie halą Boston Garden - słynne grzanie w szatni i przerobione obręcze w koszach dla gości, po późniejszą erę klałna Pierca, finał 2008, a obecnie za tę ich nijakość. Suns w zasadzie mi obojętni, ale pierwsza faz playoff to dla nich odpowiednie miejsce, moim zdaniem.
Opublikowano 19 maja 20231 r Jak sie jest kibicem LAL to nie mozna lubiec Bostonu cos jak bycie Kibicem United i troche Liverpoolu xD
Opublikowano 19 maja 20231 r Też prawda. Nuggets, jeśli awansują, będą pierwszy raz w finałach, więc fajna historyczna ciekawostka by była.
Opublikowano 19 maja 20231 r Po tej Clown Fiescie z MVP dla placzka Embida bylo by to fajne ukoronowanie sezonu Jokica pierwszy raz w Finalach tytul i MVP PO i Finalow...
Opublikowano 19 maja 20231 r No to będzie pogodzenie. Embida mvp za rs, Jokic za „PO”. Jak ja się cieszę z tych 2-0 nie chcę aby drużyna zbudowana od nowa w 3 miesiące + mega fart (głupota Wolves?) z tą wymianą i pozyskaniem takich graczy… Zdecydowanie wolę proces.
Opublikowano 19 maja 20231 r Wolves nic nie zrobili głupiego, tylko sobie przygarnęli lepszy fit w postaci Conleya. To Jazz i WIzards im oddało za free zadaniowców.
Opublikowano 19 maja 20231 r 34 minuty temu, wojtas011 napisał: Wolves nic nie zrobili głupiego, tylko sobie przygarnęli lepszy fit w postaci Conleya. To Jazz i WIzards im oddało za free zadaniowców. Tak, tak mój błąd o jazz mi głównie chodziło (Vando i Beasly). Wizz wsunie też Japońca za nic oddali.