ogqozo 6 540 Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Fantastyczny mecz w Miami. Kto nie oglądał, niech żałuje, co akcja to ciekawsza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Pewnie i tak to widzieliście, ale co tam: https://www.youtube.com/watch?v=0gA-iu29Blc&feature=g-hist Green kocur. Największy wyskok z Griffinem i Carterem obecnie. Jego windmill w Nets najlepszą paką zeszłego sezonu. Mam nadzieję, że w Pacers będzie sobie dobrze radził. A teraz Clippers walczą o 3-0. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Fantastyczny mecz w Miami. Kto nie oglądał, niech żałuje, co akcja to ciekawsza. Oglądałem pierwszą kwartę i poszedłem spać, bo trochę padaczkowo było, pewnie potem się bardziej rozkręciło. Generalnie, to NBA lubię oglądać tylko wtedy, gdy są mecze na szczycie i Play-off. Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 959 Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Błąd. Polecam nadrobić, mecz faktycznie świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Ciekawe, czy Lakers uczynili pierwszy krok w dobrym kierunku, czy to tylko taki jednorazowy wybryk Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Z Pistons to nawet Prokom by wygrał, na razie największy plus Lakers to Kobe - rzuca wybitnie rozsądnie jak na niego, głównie spod kosza, 60% z gry mówi samo za siebie. Ciekawe tylko jak długo i czy reszta LAL się dostosuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 nie ma (pipi)a, jak Knicksi będą tak cisnąć cały sezon to mnie kupili:) tak w ogóle to wschód się nadzwyczaj mocny wydaje w tym roku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 959 Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Fakt, przyjemnie ogląda się ich grę. Ciekawe jak wpłynie na nich powrót Amare. NBA oglosiła pierwszych flopperów - J.J.Barea i Donald Sloan: http://hangtime.blogs.nba.com/2012/11/05/barea-and-sloan-are-first-official-floppers/ Na szczególne uznanie zasługuje upadek Sloan'a Cytuj Odnośnik do komentarza
wiewior85 0 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 wie ktoś może jak wyrejestrować sie z league pass korzystam z promocji do 7 listopada, później podobno ma ściągać z karty kredytowej czego chwilowo chce uniknąć z góry dz za pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza
cwieri 92 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Wchodzisz w opcje profilu i tam wybierasz My Packages, tam klikasz na Cancel Free Trial i załatwione. Cytuj Odnośnik do komentarza
wiewior85 0 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 hmm ogólnie to znajomego profil ale wchodząc na my packages nie ma tam free trial więc może źle kliknął i teraz zabuli;) Current Packages League Pass Regular Season + Playoffs (One-Time) powinno być free trial? jeśli korzystał z promocji? Cytuj Odnośnik do komentarza
cwieri 92 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Jeżeli korzystał z promocji to powinno być tak : Current Packages League Pass Regular Season + Playoffs (One-Time) Cancel free trial Cytuj Odnośnik do komentarza
wiewior85 0 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 właśnie brakuje najważniejszej opcji a mianowicie Cancel free trial no trudno będzie trzeba wybulić parę stówek na pewno nie będzie to kasa wyrzucona w błoto☺ Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Ależ Harden wszedł w ten sezon. Według mnie NBA nie miało takiego mańkuta od czasów Davida Robinsona Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Jakby ktoś tęsknił za czytaniem ZP1 polecam dzienne podsumowanie na mvp-magazyn.pl To razem z daily dime na ESPN w zupełności wystarcza zamiast płacić abonament na szóstego gracza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Lakers znowu wygrali a nie jednak nie :potter: Gortat pozostaje liderem ligi w blokach, wczoraj miał 7, co prawda przeciwko Bobkom, ale zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 (edytowane) "Polish Hammer Time" - tak zatytułował notkę o meczu ESPN. Polski Młot "dominował w trumnie po obu stronach parkietu", notując czwarte double-double w sezonie, ukwiecone 23 pkt. i 7 blokami. Dobry występ bez względu na rywala. W dniu, w którym było 13 meczów, Gortat zaliczył chyba występ wieczoru. W meczu Miami-Brooklyn dwa wsady (prawdopodobnie po raz pierwszy w karierze) zaliczył Rashard Lewis. Widownia i zespół wydawały się wręcz rozbawione tym. Sam Rashard zadedykował wsady ekipie fizjoterapeutycznej Heat. Ale i tak najbardziej zdziwiło mnie to, że Heat chyba zaczęli bronić. W dotychczasowych meczach tego nie robili. W Lakers jak na razie dzieje się dokładnie to, czego się obawiano. Dwight Howard stwierdził po meczu, że Kobe powinien wyluzować z tym całym w(pipi)ianiem się na wszystkich. Niczym Cristiano Ronaldo, Kobe zapytany o powód swojego wkurzenia powiedział: "nie powiem". No dobra, może nie obawiano się, że będą ostatnim zespołem w tabeli, tak jak teraz, gdy wszystkie inne ekipy wygrały co najmniej 2 mecze. Na szczycie są z bilansem 4-1 Spurs i Dallas. Spurs przegrali z Clippers (Griffin i DeAndre są za szybcy w kontrach), a Dallas kontynuuje swoją zaskakującą serię... Ja ich skreślałem, a tu proszę. Bez Nowitzkiego, Branda i Mariona nadal grają świetnie, a O.J. Mayo jest jedną z rewelacji początków sezonu. Kto ma najwyższe PER po tych paru spotkaniach? Drugie miejsce LeBrona, bo przed nim... Rasheed Wallace. Czy będzie grać więcej? Dalej jest Anthony Davis - naprawdę dobre dwa mecze przed kontuzją. Potem Duncan, Melo, Mike Dunleavy i Kyle Lowry. Skończył się magiczny okres Glena Davisa. Edytowane 8 Listopada 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
23kowal 54 Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 po 2 pierwszych meczach postanowiłem odpuścic oglądanie Lakerów dopóki trybiki nie zaczną działać jak należy ale patrząc teraz na wyniki to ludziska chyba za bardzo się wkręcili w to hate'owanie princeton offense i mało kto widzi, że tak na prawdę to niewykorzystany potencjał tkwi tutaj w obronie. każda porażka to chyba min 95 straconych pkt, a to trochę słabo jak na team z murowanym faworytem do DPOY, o Kobe, Arteście i Gasolu nie wspominając. szczerze Wam powiem, że czuję nadchodzącą dramę. co do Dallas to mnie akurat zaskakują tym, że ten wynik uzyskali przy sporych brakach kadrowych. Dirk, Kaman, teraz Marion. jak dobrze pamiętam to tam są same krótkoterminowe kontrakty a wiemy jaką motywację to daje zawodnikom. Mayo najwidoczniej dusił się na ławce w Memphis i teraz może w koncu oddychać pełnymi płucami (czytaj: jest pierwszą opcją w ataku). Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 http://www.youtube.com/user/bugerBarca obszerne skróty z występów Gortata, ja sam jeszcze meczu Suns nie widziałem, brak czasu niestety, ale patrząc zwłaszcza po blokach Hammer jest szybszy w obronie i w rotacjach i widac, ze pewnosc pierwszego skladu i przynajmniej 35 minut na parkiecie też dobrze na niego wpływa, nie boi się iść mocno na blok w obawie o popełnienie zbyt wielu fauli, które przyspawają go do ławki Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 (edytowane) Jednak stało się, Mike Brown zwolniony. Nie mieli cierpliwości? Może raczej nie podobał im się brak kontroli nad ekipą, ostatnie kłótnie Kobe'ego z resztą. Zobaczymy, kto teraz i co zrobi. Edytowane 9 Listopada 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Jestem strasznie ciekawy, kto poprowadzi teraz Lakers. Trudne zadanie przed kolejnym trenerem, byle kto sobie z tym nie poradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Podobno chca bardzo Phila Jacksona z powrotem Oo Gortat nadal blokuje jak poje*any, wczoraj 5 z Cavs :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Myślę, żę Phil by to ogarnął i to by był chyba najlepszy wybór. Choć szczerze mówiąc, wątpie, żeby chciał wrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 ESPN donosi, że mają się jeszcze w ten weekend z Zen Masterem spotkać, jako opcja rezerwowa jest Mike D'Antoni. Cytuj Odnośnik do komentarza
BartIrlandia 2 Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 tylko Jerry Sloan! Jesli udałoby mu sie podporządkować Howarda widzę nową dynastię w LA! W powrót Jacksona nie liczę, to bardziej medialna niż realna kandydatura, a w D'Antoni'ego nie wierze. Watpię aby mogł być czymś więcej niż tylko tłem dla gwiazd jeziorowców. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi