JaskinieTerrigenoweMarvela 106 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Nazwijmyto ,,Intersezonowy" Puchar NBA właśnie ruszył, i to od razu z kopyta. Bo wyniki pierwszej rundy... zaskakują. Hawks?! Jak oni wygrali ten mecz?! Curry znów ,,usypia" przeciwników (jak ja kocham ten jego gest, gdy go robi po tym jak rzuca tróje i mu wpada mięciutko!), a Raptors szorują z Phila po dnie. Reszta bez zmian. No, a LeBron w ostatnim meczu, jakby dalej bawił się w nadczłowieka: niesamowite 16 asyst, 10 zbiórek i 19 punkciorów! Czyli standardowo triple-double. Może znowu poszaleje z ,,Miśkami", zobaczymy! Zacieram rączki! Stephen.. klasycznie, na spokoju! https://youtube.com/shorts/ks3ASZipmOA?si=Vp3IDRwFv1BqzbVN Dallas Mavericks - nie do końca jestem zadowolony z tego, czego oczekiwałem po tej ekipie na pierwsze kilka-kilkanaście spotkań RS 2024/25 NBA, a czego właśnie nie dostałem, choć jako fan ,,to ja se moge", XD. Mogę jedynie narzekać, a tu mam ochotę: Mavs nie dowożą do końca spotkania zwycięstwa, albo nie przedłużają konsekwencji w dobrej grze, którą jakoś utrzymują do jakiegoś momentu- chodzi o to, że brakuje w ich grze jednego zdecydowanego lidera, który brałby odpowiedzialność w końcówce czy np. na początku czwartej kwarty spotkania... na siebie! Owszem mamy tu kogoś takiego: w Mavs jest Doncic, ale oprócz niego jest i Irving, może I Thompson, który nadal może bronić i świetnie atakować z obwodu. Ale musi być ten ktoś jedyny, który to wszystko ogarnie. Bardzo nieprzewidywalny sezon... Cytuj
GearsUp 150 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Dziwnie się patrzy na tego Klaya w innych barwach. Końcówka meczu dowiozła Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi