poiuytr 12 Opublikowano 14 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2009 bo to lepsza konsola i ma lepsze gry niż konkurencja, ma lepsza grafikę, lepsze darmowe granie online, lepsze pady, lepsze kierownice, lepiej wygląda, jest cichsza, nie psuje się, nikt nie banuje graczy. dzięki posiadaniu PS3 czuje się lepszym człowiekiem od tych co posiadają x360. yeaaaa. właśnie dlatego kupiłem ps3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wendiego 11 Opublikowano 14 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2009 (edytowane) dzięki posiadaniu PS3 czuje się lepszym człowiekiem od tych co posiadają x360. To zdanie mówi wszystko. Edytowane 14 listopada 2009 przez wendiego Cytuj Odnośnik do komentarza
Flaha 25 Opublikowano 14 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2009 Kupiłem PS3 bo była okazja za 750 zł i ma blu raya, inaczej żałowałbym tego zakupu ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Legion88 0 Opublikowano 14 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2009 Przede wszystkim sentyment do poprzedniczek i exclusive'y. Jest też blue ray, dzięki czemu odpadł zakup stacjonarnego odtwarzacza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patrycjusz 0 Opublikowano 15 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2009 Mozecie mi wierzyc lub nie ale ja wymienilem zbanowanego X360 60 GB na PS3 Slim 120 GB nie doplacajac ani zlotowki. Koles chcial sie tego pozbyc gdyz podobnoc nie ma gier dla jego zony a na Xie moze piracic. Od paru dni stoi wiec u mnie slimka i czeka na zamowione gry . Cytuj Odnośnik do komentarza
Sajgon 2 Opublikowano 15 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2009 jak to dlaczego bo to jedyna słuszna konsola (nie fan-boj napisał) Cytuj Odnośnik do komentarza
valentino1 0 Opublikowano 16 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2009 Kupiłem PS3 bo mój XBOX360 zaliczył RODa i postanowiłem dać szansę SONY i jak na razie jestem zadowolony, ale xbox przyniósł mi również wiele radości i jest to swietna konsola i szkoda, ze starsze modele byly tak awaryjne. Cytuj Odnośnik do komentarza
fridge07 0 Opublikowano 18 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2009 Na konsoli firmy sony gram juz prawie 7 lat psone ps2 ps3 i nigdy nie miałem poważnych problemów z tego typu konsolami .Playstation3 jest to najlepsza z konsol do gier ktore miałem i sa obecnie najlepsze na rynku . Cytuj Odnośnik do komentarza
Patrycjusz 0 Opublikowano 19 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2009 PS3 zdobylem wymieniajac mojego zbanowanego Xboxa 360 i powiem wam ze zaluje. Nie, nie przez to ze na Xa sa piraty, poprostu biblioteka gier na PS3 jest jak dla mnie za slaba . Juz gry sa do mnie w drodz, mam nadzieje ze zmienie zdanie... Inaczej mam Blu-ray playera w domu Cytuj Odnośnik do komentarza
mr_yoda 0 Opublikowano 20 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2009 a ja nie kupiłem tylko dostałem do telefonu na abonament szkoda że w pl nie ma takich praktyk. A dlaczego zainwestowalem? odpowiedź jest tylko jedna - dla nowego FF. Przy okazji zakochalem sie w mgs, zobaczylem co mnie czeka z HeavyRain no i masa innych. Mimo większej biblioteki gier na X to do MS jestem nastawiony sceptycznie od zawsze. A japonce, mimo swojej (choc to sie zmienia) olewczej strategii maja kupe swietnych pomyslow na rozrywke. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 20 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2009 Przede wszystkim dla exclusive'ów, ale wolę też grać w piłki padem od PS3. Slashery i przygodówki kupuję tylko na Xa. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 20 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2009 ... glupi bylem. a reszta powodow to: 1.darmowe online 2.idiotyczny sentyment do sony i jego konsol 3.kontynuacje kilku serii gier ;] 4.na ta konsole jest wiecej exclusive'ów typu "gra dla mnie" 5.bo konsola mi sie podoba wizualnie 6.pad od x'a jest dla mnie niewygodny ze wzgledu na niesymetryczne rozlozenie galek analogowych. 7.nie ma piratow = nie pirace = mam w co grac = ciesza mnie gry Cytuj Odnośnik do komentarza
RON!N 2 Opublikowano 20 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2009 (edytowane) Ja PS3 kupiłem gdyż uważam że skoro kupuje konsole i grę to możliwość grania on-line należy mi się jak psu buda a nie żebym jeszcze do tego interesu dopłacał. Teraz kiedy każdego dnia praktycznie pogrywam sobie w MW2 nie wyobrażam sobie sytuacji że nie mogę pograć w ten tytuł bo nie stać mnie na Gold'a. Pozostałe aspekty to Blue-Ray, wygląd konsoli i jej o wiele cichszy tryb pracy niż w przypadku X'a. No i jestem fanem God Of War więc wszystko jasne Edytowane 20 listopada 2009 przez RON!N Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 20 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2009 Ja kupiłem chlebak dla jRPG-ów, ale sie przeliczyłem, temu kloca dokupiłem i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza
RabinHawk 1 Opublikowano 21 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2009 Bo zdałem Algebrę to sobie kupiłem! Na prezent!! A jak! :-D Cytuj Odnośnik do komentarza
ShadowUS 1 Opublikowano 21 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2009 Chlebaczek kupiłem przez moje postanowienie z początku tej generacji konsol . Czyli dokładnie: mieć wszystkie konsole tej generacji w przeciągu trzech lat, i tak o to znalazł się u mnie chlebaczek. Darmowy Online, Wygląd, cicha praca, sentyment do PlayStation no i świetne gierki. Ważne jest też to że konsoli nie da się przerobić i kusi mnie żeby nie płacić za gry. Xbox360 <- awaryjność, brzydki, niewygodny pad, opłaty i nudne exclusivy. Wii <- Wygląd [bleeee], mała ilość ciekawych gierek [Zelda, Mariany, Metroidy, Okami, Klonoa, Let's Tap i Excite Truck], większość gierek na Wii to popierdułki na 5minut. Wii nie pasuje do czarnego TV <_<. Następnym razem zacznę od konsoli Sony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
cureman 1 Opublikowano 22 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2009 Kupiłem Ps3 bo cena spadła ,i dla Uncharted(tak miodna gra ze dech zapiera)Troche rozczarowało mnie Killzone 2 (grafika taka sobie,mysle ze ix by to ruszył )no chyba ze dalej jest znacznie lepiej.??.Teraz dziele mój wolny czas między x360 a Ps3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fab3r 4 Opublikowano 22 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2009 -bo nie miałem ochoty kupować 4go xboxa żeby znowu musieć go naprawiać -God of War, gry z PSX -krzyżak do Tekkena -skończenie z piraceniem (a-bo nieładnie, b-klasa maturalna=mniej czasu=mniej gier, c-docenianie byle gówna) -darmowa gra po sieci -sentyment przez PSP Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelle 4 Opublikowano 22 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2009 Nie kupiłem tej konsoli, trafiła mi się nieco przypadkiem i planowałem ją sprzedać, jednak zastanowiłem się, przypomniałem ile to razy już miałem 3 czerwone podczas przygody z X360 i sprzedałem klocka Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaucz 6 Opublikowano 23 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2009 Dlaczego kupiłem PS3? - Metal gear solid 4, jako fan serii musiałem go mieć. - Littlebigplanet, kolejny czynnik koło MGS4, growy. - Oczywiście mityczna moc cella, która tak na prawdę się nie wyróżnia od X360. - Wygląd konsoli i pad - darmowy net - brak piracenia Cytuj Odnośnik do komentarza
SiuSiu 16 Opublikowano 23 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2009 -polska waluta nie jest w PSS obca -dzielenie gier na 5 -darmowy online -MotorStorm, Resistance, God of War, Uncharted, Killzone -dostępność i kompatybilność akcesoriów (pady z PS2 działają!) -możliwość kopiowania filmów na hdd -łatwość w wymianie HDD -cicha kultura pracy -wbudowane WiFi -Bluetooth no i sentyment... Cytuj Odnośnik do komentarza
daras 3 Opublikowano 23 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2009 (edytowane) - przywiazanie do konsol Sony - blu-ray w bebechach - duzo za(pipi)istych gier - nowy 40cali TV FULL HD + PS3 to mega combo - jeszcze niewykorzystany potencjal Edytowane 23 listopada 2009 przez daras Cytuj Odnośnik do komentarza
impreza83 16 Opublikowano 26 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2009 jest kilka powodów które przekonały mnie do zakupu konsoli sony min.: darmowe granie on line, blu ray, wifi itd... lecz uważam , ze xbox to tez super maszynka i ma lepszego pada do gier.. Cytuj Odnośnik do komentarza
mishka 5 Opublikowano 27 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2009 ... bo stala w sklepie i dawali 2 gry + 3 blueraye + pada gratisowo ........ Cytuj Odnośnik do komentarza
Devdas 0 Opublikowano 27 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2009 Kupiłem bo lubię sobie spędzić wieczór grając w jakiegoś exclusive'a i popijając zimne piwko z dużego kufla Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi