Skocz do zawartości

Nielegalne nabijanie GS, oraz zdobywanie Achievementów.

Featured Replies

Opublikowano

nooo ustawki na kille to już jest przegięcie. albo bieganie przez "ileśtam" meczy tylko z granatami w gearsach bo chcą acziwa "spider" czy jak on się tam zwie, przez co cierpi cały team i radość z gry mocno spada.

lista polskich "1000", króluje kingkong, fight night, fifki i nfs.

nie mówię że GS jest zły, tylko jak ludzie chcą być "tak fajni" że aż czitują/podmieniają sejvy/dają du.py online/itp dla tych kilkunastu punktów to smutno mi się robi na myśl o tych ludziach. i dobrze że MS robi coś w kierunku "prawa i sprawiedliwości", bany piratów i zerowanie cziterów to duży krok w przód.

• Odpowiedzi 62
  • Wyświetleń 6,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

te king kongi, NFS MW,itd mozna wybaczyc bo to byly tytuly startowe, co prawda tez Perfect Dark byl startowy ale ma trudne acziwy :whistling: ale teraz jest inaczej - powazniejsze gry maja jakis poziom trudnosci w zbieraniu

Przy kupowaniu gry powinno brac sie pod uwage ulubiony tytul/gatunek, gameplay, fun i gs a nie odwrotnie - to ze uzbierasz w KK 1000 za przejscie calej gry lub nabiles w pare minut 1000 w Avatarze to jest sie czym podniecac? Ukoncz calego COD2/3/4 na Veteranie i wtedy mozesz zaszpanowac ze ukonczyles calego CODa na veteranie ( i masz nawet dowod jakby ci ktos nie wierzyl z kumpli PC "bo na padzie to AI wolniej reaguje") czy tez zrob 1000 w Tony Hawk's Project 8. Ja tam nigdy nie kupuje gier pod GSa

Edytowane przez signap

Opublikowano
  • Autor
te king kongi, NFS MW,itd mozna wybaczyc bo to byly tytuly startowe, co prawda tez Perfect Dark byl startowy ale ma trudne acziwy :whistling: ale teraz jest inaczej - powazniejsze gry maja jakis poziom trudnosci w zbieraniu

Przy kupowaniu gry powinno brac sie pod uwage ulubiony tytul/gatunek, gameplay, fun i gs a nie odwrotnie - to ze uzbierasz w KK 1000 za przejscie calej gry lub nabiles w pare minut 1000 w Avatarze to jest sie czym podniecac? Ukoncz calego COD2/3/4 na Veteranie i wtedy mozesz zaszpanowac ze ukonczyles calego CODa na veteranie ( i masz nawet dowod jakby ci ktos nie wierzyl z kumpli PC "bo na padzie to AI wolniej reaguje") czy tez zrob 1000 w Tony Hawk's Project 8. Ja tam nigdy nie kupuje gier pod GSa

Dobra, KUPOWANIE gier w celu NABICIA GS jest całkowicie legalne.

Opublikowano
Co sądzicie o "gliczowaniu" w grach? Np. tak jak w wyżej wymienionym BF kiedy to wchodziło się pod poziom :whistling: i ścigało ludzi.

Czy uważacie że takie zachowania też powinny być tłumione?

lameriada pełną gębą, przez takie ludki przestałem grać w bf2:mc

tak więc, dzięki koleś, tacy jak ty potrafią obrzydzić każdą grę

Opublikowano

legalne, ale lamerskie :)

bez urazy

np. mam Pinaty w domu ale jakoś nie umiem się skusić żeby zrobić kilka setek bez problemu

za to mój brat wszystkie hoduje i się podnieca "o mam już 1500 więcej od ciebie"

zazdrościć mu mogę calaka w Sensiblu i Castelvani :whistling:

edit:

co do gliczy to najbardziej wkurzał mnie "crab walking" (czy jakoś tak) w Gearsach.

Jak widziałem kogoś takiego, z mojej lub przeciwnej drużyny to leciały ostre wrzuty.

Chociaż to w sumie nic nie daje ;/

Edytowane przez Kiler8888

Opublikowano

jest ale to cos jak "ukonczylem CALL OF DUTY 2 z GOD MODE oraz ALL WEAPONS na VERY EASY" - rob jak chcesz

Edytowane przez signap

Opublikowano
  • Autor

Co Wy na mnie naskakujecie? Ja gram fair. Nawet tego (pipi)ego Fight Night ukończyłem CAŁEGO a szarpania się z tym crapem było dużo.

Opublikowano

Nikt nie mówi że robisz coś nie uczciwie.

Podważamy jednak ważność Game Score ;]

Bo co z tego że ktoś ma kilkanaście tysiaków jak większość to banalne crapy.

Opublikowano

W sumie w swoim Xboxowym życiu miałem momenty kiedy myślałem o zaczęciu hunterowania. Jednak w sumie po jakimś czasie stwierdzam, że po co mi to i jak mam grę to dlatego, że ją chcę, a nie że ma łatwe 1000GS. Jestem dumny z mojego 900/1000 w PES2008, bo jestem jednym z lepszych w Polsce i wymagało to masy grania. Cheaty - bzdura, w sumie nawet stwierdzam, że ustawki są lamerskie.

Opublikowano

ja bronie ustawek - jestem graczem który nie przepada za online, ewentualnie ustawie się z rodzinką bądź kumplem z reala na jakiś co-op live, ale jak przyjdzie mi czekać po parę godzin na mecz w jakiejś grze w którą gra mało osób online, to już wole się ustawić żeby mieć te achievementy z głowy. Zresztą multi online średnio mnie bawi a gra nie zaliczona na 1000 punktów brzydko wygląda na profilu.

Opublikowano
[...]gra nie zaliczona na 1000 punktów brzydko wygląda na profilu.

no comment

Opublikowano
W sumie w swoim Xboxowym życiu miałem momenty kiedy myślałem o zaczęciu hunterowania. Jednak w sumie po jakimś czasie stwierdzam, że po co mi to i jak mam grę to dlatego, że ją chcę, a nie że ma łatwe 1000GS. Jestem dumny z mojego 900/1000 w PES2008, bo jestem jednym z lepszych w Polsce i wymagało to masy grania. Cheaty - bzdura, w sumie nawet stwierdzam, że ustawki są lamerskie.

PES2008? Daj spokoj przecież to są bardzo proste punkciki do zdobycia TYLKO czasochłonne. Ale gdzie tu jakakolwiek trudnosć? :)

Opublikowano

trudnosc, jak chcesz zrobic onlinenowe achievy bez ustawiania sie z kolega :)

Jak dla mnie gliczowanie, oszukiwanie, ustawianie się (typu. "dam ci się zabić") jest mega lamerskie.

dokladnie - ja nie mam problemu wsadzic boosterow, glitcherow i tzw. gamesaverow do jednego wora z napisem 'cheaterzy', ale niestety ogolna opinia glosi, ze oszukiwanie na online achievy jest ok, na singla to juz nie wolno

Edytowane przez bountyhunter

Opublikowano
Dokładnie (za 500funtów) hehe. A w ogóle to w jaki niby sposób można tak szybko nabijać sobie ten GS,co?

ile placa za 50k?

Opublikowano

ja dostalem 100 funtow za taga z 114k i 95% completion... i takbardzo malo, ale mi kasy bylo potrzeba. jak chcesz sprzedac konto, to ludzie przewaznie sie patrza na kilka czynnikow - ilosc gs, jakie completion masz, ile trudnych gier, miejsce na world rank i niektorzy sie jeszcze patrza czy masz jakies japonskie gry zaliczone w proilu... ludzie lubia achievementy w krzakach, hehe.

Edytowane przez bountyhunter

Opublikowano

Ja słyszałem o innej sytuacji, a mianowicie moi znajomi kupują gry crapy z łatwymi achivami nabijają sobie 1k GS... No nic mają te swoje punkciki( dla mnie lamerskie ale cóż poradzić) np. w Avatar: The Burning Earth Dalej wymieniają się hasłami do swoich profili na XBL i znów nabijają w jakiejś tam grze 1k GS tyle że koledze.

Opublikowano

ty sobie ali uważaj ;]

to się nazywa pożyczanie sobie gier xD

PS osobiście tego nie robię

Edytowane przez evelan

Opublikowano
Ja słyszałem o innej sytuacji, a mianowicie moi znajomi kupują gry crapy z łatwymi achivami nabijają sobie 1k GS... No nic mają te swoje punkciki( dla mnie lamerskie ale cóż poradzić) np. w Avatar: The Burning Earth Dalej wymieniają się hasłami do swoich profili na XBL i znów nabijają w jakiejś tam grze 1k GS tyle że koledze.

wzruszyla mnie twoja historia... i co z tego ze tak robia?

rotfl... jednemu sprawia przyjemnosc trzaskanie achv, drugiemu granie online a trzeciemu masturbacja. Dziecinne jest szpanowanie tym, ze ma sie wiecej pkt od innych, ale jeszcze bardziej dziecinne oburzanie sie i placz, ze ktos kupuje gry zeby sobie licznik podbic...

Opublikowano
ja dostalem 100 funtow za taga z 114k i 95% completion... i takbardzo malo, ale mi kasy bylo potrzeba.

To ty rzeczywiście grałeś tylko dla przyjemności :) Bo nie wieże że tyle ciężkiej pracy mógłbyś tak tanio oddać , no chyba że naprawdę zmusiła Cię do tego jakaś okoliczność

Edytowane przez wujakamil

Opublikowano

zgadzam sie z zeratulo po za tym co was to obchodzi jak kto zdobywa GSy, jak Ci to tak przeszkadza dlaczego na XBL nie wejdziesz i nie zlozysz skargi. Lista " cheaterow" na co to komu?! (nie chce komentowac pana pomyslu ani inteligencji)

PS przepraszam ze bez polskich znakow, ale pisze z konsoli :(

edit juve a ty przypadkiem nie jestes save loaderem? :)

Edytowane przez evelan

Opublikowano

evelan, naprawde myslales ze z ta lista cheaterow pisalem na powaznie? skomentuj raczej swoja inteligencje

edit juve a ty przypadkiem nie jestes save loaderem?

skad taki pomysl?

Bo nie wieże że tyle ciężkiej pracy mógłbyś tak tanio oddać , no chyba że naprawdę zmusiła Cię do tego jakaś okoliczność

troche zaluje, ale potrzebowalem kasy i chcialem jak najszybciej z x0 skonczyc :)

Opublikowano
troche zaluje, ale potrzebowalem kasy i chcialem jak najszybciej z x0 skonczyc :)

Nie toteż mnie to dziś zdziwiło bo pamiętam jak całkiem niedawno na jakimś forum chyba onlinecenter mówiłeś że masz zamiar wskoczyć do pierwszej setki, a tu nagle koniec. Nic zostaje tylko pogratulować :(

Edytowane przez wujakamil

Opublikowano
evelan, naprawde myslales ze z ta lista cheaterow pisalem na powaznie? skomentuj raczej swoja inteligencje

edit juve a ty przypadkiem nie jestes save loaderem?

skad taki pomysl?

Bo nie wieże że tyle ciężkiej pracy mógłbyś tak tanio oddać , no chyba że naprawdę zmusiła Cię do tego jakaś okoliczność

troche zaluje, ale potrzebowalem kasy i chcialem jak najszybciej z x0 skonczyc :(

Ja niby skończyłeś z X360 jeśli masz nowe konto i na nowo nabijasz GS? O so chodzi?? :)