Dziaddu 0 Opublikowano 28 marca 2008 Opublikowano 28 marca 2008 brakuje tutaj topicu o tym świetnym zespole <_< mają niedługo koncert w Usa, co lepsze jadą specjalnie tylko na jeden dla polonii, ponoć skosza za to koło 20 000 dolców jak chcecie to mogę wam zripować oryginalną (a jak !) płytę Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 28 marca 2008 Opublikowano 28 marca 2008 no chyba se ku.rwa jaja robisz o_O Cytuj
Dziaddu 0 Opublikowano 28 marca 2008 Autor Opublikowano 28 marca 2008 pewnie wy rockiem nazywacie te szarpidruty co drą się do mikrofonu, bueeeeeerark itp. <_<? cóż mamy inne pojęcie o muzyce. Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 28 marca 2008 Opublikowano 28 marca 2008 a teraz chodz tu do mnie przy mnie badz <nutki> fajny zespol, nadzieja polskiej sceny muzycznej Cytuj
Zaton. 19 Opublikowano 28 marca 2008 Opublikowano 28 marca 2008 pewnie wy rockiem nazywacie te szarpidruty co drą się do mikrofonu, bueeeeeerark itp. <_<? cóż mamy inne pojęcie o muzyce. Otóż nie - to najczęściej jest metal Feel to IMO kolejny komercyjny "rockowy" zespół o, którym przez jakis czas jest głośno bo mają 1 - 2 fajne (?) utwory. Później i tak wszyscy o nich zapomną, bo media znajdą kolejną "gwiazdę". I tak w kółko. Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 28 marca 2008 Opublikowano 28 marca 2008 Nie no, grają na gitarach i w ogóle, to jest rock. Ale samo miano "muzyki rockowej" przecież niczego nie daje. Ja tam ich nie lubię. Myslovitza czy Heya czasem posłucham, ale tego nie dam rady przez 5 minut. jak chcecie to mogę wam zripować oryginalną (a jak !) płytę A z czego jeszcze można zripować muzykę? Z kasety magnetofonowej? Cytuj
Lain 107 Opublikowano 28 marca 2008 Opublikowano 28 marca 2008 jeny. jak można tego słuchać. w radiu w kółko leci ich jęczenie. -_0 mi przypominają drugą Dode. o.O Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 29 marca 2008 Opublikowano 29 marca 2008 bedzie dobry temat na napinki, wiec zostawie, a potem skasuje, choc cos czuje, ze sie wszyscy juz posmiali szczerze mowiac o tym zespole to mi zwisa, faktem jest, ze nagrali melodyjny 1 kawalek i na nim robia kase i niech im tam bedzie, mialem okazje posluchac troche tej plyty i jedyne co mnie zdenerwowalo to cover "Sweet harmony" (tytul moze byc inny), no i cos tam, naje.balem sie Cytuj
NerkoWiktor 52 Opublikowano 29 marca 2008 Opublikowano 29 marca 2008 (edytowane) na mojej liście najlepszych zespołów wszechczasów feel jest dopiero na 2 miejscu, ale już depcze po piętach mojej ukochanej budce suflera Edytowane 29 marca 2008 przez NerkoWiktor Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 29 marca 2008 Opublikowano 29 marca 2008 bedzie dobry temat na napinki, wiec zostawie, a potem skasuje, choc cos czuje, ze sie wszyscy juz posmiali szczerze mowiac o tym zespole to mi zwisa, faktem jest, ze nagrali melodyjny 1 kawalek i na nim robia kase i niech im tam bedzie, mialem okazje posluchac troche tej plyty i jedyne co mnie zdenerwowalo to cover "Sweet harmony" (tytul moze byc inny), no i cos tam, naje.balem sie Jeśli to jest ta piosenka o której myślę, to w Happy Hour wypowiadali się że nigdy wcześniej tego nie słyszeli i że na świecie jest tyle piosenek, że kiedyś ktoś musiał nagrać coś podobnego. <_< Cytuj
Lain 107 Opublikowano 29 marca 2008 Opublikowano 29 marca 2008 a ja myślałam, że polski dance o.O Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 29 marca 2008 Opublikowano 29 marca 2008 no co ey, to na serio a teraz chodz tu do mnie przy mnie badz uu huhuhu Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 29 marca 2008 Opublikowano 29 marca 2008 a teraz chodz tu do mnie przy mnie badz uu huhuhu... Na kaktus siądz! Cytuj
Uzny 94 Opublikowano 29 marca 2008 Opublikowano 29 marca 2008 Może formą nie zachwycają, ale teksty mają dobre. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi