tomci23 55 Opublikowano 14 lutego 2009 Opublikowano 14 lutego 2009 Poprostu sciagaja ja TROPHY WHORE bez obrazy:) Cytuj
izon 995 Opublikowano 14 lutego 2009 Opublikowano 14 lutego 2009 koopa.. Ja nie jestem zadnym trophy whore a uwazam te gre za takie malutkie arcydzielo. Zreszta trofea wpadly same przy pierwszym moze drugim przejsciu..Jak dla mnie 40 minut niesamowitych przezyc..Zdecydowanie WARTO! Cytuj
POL_SouL 1 Opublikowano 14 lutego 2009 Opublikowano 14 lutego 2009 Dla 40 minut to wolę wziąść kąpiel. Jak mam wydać na to hajs to niech to niesie za sobą wartość co najmniej dłuższą od wspomnianych 40 minut bo inaczej uważam to za fajerwerki - robią wrażenie, wystrzeliły i rozświetliły niebo, ale po paru minutach po nic echo a w kabzie pusto. Sorry, no bonus. Cytuj
izon 995 Opublikowano 14 lutego 2009 Opublikowano 14 lutego 2009 tak samo mozna powiedziec ze nie warto isc na koncert dla konkretnej kapeli bo poltora h grania i dowidzenia... Cytuj
davidkoz 0 Opublikowano 14 lutego 2009 Opublikowano 14 lutego 2009 Pieniądze wyrzucone w błoto. Strata czasu i co to miało niby być? Nawet nie wiem jak można czynność, którą wykonywałem nazwać - graniem? zdecydowanie nie mój gust i wole sobie oglądnąć jakiś render w obojętnie jakieś grze niż patrzeć na to "cudo". Cytuj
witus 0 Opublikowano 14 lutego 2009 Opublikowano 14 lutego 2009 (edytowane) A tak poważnie, to zgadzam się z przedmówcą. Dodatkowo ściągnęłem 3 utwory udostępnione za pośrednictwem PSS z tematyki LiS i słucham ich podczas co 3-miesięcznej chandry. Koi zmysły. Jak sama gra - koi mnie. Powiem tak - sam nigdy bym tej gry nie zakupił. Wygrałem ją jednak w konkursie na PS3Site, więc trzeba było wykorzystać ten kod Zaś co do tych utworów na PSS - mi bardziej podobają się te, które są podczas animacji, zwłaszcza te takie bardziej dynamiczne. Poprostu sciagaja ja TROPHY WHORE bez obrazy:) No sorry, ale ja się za kogoś takiego nie uważam. Gram, bo sprawia mi frajdę, na trofea nie patrze. Jedynie wziąłem się swego czasu za zrobienie calaka w GTA IV, ale trofea multi i gołębie mnie odrzucają, nie mam zamiaru się denerwować dla jakiś głupich statystyk Zresztą gry traktuje jako pasja, napisałem także recenzje Linger in Shadows, dostępna jest pod tym adresem: http://ja.gram.pl/master%20matrox/263 Soul, co do fajerwerków... uważaj przy mnie co piszesz, jestem współtwórcą największego polskiego portalu o fajerwerkach Edytowane 14 lutego 2009 przez witus Cytuj
Hex 0 Opublikowano 14 lutego 2009 Opublikowano 14 lutego 2009 Wyjde na ignoranta w towarzystwie osob, ktore tak zachwycaja sie ta gra. Niestety nie bardzo rozumiem idei tego projektu, ale pomijajac pomysl to sama interakcja gracza w to co dzieje sie na ekranie jest znikoma i grajac nie wiemy po co w ogole to wszystko robimy. Mozna bylo zrobic ambitna i artystyczna gre, ale bez pomyslu na gameplay to strata czasu dla graczy bo do tej grupy osob jest kierowany ten produkt skoro umieszcza sie go na ps store. Cytuj
izon 995 Opublikowano 14 lutego 2009 Opublikowano 14 lutego 2009 Ale wlasnie na tym polega sztuka że: jest niekonwencjonalna, a artysta nie chce aby widz/odbiorca latwo odebral mysl autora. I tym jest dla mnie LiS taką interaktywną galerią z masą obrazów, gdzie nie wszystko jest zrozumiale ale piekne. Do tego swietna muza w 5.1. Jezeli ktos chcial za 2 dolary dostac 3 godziny gameplayu itd to wspolczuje. Jak wogole mozna przy takiej kwocie mowic o wyrzucaniu kasy w bloto??( to do davidkza).. Podsumowujac jest to forma sztuki, jest to przezycie skierowane nie do ludzi ktorzy chca sobie poskakac, pozbierac monetki czy postrzelac ale dla tych ktorzy chca poprostu chociaz na chwile czegos innego. A to ze trofea latwe to dla wiekszosci tez bedzie sporym plusem P.S. Na ps store znajduja sie tez rzeczy dla fanow sportow, muzy i filmu wiec nie jest powiedziane ze ps store= tylko gry.. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 16 lutego 2009 Opublikowano 16 lutego 2009 Warto wydać te 10zł? Jestem osobą ceniącą sobie takie przedsięwzięcia. Czy ta produkcja jest według Was tego warta? Cytuj
Gość pawel_k Opublikowano 16 lutego 2009 Opublikowano 16 lutego 2009 Warto wydać te 10zł? Jestem osobą ceniącą sobie takie przedsięwzięcia. Czy ta produkcja jest według Was tego warta? jeśli chcesz kilka prostych trofeów to tak, w przeciwnym wypadku poszukaj filmu w HD, bo sam tryb linger w którym możesz się pobawić tiltetm nie jest tego warty. ogólnie jest klimat, ale płacić 10zł za 7 minut filmu to przesada. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 16 lutego 2009 Opublikowano 16 lutego 2009 Aż tak zboczonym trophy hunterem nie jestem. Jeśli jednak szukam ciekawego doświadczenia to jednak według Ciebie nie warto? Cytuj
drk2 7 Opublikowano 17 lutego 2009 Opublikowano 17 lutego 2009 Wedlug mnie nie warto. Ciekawe co sie dzieje z Night Journey. Ucichlo o tym projekcie, nic nie slychac a zapowiadalo sie ciekawie Cytuj
Gość pawel_k Opublikowano 17 lutego 2009 Opublikowano 17 lutego 2009 (edytowane) Aż tak zboczonym trophy hunterem nie jestem. Jeśli jednak szukam ciekawego doświadczenia to jednak według Ciebie nie warto? tak jak kolega drk2 napisał wyżej - nie warto. LiS jest ciekawy, ale zobacz go sobie na youtube. jeśli jednak chcesz ciekawych doświadczeń to obejrzyj Eraserhead Edytowane 17 lutego 2009 przez pawel_k Cytuj
izon 995 Opublikowano 17 lutego 2009 Opublikowano 17 lutego 2009 Aż tak zboczonym trophy hunterem nie jestem. Jeśli jednak szukam ciekawego doświadczenia to jednak według Ciebie nie warto? Jak masz HD i porzadne naglosnienie to zdecydowanie warto. 10 zeta to malo zreszta z amerykanskiego mozesz wziac jeszcze taniej( chociaz teraz to nie wiem). Zdecydowanie ciekawe przezycie a takie warto kolekcjonowac:) Cytuj
Katanka 16 Opublikowano 17 lutego 2009 Opublikowano 17 lutego 2009 Wszystko zalezy dla kogo te 10zł jest duzo lub mało. Dla jednego to 1/5 innej, pełnowartościowej gry na która będzie odkładał tydzien czasu. dla kolejnego, to raptem 5 minut pracy w której mozna sobie pić herbatkę, więc mu te 10zł zwisa. Ps. Dla mnie jets to sztuka, podobnie jak Flower. Warto wspomagać Polaków, którzy coś takiego zrobili, nawet tak groszową sumką. Cytuj
izon 995 Opublikowano 17 lutego 2009 Opublikowano 17 lutego 2009 Ja generalnie mowilem ze to jest malo w takim sensie ze kazda gre mozna dzielic na 5 osob, kupowac wspolnie wymieniac sie itd..Wiec jak ktos mi mowi ze cos na psn jest drogie to mi sie smiac chce;) Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 6 września 2009 Opublikowano 6 września 2009 (edytowane) Dla mnie jets to sztuka, podobnie jak Flower. Warto wspomagać Polaków, którzy coś takiego zrobili, nawet tak groszową sumką. O to, to Niezwykle intrygujący oraz udany projekt. Edytowane 6 września 2009 przez stoodio Cytuj
jameswestx 0 Opublikowano 5 lipca 2010 Opublikowano 5 lipca 2010 Faktycznie, projekt ciekawy ale mam problem z pozostałymi trofeami. Otórz przeszedłem raz i po rozpoczęciu ponownie nie pojawia mi się ten okrąg z częściami do znalezienia (bo niewiem jak to określić). Zaś gdy w menu wcisnę razem R3 i L3 to okrąg się pojawia ale nijak niezalicza mi 'znalezisk'. POMOCY Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 6 lipca 2010 Opublikowano 6 lipca 2010 musisz odszukac te obrazki i patrzec na nie przez chwile [bez uruchamiania okregu tzn, sam sie pojawi]. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi