balon 5 333 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia GSW last 10 9-1 a od lutego mają 2 najlepszy bilans w lidze 26-11. Szczerze to jak TJD zaczął grać w s5 z greenem to nawet nie odstają w pomalowanym. TCJ w ostatnich cze meczach 11 bloków (3,4,3)… Szczerze to mam nadzieję, że dziś Kings przegra z Suns a GSW wygra z Pells. Dzięki temu GSW ma szansę uniknąć grania w PLAYIN z LA. Nie chcę aby curry lub lebron odpadli już przed PO. Jednak PO bez nich to nie to samo dla mnie. Cytuj
GearsUp 145 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia (edytowane) Ale wtedy bez Duranta playoffy. Pojebana ta dolna tabelka. Aaa chyba, że Suns przeskoczą Pelicans to najlepsza opcja Edytowane 12 kwietnia przez GearsUp Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia Warriors w tym sezonie trochę grali tak, jak Wiggins zadzwonił. Nie wiem, co się z nim dzieje, czemu od dłuższego czasu takie pauzy, ale jak jest w formie to po prostu wszystko zmienia. Za dobry gracz, by nic z niego nie mieć (a nawet gorzej niż nic, bo dalej grał dużo tylko cienko). Chris Paul i Podziemski już znowu są dobrzy, jak Wiggins pełni dobrze swoją rolę to Warriors wygrywają mecz. Naprawdę nie mam pojęcia kto jest faworytem na Zachodzie ani trochę. Akurat ekipy 9 i 10, Warriors i Lakers, w ostatnim czasie wygrywały bardzo dużo meczów. W najsłabszej formie na ten moment Kings i Pellies, ale w razie powrotu graczy z kontuzji mogą jeszcze podskoczyć, zbyt często grali dobrze w tym sezonie bym wątpił, nie wiem jak tam z powrotami z kontuzji u nich. Ludzie chcą gwiazd, ja oczywiście wolałbym odwrotnie hehe. Ale trudno powiedzieć. Jeśli zespoły na przestrzeni pół roku, 82 meczów, przy tylu zmiennych, wygrywają praktycznie tyle samo, to w ciągu jednego meczu na pewno przypadek zadecyduje o wszystkim. Cytuj
balon 5 333 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia Kings się posypało jak Monk wypadł z gry. To była druga opcja i trzymał wynik jak Fox siadał odpocząć i potem razem z nim zamykali mecze. 10 godzin temu, ogqozo napisał: Warriors w tym sezonie trochę grali tak, jak Wiggins zadzwonił. Nie wiem, co się z nim dzieje, czemu od dłuższego czasu takie pauzy, ale jak jest w formie to po prostu wszystko zmienia. Za dobry gracz, by nic z niego nie mieć (a nawet gorzej niż nic, bo dalej grał dużo tylko cienko). Chris Paul i Podziemski już znowu są dobrzy, jak Wiggins pełni dobrze swoją rolę to Warriors wygrywają mecz. Oj tu jest dużo więcej zmiennych dlaczego Golden w ostatnie 2,5 miesiąca to 3/4 siła ligi: - Kumminga od stycznia ok 20 pkt na mecz, inny zawodnik - od przerwy as game Klay wskoczył na inny (swój dość normalny) poziom - wrócił CP3 po dość długiej kontuzji - Kerr zaczął korzystać z TJD przez co mają odpowiedź jak ich niszczyli pod koszem - powrtów GP2 do gry, a co ważne do 100% zdrowia (to jest niesamowity boost w def) - no i Ofc Wiggins wyszedł z totalnego slumpa i przeplata świetne mecze z tymi średnimi a nie jak w 1 części sezonu tragiczne ze słabymi. Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia Jutro masa meczy o 19 i 2130. Tak ja po 30 letnim powrocie 2 sezony sledzilem, tak w tym juz mi obrzydlo to napier.dalanie 3ek i obrona z dopy i olalem nawet highlightsy. Ale jutro pewnie cos lookne i moze PO dostarcza, ale te juz chyba tylko na yt. Cytuj
GearsUp 145 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia Chyba jednak będzie Lebron vs Durant w play-in. Też fajnie Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia Niesamowita końcówka, po raz pierwszy w historii po 81 meczach 3 drużyny mają szansę na 1 miejsce w konferencji. Cytuj
balon 5 333 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia 2 godziny temu, GearsUp napisał: Chyba jednak będzie Lebron vs Durant w play-in. Też fajnie No ale jak Suns wygra to potem może być Curry vs Lebron:) 2 godziny temu, Mejm napisał: Jutro masa meczy o 19 i 2130. Tak ja po 30 letnim powrocie 2 sezony sledzilem, tak w tym juz mi obrzydlo to napier.dalanie 3ek i obrona z dopy i olalem nawet highlightsy. Ale jutro pewnie cos lookne i moze PO dostarcza, ale te juz chyba tylko na yt. Jutro Pells-LA. Jak LA wygra wchodzi na 8, jak przegra to 10 i gra z 9 Golden. Jak Pells wygra ma 6 miejsce i PO. 1 Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia No i git, szukalem czegos na 2130 wlasnie. Cytuj
GearsUp 145 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia Pels są w gazie, tak samo jak Knicks, tym drugim życzę 2 miejsca na wschodzie. Ciekawe jak to się przęłoży na playoffy Cytuj
balon 5 333 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia 45 minut temu, GearsUp napisał: Ciekawe jak to się przęłoży na playoffy Bez Juliusza wg mnie nie mają szans w serii z Phila, o Bostonie nie wspominam. 1 Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia Knicks kiedy gra OG Anunoby mają bilans 18-2, średnio wygrywając różnicą 15 punktów. Dominacja, jakiej na skalę całego sezonu nigdy nie było... ale to tylko 20 meczów. Pozostałe mecze bez OG - Knicks to średniacy. Dostępność reszty zawodników nie wydaje się wiele zmieniać, o ile byli Brunson i OG to Knicks w praktycznie każdym ustawieniu rozbijali przeciwników w pył, a jak tych dwóch nie było, to... nie rozbijali. Bardzo ciekawe, czy jeśli Anunoby jakimś cudem będzie zdrowy na playoffy, to Knicks mogą to utrzymać. Nikt na nich nie stawia, ale Knicks to przecież tak naprawdę dwie kompletnie inne ekipy. Ta która zagarała te 20 meczów i ta z 60 pozostałych. Fajnie by było, gdyby jednak wyzdrowiał magicznie na playoffy, żeby można było się przekonać a nie gdybać. 1 Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 106 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia (edytowane) Klasyczna koszykówka, metodyczna, piękna w swej harmonii, ale niestety nie zawsze widowiskowa - taka gra Bostonu w tych Play-Offach zdominuje całą ligę, wygrywając finały. To jest najlepszy matematycznie i logicznie scenariusz - z tym jak luźno, jak stylowo prezentują się Celtowie w obecnych rozgrywkach NBA nie ma innej opcji, aby nie wygrać tytułu mistrzowskiego. Zespół, trener, zawodnicy - wszystko w ekipie BC jest w wybitnej formie. I nie mam pojęcia kto ich może zatrzymać... Lakers, Minnesota, Denver? Hmmm. No właśnie, może to będą Jeziorowcy, ze zdrowym Bronkiem i AD, także z tak świetnie grającym zespołowo, czującym grę całym teamem Lakers? Patrząc się na to co zrobili wszechwiedzący i wszechwidzący AD oraz LBJ we wczorajszym spotkaniu Lakers z Grizzlies, to tak jest to całkiem możliwe rozwiązanie: https://youtu.be/7ec2QE03LyY?si=6H6xmKyR_x8dPI25 Edytowane 13 kwietnia przez JaskinieTerrigenoweMarvela Cytuj
balon 5 333 Opublikowano 14 kwietnia Opublikowano 14 kwietnia 12 godzin temu, JaskinieTerrigenoweMarvela napisał: No właśnie, może to będą Jeziorowcy, ze zdrowym Bronkiem i AD Bron jest zdrowy większość sezonu, a AD rozegra ok 75 meczy. Warto przyjąć to do siebie, że napewno pokłosiem ich wyników nie jest pech co do zdrowia liderów… 1 1 Cytuj
wojtas011 534 Opublikowano 14 kwietnia Opublikowano 14 kwietnia taka ciekawostka lakersi wygrali ten mecz końcówka, gdzie 2 z 3 błędnych decyzji sędziowskich skończyły sie punktami na korzyść la Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 106 Opublikowano 14 kwietnia Opublikowano 14 kwietnia https://www.facebook.com/reel/409335861822719 ... Nigdy nie wiesz, kiedy zza pleców wyskoczy ci Austin Reeves... Nigdy. xD Można się zastanawiać, choć to raczej mało znacząca w stosunku do prawdziwej koszykówki rozkmina, kto powinien trafić na okładkę nowej NBA 2K25. Czy mógłby być to: Steph Curry, a może fenomenalny Wembanyama? ,,Concept arty" w tym temacie są następujące: Oba projekty wyglądają konkretnie. Stonowany styl graficzny, co jest akurat na plus. 24 minuty temu, Bartg napisał: LA Lakers: wygrana tej ekipy w niedzielnym meczu (a jakież to będzie spotkanko!!! Kłasyyyk na 100000%) to mimo wszystko konieczność. Pozostaje jedynie jedna zagwozdka: czy lepiej będzie grać Lakersom o miejsce 7 z Pelsami czy z Phoenix? Problem w tym, że w dzisiejszy niedzielny wieczór LeBron Team rozgrywa spotkanie w Nowym Orleanie - wygrywając mecz możliwe że ponownie zagra w tej samej hali, z tą samą drużyną o miejsce no.7 w Play-Offach. Dla Lakers mogłaby być to jakaś forma presji i nacisku - w końcu wygrać dwa razy z tak mocną ekipą NOP, w trudnej hali, i na dodatek np. odstawić ją potem poza fazę Play-Off, to by była sztuka. Z kolei gra w Phoenix to zarówno trudny mecz, jak i... niekoniecznie. W każdym razie, będzie cholernie ciekawie. Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 14 kwietnia Opublikowano 14 kwietnia Weszły mocne kalkulacje, nikt nie chce drugiego miejsca, Cavs poddali wygrany mecz z Hornets, Bucks poddaja mecz Orlando, plus Knicks ciekawe. Oczywiście wszystko dlatego, ze drugie miejsce zagra z wygranym playin Sixers/Heat,a tego nikt nie chce. Cytuj
GearsUp 145 Opublikowano 14 kwietnia Opublikowano 14 kwietnia (edytowane) Oj wątpię, wszyscy chcą raczej mocno zamknąć sezon. Knicks chcą być no.2 ciekawa końcówka. Edytowane 14 kwietnia przez GearsUp Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 14 kwietnia Opublikowano 14 kwietnia 12 minutes ago, GearsUp said: Oj wątpię, wszyscy chcą raczej mocno zamknąć sezon. No jak wątpię, Cavs prowadzili +15, wszedl koniec lawki i przegrali 10cioma. Bucks tez przy -10 wprowadzili Thannasisow i spółkę. Jedynie Knicks chca wygrać i zajac 2 miejsce. Cytuj
GearsUp 145 Opublikowano 14 kwietnia Opublikowano 14 kwietnia 2 minuty temu, Bartg napisał: No jak wątpię, Cavs prowadzili +15, wszedl koniec lawki i przegrali 10cioma. Bucks tez przy -10 wprowadzili Thannasisow i spółkę. Jedynie Knicks chca wygrać i zajac 2 miejsce. Bucks wprowadzili tę ławkę o której piszesz na 7 minut przed końcem jak mecz i tak był przegrany Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 14 kwietnia Opublikowano 14 kwietnia 19 minutes ago, GearsUp said: Bucks wprowadzili tę ławkę o której piszesz na 7 minut przed końcem jak mecz i tak był przegrany No tak, ale wcześniej grali jakby ewidentnie chcieli przegrać, masa beznadziejnych akcji. 1 Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 14 kwietnia Opublikowano 14 kwietnia Thibodeau jednak musi pracować na swoją reputację, za kilka dni playoffy a DiVincenzo już 52 minuty dziś zagrał lol. Cytuj
GearsUp 145 Opublikowano 14 kwietnia Opublikowano 14 kwietnia Niech on ich nauczy wprowadzać piłkę w końcówkach przed tymi playoffami Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi