triboy 959 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Jeszcze nie, ale Lakers i tak mają to czego chcieli - szansę na 17 mistrzostwo, a Kobe może dogonić Jordana i Pippena w liczbie zdobytych tytułów. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 (edytowane) A Ron Artest może dogonić Wilta Chamberlaina. Uwielbiam takie gadki. Kobe już w zeszłym sezonie nie był najlepszym graczem Lakers, teraz tym bardziej. Nadzieja na mistrzostwo Lakers opiera się głównie na tym, że jego rola po sprowadzeniu dwóch kolejnych All-Starów znacząco spadnie. Bądźmy szczerzy, ta piątka z J.J. Reddickiem zamiast Kobe'ego też by była kandydatem do mistrzostwa. No ale tak, dogoni Jordana i kto wie, może nawet Roberta Horry'ego i Francka Ramseya. Howard nie odejdzie z Lakers, bo niby gdzie? Nets nie mają szans go podpisać. Owszem, reszta ekipy się starzeje, ale jak się zestarzeją, to się znajdą nowi. Jakiś Magic, Shaq czy inny Gasol zawsze się trafi, bo Lakers nie mają innej opcji niż walka o mistrzostwo. Jedyne, co może pocieszać konkurencję, to że Lakers i tak mieli dobrego centra, który w zeszłym sezonie wręcz kwestionował pozycję Howarda. Oczywiście było to przypisywane temu, że Dwight nie ma ochoty grać w Orlando. Ale kto wie. Jeśli jednak po swoim wymarzonym transferze zacznie grać na maksa i robić postępy, to drżyjcie. Ten team jest przegięty i jest głównym faworytem do mistrzostwa. Nie mają może jednego gracza na poziomie LeBrona, ale ich startująca piątka jest teraz dopasowana wręcz idealnie. Edytowane 11 Sierpnia 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Dokładnie, zostanie w Lakers na długie lata, jak Kobe skończy karierę to właściciel sięgnie do sakiewki i sprowadzi kogo będzie chciał, dla niego 20-30 mln luxury tax to żaden problem. Dlatego Bullsi ( poza pechem=kontuzja Rose'a ) w obecnej NBA pewnego poziomu nie przeskoczą, bo właścicieł ( o dziwo ten sam od 30 lat ) żydzi i za nic na świecie nie zapłaci luxury tax, stąd najlepsi drugo i trzecioplanowi gracze są regualnie podbierani Bullsom przez inne drużyny. Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Dream Team 1992 vimeo.com/44164302 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Barnes w Clippers. Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 są chętni do rywalizacji w fantasy? najlepiej w roto ale w razie co można to ustalić jak już się zbierze odpowienia grupa. serwis yahoo. Cytuj Odnośnik do komentarza
nyGGaz 11 Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 (edytowane) Ja byłbym chętny ale nigdy nie grałem. Mógłbyś streścić mniej więcej o co chodzi, co to jest roto itp? Resztę sobie już doczytam EDIT: ok znalazłem kilka info w necie, np: http://www.enbiej.pl/2010/10/15/h2h-czy-roto-czyli-wstepniak-fantasy-nba/ Edytowane 18 Września 2012 przez nyGGaz Cytuj Odnośnik do komentarza
Robak 1 233 Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Ja mogę pograć, ale akurat roto najmniej mi pasuje. Chociaż od biedy też może być. Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 ja od kilku sezonów pykam w h2h i w końcu chciałbym się wtrybić w roto ale tak jak pisałem, jak będzie komplet graczy, zrobimy demokratyczne głosowanie i wówczas zdecyduję hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 ok, zaczyna się to powoli zazębiać. 1) nyGGaz 2) Robak 3) Bartg + 4 chłopaków z foru neo+. jeszcze 3 i mamy komplet. Cytuj Odnośnik do komentarza
lukaszt_89 141 Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Jeśli można też się dołączę. Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 (edytowane) 1) nyGGaz 2) Robak 3) Bartg 4) lukaszt_89 na razie zamykamy rekrutację. jest 9 zawodników ale czekam na potwierdzenie od ostatniego niezdecydowanego. napiszcie proszę jesli macie już jakieś doświadczenie w fantasy, poczytajcie trochę i ewentualnie, który rodzaj ligi by Wam bardziej odpowiadał (roto czy h2h). Edytowane 19 Września 2012 przez 23kowal Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Mi obojętnie, gram regularnie od paru lat w obie Cytuj Odnośnik do komentarza
Robak 1 233 Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Ja wolę h2h, w które jeszcze nie grałem. A ogólnie to w zeszłym sezonie był to mój pierwszy raz i leciało roto oraz fantasy points. Cytuj Odnośnik do komentarza
lukaszt_89 141 Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 U mnie podobnie jak u Robaka był to pierwszy sezon w roto, co do rodzaju rozgrywki jest mi to obojętne. Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 ok, będzie h2h bo reszta ludzi to rookie i wydaje mi się, że ten system jest prostszy do opanowania. poproszę adres mailowy + ksywkę forumową na PW i wkrótce wyślę zaproszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
BartIrlandia 2 Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 (edytowane) kbarcisz@gmail.com , BartIrlandia nie grałem nigdy w fantasy league ale NBA pacze regularnie od 1998 i sporo czytałem :> załapię się jeszcze? Edytowane 20 Września 2012 przez BartIrlandia Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 niestety ale tylko w wypadku jeśli ktoś się wykruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Bartlandia masz jeszcze ochotę? powiększymy ligę do 12. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 (edytowane) Ja bym powiększył bardziej. Te pierwsze dziesiątki zawodników to jest oczywistość, więc mobilność przy małej lidze jest niewielka, po drafcie już zazwyczaj nie da się za bardzo wpłynąć na swoje szanse. Jak jest zaangażowana prawie połowa ligi, to pojawia się sporo tych graczy, którzy mogą się do niczego nie nadawać i będą zwalniani, a potem mogą wrócić do formy, albo ktoś dostanie formy bez zapowiedzi... Tak przynajmniej ja uważam. Zrobiłbym 14. Edytowane 21 Września 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
noxious33 71 Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 to jakby było miejsce, to chętnie się dopiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 czy tzn. że chcesz się zapisać ogqozo? jak tak to powiększymy. chciałem 12 bo jest sporo nowicjuszy i boję się, że się zniechęcą jak im nie pójdzie draft i/lub początek sezonu. a przy mniejszej liczbie drużyn nie trzeba tak szperać przy łataniu dziur w składzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 1) nyGGaz 2) Robak 3) Bartg 4) lukaszt_89 zostały dwa wolne miejsca. Bartirlandia, ogqozo, noxious33 proszę potwierdźcie chęć udziału. i jeszcze raz proszę o adresy mailowe tych, którzy jeszcze nie dosłali. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 No tak to bywa z fantasy, że ludzie się zniechęcają. Ale ja właśnie wolę, jak trzeba szperać. Tak, mam chęć udziału. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi