Fafensky 180 Opublikowano poniedziałek o 14:03 Opublikowano poniedziałek o 14:03 Z tym Mcclungiem to niezła beka jak wyciągają go z G-league żeby ogladalnosc podnosił. Ponoć zarobił więcej na samych tych konkursach niż całej karierze koszykarskiej. Z innej paki, o co chodziło z tym obecnym all star game? Kompletnie się odciąłem od asw ostatnimi laty a teraz mignęło mi, że jakieś gowno mecze grane do 40 punktów. Cytuj
kendzikk 136 Opublikowano poniedziałek o 14:41 Opublikowano poniedziałek o 14:41 Nie rozumiesz geniuszu komisarza Voldemorta Cytuj
Fafensky 180 Opublikowano poniedziałek o 17:25 Opublikowano poniedziałek o 17:25 No chłop ma ewidentnie jakiegoś pierdolca na punkcie turniejów. 1 Cytuj
kendzikk 136 Opublikowano poniedziałek o 17:50 Opublikowano poniedziałek o 17:50 Po zeszłorocznym meczu gwiazd, gdzie zawodnicy napluli Voldemortowi prosto na ryj, teraz wymyślił sobie turniej, co miało zaostrzyć rywalizacje Dla mnie ten cały all star weekend jest do wyjebania. Dziewczynom się nie chce grać, wiec zabrać im status all stara i elo. 1 Cytuj
BRY@N 1 850 Opublikowano poniedziałek o 19:56 Opublikowano poniedziałek o 19:56 kiedyś grali żeby mieć lepsze kontrakty a teraz mają, że im się nie chce grać. Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 129 Opublikowano poniedziałek o 21:20 Opublikowano poniedziałek o 21:20 All-Star Weekend (oprócz nocy Konkursów, w tym najbardziej Slum Dunk Contest!), okazał się, jak dla mnie... totalnym wysrywem. Ależ w nocy z niedzieli na poniedziałek się podczas tego ,,meczycha Gwiazd" wynudziłem. Ja prdl... Kurłaaa żeby jakiś miniturniej robić zamiast klasycznego meczu ,,Wschód vs Zachód NBA", gdzie robi się jakąś pseudo-drabinkę pucharową, gra do 40 pkt w każdym z meczy... i tyle. Najgorsze jest to, że teoretycznie taki system ,,Meczu Gwiazd" może zakończyć się w 30 min. No ale show musi trwać! Dobrze, że Curry i Irving ,,Uncle Drew" nie zawiedli, że Jokic miał ten mecz wyraźnie gdzieś, że LeBrona nie było (teoria spiskowa głosi, że ,,The King" nie miał żadnej kontuzji; nie wystąpił w Meczychu Gwiazd, bo zirytowało go to w jakim kierunku poszedł klasyczny, znany nam format tego pięknego Święta NBA. Po prostu mówi się, że LBJ nie chciał uczestniczyć w tym gównie. A ile w tym prawdy, kij wie. xD), i że Kevin Hart przynajmniej był zabawny i rozruszał tą meczową nudę. Chcę po prostu zapomnieć o tym ,,,pseudo-meczu-gwiazd" NBA 2025, poza sobotnim konkursami w formacie ASW. Całe to ,,(Anty)Święto NBA" do wyrzucenia poza programem na Sobotę. Fakt, trochę ,,silverek" jest jak Voldemort. Cytuj
kendzikk 136 Opublikowano wtorek o 08:40 Opublikowano wtorek o 08:40 10 godzin temu, JaskinieTerrigenoweMarvela napisał(a): teoria spiskowa głosi, że ,,The Queen" nie miał żadnej kontuzji; nie wystąpił w Meczychu Gwiazd, bo zirytowało go to w jakim kierunku poszedł klasyczny, znany nam format tego pięknego Święta NBA. Po prostu mówi się, że LBJ nie chciał uczestniczyć w tym gównie. A ile w tym prawdy, kij wie. xD Mógł tę bajeczkę o kontuzji wyjawić wcześniej (tak jak to zrobił Giannis), to ktoś inny by za niego wskoczył, no ale to jest narcystyczny egocentryk, więc nie dziwi mnie, że info o "kontuzji" podał w ostatniej chwili. Piszesz o gównie jakim jest all star weekend, a kto jest twarzą nba przez ostatnie 10 czy ileś tam lat? Jakoś za czasów Magica, Birda, Jordana, Kobiego dało się to oglądać. 1 Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 129 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu (edytowane) McClung... poruszył niebo i ziemię, jeśli chodzi o to, kto dzięki jego występom przez te trzy lata w SDC, chce zaprezentować się z graczy NBA za rok w sobotnim konkursie Wsadów ASW... Pewnie wiecie, no ale warto o tym wspomnieć: Ja Morant ma dunkować (może) w Slum Dunk Contest za rok. Może syn Jamesa również? Bo chyba ASW 2025 odbędzie się w Los Angeles. W dniu 18.02.2025 o 09:40, kendzikk napisał(a): Mógł tę bajeczkę o kontuzji wyjawić wcześniej (tak jak to zrobił Giannis), to ktoś inny by za niego wskoczył, no ale to jest narcystyczny egocentryk, więc nie dziwi mnie, że info o "kontuzji" podał w ostatniej chwili. Piszesz o gównie jakim jest all star weekend, a kto jest twarzą nba przez ostatnie 10 czy ileś tam lat? Jakoś za czasów Magica, Birda, Jordana, Kobiego dało się to oglądać. Jeszcze inna opcja ,,ploteczkowa", co do nieobecności LBJa na All-Star Weekend - jeśli chodzi o Mecz Gwiazd w 2025 roku - obiła mi się o uszy: kontuzja Brona miała być tylko łatwym wytłumaczeniem się, co do swojej niechęci gry w Meczu Gwiazd, bo rzekomo LBJ przeczuwał, że to Curry zgarnie mu sprzed nosa statuetkę MVP, że to miało być ustawione, że wszyscy mieli grać pod to aby Steph zdobył główną nagrodę wieczoru. Tak też się stało, no ale... i tak nieobecność Jamesa podczas tak kurłaaaa kanonicznego, dla niego wręcz reprezentatywnego spotkania, po prostu booooli. Tak, to twarz ligi od 21 lat - w NBA ASW LeBron sądzę odbije sobie za rok i za dwa lata... Coś w tej jego anty-obecności na Meczychu Gwiazd jest na rzeczy. Edytowane 23 godziny temu przez JaskinieTerrigenoweMarvela Cytuj
kendzikk 136 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Godzinę temu, JaskinieTerrigenoweMarvela napisał(a): Pewnie wiecie, no ale warto o tym wspomnieć: Ja Morant ma dunkować (może) w Slum Dunk Contest za rok Dla mnie to zwykłe pierdolenie. LeFlop też obiecywał, że wystąpi w konkursie wsadów, wystąpił? I o tym właśnie pisałem w ostatnim poście, młodziki przychodzący do nba mający warunki do tego, żeby coś pokazać maja wyjebane na konkurs wsadów. Przykład zawsze idzie z góry, jeżeli twarz nba ma w dupie konkurs wsadów, to dlaczego oni powinni się przejmować? Inny przykład, żeby nie było że tylko LeFlopa cisnę. Stefan Cura w meczu gwiazd roku 2017 dosłownie położył się na parkiecie gdy Giannis na pełnej biegł na kosz, a za nim pozostała czwórka wschodu. Co Cura mógł zrobić w tym przypadku? No nie wiele, ale kłaść się przed swoim rywalem? Brakowało tylko żeby wypiął trochę dupę i krzyknął "wsadzaj Giannis, jestem twoją dziwką" No i teraz mamy to co mamy, wesołe granko i zero chęci rywalizacji Cytuj
Fafensky 180 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Z ciekawostek około-NBA - Lavarowi Ballowi musieli uciąć stopę i moja pierwsza myśl to, że pewnie komplikacje od noszenia butów Baller Brand. Cytuj
Bartg 5 579 Opublikowano 15 minut temu Opublikowano 15 minut temu Gorzej, że Wembanyama opuści ci najmniej resztę sezonu z powodu zakrzepicy w ramieniu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi