Skocz do zawartości

Poradnik Extreme 12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Marzy mi się taki fachowy poradnik z sekretami do MGS4. I fachowy opis fabuły dla nie-anglojęcznych. W jakimś starszym poradniku takie coś widziałem.

Opublikowano
Marzy mi się taki fachowy poradnik z sekretami do MGS4. I fachowy opis fabuły dla nie-anglojęcznych. W jakimś starszym poradniku takie coś widziałem.

Było, w jednym z numerów fabuła MGS3, przydałoby się zrobić coś takiego z MGS4, oj przydało.

Opublikowano (edytowane)

Spokojnie, przecież opisy od razu się same nie zrobią, trzeba zebrać pełen numer opisów, żeby pismo się sprzedało, a jak już wyjdzie, będzie jak zawsze ciekawie i różnorodnie, to na pewno ;)

Edytowane przez Sowaa
Gość Albert Wesker
Opublikowano

na bank retoryczne ;]

gamefaqs jest ok, pomogl mi wiele razy ale z powodu IGN nie zlikwidowano PSXEXTREME wiec dlaczego z powodu gamefaqs maja zlikwidowac poradnik?

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja to bym chcial konkretny, przygotowany przez polska scene opis do SC4. Tak jak kiedys byl w jednym z poradnikow do SC2. To bylo cos, czego nie mozna znalezc w necie. Po co mi poradnik do GTA4 jezeli mam to na gamefaqs. Musicie zrobic takie opisy, ktorych nie da sie gdzie indziej znalezc. Ja bym postawil wlasnie na SC4, moze cos ze sportu? Jakies wywiady/porady od mistrzow polskiej sceny w PES'a czy FIFE (nie wiem co jest teraz uznawane za najlepsze). Moze jakies porady do GRID'a? No i wiecej publicystyki. Felietony od mazziego mile widziane ;] Moze jakis special edition Okiem Maniaka od Butchera? Tez sie to zawsze milo czyta.

Opublikowano

Estel, nie wiem jak to zrobiles, ale wszystkie przez Ciebie wymienione gry mnie kompletnie nie interesuja, przede wszystkim SC4 to dla mnie strata miejsca ;] Fable 2, Fallout 3, GOW 2, Lost Odyssey, Far Cry 2 plus zaleglosci, ktore nie zostaly opisane . To jest dla mnie podstawa :)