Skocz do zawartości

feel

Dziaddu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja lubię Feel, dlatego dobrze że jest ten temat. Mogę znaleźć tutaj innych fanów tej zaj'ebistej kapeli.

Opublikowano

ciekawe ile on tego papiera do zaiksu czy innego ścierwa emi/universal/vivy/eski/bravo etc. oddaje, co by go katowali tak do zarzygania.

Opublikowano
Zal wam jaja sciska marni bywalcy forumingu dla konsolomaniakow

Ja tam mu niczego nie zazdroszczę, ba - cytując doktora Hałsa - życzę wszystkiego najlepszego jemu, oraz jego tragicznie zdeformowanym dzieciom.

Opublikowano
mieszkanie w bloku , 2 pokoje i kur.wa 2 statuetki Bursztynowego Słowika . Chłopak się dorobił XD

Zal wam jaja sciska marni bywalcy forumingu dla konsolomaniakow, kupicha chociaz nazwisko ma prze.j.e.ba.ne i glos wytrenowany 7 baniek za ten rok szacunkowo ze swoim bendem zarobi. Wy starych na paczke fajek naciagacie i "mamo daj do klubu bo sobota jest" a pan Piotr se popyla na ostry melanz z chlopakami, ma dzi.w.ki, szampan, wybiegi, castingi i kawior z donperinionem w lodzie a wy zazdroscicie i marzycie by dostal raka krtani*. Zawsze mozecie sami zaczac spiewac ale "jak aniola glos" nie przebijecie, o nie! <_<

* diupadiupa bo i tak by z plejbeku naginal i $$$$$$ trzepal jakiej wy nigdy nie zabieracie! Do konsol wracac!!

śmiesznyś , kto by zazdrościł takiej twarzy i takiego głosu . I jeszcze robić z siebie idiote .

słuchaj słuchaja jajjajajjajaj

takie txty to moj 5 letni kuzyn robi podczas posiedzenia . Zresztą dzisiaj nie wiele trzeba by by stać się sławnym , nie trzeba miec ani talentu , ani prezencjii . Feel to taki sztandarowy przykład xerobojków .

Opublikowano
Zal wam jaja sciska marni bywalcy forumingu dla konsolomaniakow

Ja tam mu niczego nie zazdroszczę, ba - cytując doktora Hałsa - życzę wszystkiego najlepszego jemu, oraz jego tragicznie zdeformowanym dzieciom.

:rotfl:

Osmarkałem monitor.

Ja mu nie zazdroszczę, niech sobie ma.

Opublikowano

dzisiaj zostalem obudzony smsem:

"Czy wiesz, ze dla dzwoniacych do

Ciebie mozesz ustawic muzyke, ktora

uslysza w tle sygnalu biip?

USTAW Feel- Pokonaj siebie.

Wyslij SMS(...)"

no (pipi)a :/

Opublikowano

Wyslij SMS(...)"

To niezły masz telefon, jak cię SMS budzi ze snu.

Opublikowano

lansowanie ich na siłę w massmediach przez pewne grupy interesów, nie oznacza, że ten twór się społeczeństwu podoba

zresztą ile oni płyt sprzedali? dobili do 500k?

Opublikowano

Wyslij SMS(...)"

To niezły masz telefon, jak cię SMS budzi ze snu.

no na korbke.

Gość MasterShake
Opublikowano

Wyslij SMS(...)"

w ch.uj ludzi ma ich cos ustawione na granie na czekanie, troche wku.rwia w pracy aniola glos 50 razy dziennie