Pijany 0 Opublikowano 17 września 2008 Opublikowano 17 września 2008 Przeciez nie ma achievmentow za easy. Dostaje sie achieva za przejscie gry z AI, oraz za kazda misje na poziomie contractor oraz wyzszym. Cytuj
hansatan 0 Opublikowano 17 września 2008 Opublikowano 17 września 2008 Dokładnie, są achievmenty, ale tylko za przejście misji nie za przejście misji na danym poziomie Cytuj
Gryzli 0 Opublikowano 1 października 2008 Opublikowano 1 października 2008 (edytowane) Mam 2 pytania. Dostane achievementa za przejscie gry z Al, jeśli przed ostatnią misje zrobilem z kolega w co-op?? Mogę się do niej wrocic, przejsc z konsolą i dostane achieva?? Drugie pytanie: Czy mogę z kolega przejsc na profesionalu wszystkie misje, i dzięki temu dostać achievementa za profesional i za to ze przeszedlem w co-op całą gre ? Przypomnialo mi sie cos. Zniszczenie objektów z 7, i 8 misji, i zabicie Daltona w mniej niż 40 sec dopiero sie odblokuje, jak kupimy dodatek, tak? Edytowane 1 października 2008 przez Gryzli Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 1. wydaje mi sie ze nie, ale sprawdzic mozesz - ja robilem COOPa odpoczatu z druga osoba 2. Profesional odblokowuje sie za przejscie na normalu 3. ten dodatek jest za free - tylko jesli twoj GT jest na USA a gre masz PAL to nie bedzie on dzialal, musisz pograc go z konta na Europe Cytuj
Gryzli 0 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 1. wydaje mi sie ze nie, ale sprawdzic mozesz - ja robilem COOPa odpoczatu z druga osoba 2. Profesional odblokowuje sie za przejscie na normalu 3. ten dodatek jest za free - tylko jesli twoj GT jest na USA a gre masz PAL to nie bedzie on dzialal, musisz pograc go z konta na Europe Dzieki signap, a mam jeszcze pytanko. Jeśli ściągne ten dodatek, to wtedy bede mogl zdobywac dalsze achievementy, tak?? Jeśli np chodzi mi o zabicie Daltona w 40 sec, to bedzie trzeba ostatnia misję przejsc całą od nowa, tak Cytuj
Masher 2 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 Przecież bez dodatku, nie możesz zabić Daltona. ;] Cytuj
Gryzli 0 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 (edytowane) Przecież bez dodatku, nie możesz zabić Daltona. ;] Spoko Edytowane 2 października 2008 przez Gryzli Cytuj
matek_79 0 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 Szukam osoby chetnej do zrobienienia achiwow mozliwych do zrealizowania w co-opie, pisac na taga: xX Matek Xx lub PVT Matek :> Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 Ja piszę się tylko na multi (1 miliard....), więc jakbyś szukał ludzi (czterech) to weź(cie) mnie pod uwagę (PMka mile widziana) Cytuj
angej 0 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 (edytowane) Ja jestem ogólnie chętny na grę online. Wyślij mi zaproszenie. Mój GT: pmaleck. Edytowane 12 grudnia 2008 przez angej Cytuj
czesio83 21 Opublikowano 14 grudnia 2008 Opublikowano 14 grudnia 2008 tez jest chetny na co-opa Cytuj
wi666 2 Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 Pisałem już wczoraj to w "ustawkach", ale napiszę i tu. Potrzebne 2 osoby do Army of two "na zaraz" - głównie na achievementy z płatnego dodatku!!!! Przy miliardzie też możemy pomóc jakby co-ale potrzebne 2 osoby!!!! Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 Dodatku nie mam i chyba raczej nie zainwestuję (nawet nie pamiętam co tam dawali) Czyli chętne są osoby (w nawiasie GT) JA (Kroolik 78) angej (pmaleck) czesio83 (czesio83) wi666 (KICIA DMI) tak? Potwierdźcie postem i ustalimy termin ja mam wolne od 20.XII do 4.I (ale wiadomo, święta, dom, żonka więc nie spodziewajcie się mnie 24h/7d) Najlepiej mi pasuje wieczorami po 20-21 lub wtedy, gdy ja mam wolne, a żonka do roboty idzie czyli od 8.00 do 16.00 i wieczorem - 22.XII (poniedizałek), 29-30.XII w resztę dni jak pisałem w godzinach podobranockowych Cytuj
wi666 2 Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 Kroolik widzę, że ty jesteś bardzo chętny i wykazujesz inicjatywę Tylko jak napisałem w swoim poście potrzebne 2 osoby, bo ja już gram z Octane PL i chcemy tego miliarda przyboostowac do końca tygodnia - godzina obojętna czyli jak dla mnie wystarczy się umówic. Jak 2 osoby z was się zdecydują to możemy zacząc już dziś od 22. Pozdrawiam!! Cytuj
Dante 433 Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 (edytowane) Jakby się zwolniło miejsce i potrzeba kogoś to mogę pograć. Ale masterem w Ao2 nie jestem. Jeśli ktoś potrzebuje partnera do co-opa taż się pisze. Edytowane 16 grudnia 2008 przez Dante Cytuj
wujakamil 1 Opublikowano 12 stycznia 2009 Opublikowano 12 stycznia 2009 Siemanko. Army of Two chce przejść grę z żywym partnerem niekoniecznie dla aczików, ale jak co to moge pomóc porobić smile.gif Cytuj
Grrubas 0 Opublikowano 26 stycznia 2009 Opublikowano 26 stycznia 2009 ja chetnie zagram w army of 2 w coop, moj gt: Grrubas slijcie pw Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 26 stycznia 2009 Opublikowano 26 stycznia 2009 Mi został tylko ten (pipi)any miliard...., a mam pewnie około 100 baniek więc 10% Co za z(pipi)any achiv Cytuj
czesio83 21 Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 ten archivment za kase po necie:( gralem kilka meczy zarobilem troche kasy a w statystykach mam nadal 0 o co chodzi gralem normalnie quick match:( tak samo te archi za wykupione bronie w multi, i granie na podstawowych broniach:( Cytuj
warmc 0 Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 Szukam osoby do coop. Brakuje mi mi jednego achievementa. Jeśli ktoś jest chętny to proszę pisać na PM. Cytuj
pro 0 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 czesc... ma ktoś SSC Challenge Map Pack i chęć zagrać w niego ?? pozdrawiam Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 11 czerwca 2009 Opublikowano 11 czerwca 2009 Mam pytanko odnośnie Achivów Alright, Who Wants Some? Kill 250 enemies total using SMGs -który karabin to SMG? Spray and Pray Kill 250 enemies total using Machine Guns. -który karabin to Machine Guns? Running Man Kill 75 enemies while in the stealth mode of Overkill. -jaki to ma być stealth mode z ręki, główki ,z nogi czy jeszcze jakiś inny? Starting a Riot Kill 50 enemies total in Co-op Riot Shield. -czy to da sie zrobić z botem? I promise to kill you last Kill Dalton in less than 40 seconds -czy komuś to się udało? Arnold Braunschweiger Destroy 300 destructible objects in Mission 7,8 -o jakich obiektach mowa? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 12 czerwca 2009 Opublikowano 12 czerwca 2009 - SMG to jakies P90, MP5 - MG = SAW, PKM - ladujesz aggro, uruchamiasz go i zabijasz ludzi (najlepiej w coop zrobic) - nie - mi sie udalo XD - np. gdy jestes w studiu TV to rozwalasz ekrany, itp Cytuj
czesio83 21 Opublikowano 12 czerwca 2009 Opublikowano 12 czerwca 2009 wystarczy rozwalać ławki i lampy:) nie trzeba demolować studia:) zabicie daltona w niecałe 40 sekund to tylko w co opie z drugim graczem i na najłatwiejszym poziomie 2 strzały ze stingera 2 gracz poprawia snajperka a gdy zeskoczy lecimy na niego z czym tam chcemy:) Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 12 czerwca 2009 Opublikowano 12 czerwca 2009 W studiu masz tego mase - wystarczy potem reloadowac czekpointa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi