wolek92 4 Opublikowano 23 marca 2008 Opublikowano 23 marca 2008 Mam problem z achivem: Crime Buster Kill 10 traitors in Fragile Alliance. Mam już 16 zabitych zdrajców a achiva nadal nie ma, mieliście podobnie albo słyszeliście, że komuś zgliczowało ? Cytuj
lukk 1 Opublikowano 24 marca 2008 Opublikowano 24 marca 2008 Ja może odpowiem (a nuż się komuś przyda kiedyś ta informacja), że po wczorajszej sesji doszliśmy wszyscy do wniosku, że robiąc REVENGE'A na kimś, do statsów zalicza nam tę osobę także do TRAITOR'A, lecz najwyraźniej do achievementa nie Bez sensu, ale na 99% tak jest. Cytuj
wolek92 4 Opublikowano 24 marca 2008 Autor Opublikowano 24 marca 2008 Dokładnie, do statsów zalicza; do achiva nie W końcu zabijamy typa 'na pomarańczowo' (czyli traitora) ... ale może autorzy achivmentów do K&L myśleli inaczej ,,, Cytuj
vagrant3 0 Opublikowano 23 czerwca 2008 Opublikowano 23 czerwca 2008 Od paru wieczorów gram we Fragile Alliance, więc gdyby ktoś chciał się przyłączyć i jakoś konkretniej pograć pod achieve'y to zapraszam. Najbardziej interesuje mnie po prostu zbieranie kasy, zaliczanie sesji i wykańczanie zdrajców Jakbyśmy zebrali się w przynajmniej 4 osoby, to szło by to dość sprawnie Vagrant PL Cytuj
Gość ptasior360 Opublikowano 5 lipca 2008 Opublikowano 5 lipca 2008 (edytowane) Błędy w grze nie daje 100gs-ów za przejście na split screnie Edytowane 31 grudnia 2008 przez ptasior360 Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 26 stycznia 2009 Opublikowano 26 stycznia 2009 Ukonczenie gry na najwyzszym stopniu trudnosci zalicza za nizsze? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi