Cris 120 Opublikowano 10 października 2008 Opublikowano 10 października 2008 Niedługo koncert w moim mieście...miałem nadzieję na zakup mendla jajek...ale cena którą zapodali...! 40 zł ! Skandal! Cytuj
bajej 28 Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 ja bym poszedl. Ty tez idz Cris. Cytuj
szaden 228 Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 A słyszeliści, że na jednym koncercie ich wygwizdali bo jaśnie pan Kupicha pomylił nazwę miejscowości Cytuj
bajej 28 Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 Phi manadryna tez sie pomylila.. To o niczym nie swiadczy. Czemy wy tak oczerniacie fila? ; ( Cytuj
Cris 120 Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 bajej nikt Ci nie wierzy , że jesteś fanem feela. Uciekaj . Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 Ja lubię Feel, dlatego dobrze że jest ten temat. Mogę znaleźć tutaj innych fanów tej zaj'ebistej kapeli. Cytuj
michal 558 Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 A widzieliście jak to pokazywał swój dobytek w MTV ? Przez pół godziny się brechtałem Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 Ja nie widziałem. Cytuj
michal 558 Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 mieszkanie w bloku , 2 pokoje i kur.wa 2 statuetki Bursztynowego Słowika . Chłopak się dorobił XD Cytuj
Gość tk Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 ciekawe ile on tego papiera do zaiksu czy innego ścierwa emi/universal/vivy/eski/bravo etc. oddaje, co by go katowali tak do zarzygania. Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 Zal wam jaja sciska marni bywalcy forumingu dla konsolomaniakow Ja tam mu niczego nie zazdroszczę, ba - cytując doktora Hałsa - życzę wszystkiego najlepszego jemu, oraz jego tragicznie zdeformowanym dzieciom. Cytuj
michal 558 Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 mieszkanie w bloku , 2 pokoje i kur.wa 2 statuetki Bursztynowego Słowika . Chłopak się dorobił XD Zal wam jaja sciska marni bywalcy forumingu dla konsolomaniakow, kupicha chociaz nazwisko ma prze.j.e.ba.ne i glos wytrenowany 7 baniek za ten rok szacunkowo ze swoim bendem zarobi. Wy starych na paczke fajek naciagacie i "mamo daj do klubu bo sobota jest" a pan Piotr se popyla na ostry melanz z chlopakami, ma dzi.w.ki, szampan, wybiegi, castingi i kawior z donperinionem w lodzie a wy zazdroscicie i marzycie by dostal raka krtani*. Zawsze mozecie sami zaczac spiewac ale "jak aniola glos" nie przebijecie, o nie! <_< * diupadiupa bo i tak by z plejbeku naginal i $$$$$$ trzepal jakiej wy nigdy nie zabieracie! Do konsol wracac!! śmiesznyś , kto by zazdrościł takiej twarzy i takiego głosu . I jeszcze robić z siebie idiote . słuchaj słuchaja jajjajajjajaj takie txty to moj 5 letni kuzyn robi podczas posiedzenia . Zresztą dzisiaj nie wiele trzeba by by stać się sławnym , nie trzeba miec ani talentu , ani prezencjii . Feel to taki sztandarowy przykład xerobojków . Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 13 października 2008 Opublikowano 13 października 2008 Zal wam jaja sciska marni bywalcy forumingu dla konsolomaniakow Ja tam mu niczego nie zazdroszczę, ba - cytując doktora Hałsa - życzę wszystkiego najlepszego jemu, oraz jego tragicznie zdeformowanym dzieciom. Osmarkałem monitor. Ja mu nie zazdroszczę, niech sobie ma. Cytuj
White 23 Opublikowano 13 października 2008 Opublikowano 13 października 2008 Ej ale przeciez twarz ma normalną. No już nie przesadzajcie. Cytuj
Gość ChOomik Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 dzisiaj zostalem obudzony smsem: "Czy wiesz, ze dla dzwoniacych do Ciebie mozesz ustawic muzyke, ktora uslysza w tle sygnalu biip? USTAW Feel- Pokonaj siebie. Wyslij SMS(...)" no (pipi)a Cytuj
bajej 28 Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=G959lK0x7Kc Filmik o tym jak mieszka piotr :]. Maja nowy singiel chyba i katuja go w kazdym radiu prawie ;/ Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 dzisiaj zostalem obudzony smsem: "Czy wiesz, ze dla dzwoniacych do Ciebie mozesz ustawic muzyke, ktora uslysza w tle sygnalu biip? USTAW Feel- Pokonaj siebie. Wyslij SMS(...)" no (pipi)a To niezły masz telefon, jak cię SMS budzi ze snu. Cytuj
BartX 9 Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 Jak dla mnie to niech Feel sobie będzie. Tylko zastanówmy się jakie mamy po(pipi)ane społeczeństwo że ludziom się to podoba Cytuj
michal 558 Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 Bezguście to domena naszych czasów . Cytuj
golab 1 672 Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 lansowanie ich na siłę w massmediach przez pewne grupy interesów, nie oznacza, że ten twór się społeczeństwu podoba zresztą ile oni płyt sprzedali? dobili do 500k? Cytuj
White 23 Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 No sporo sprzedali, chwalili się niedawno w Szansie na sukces. Nie pamiętam ile, ale Mann zrobił "ooo", więc chyba dużo. Cytuj
BartX 9 Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 Na tym materiale gdzie Kupicha pokazywał jak mieszka mówił coś o 110k. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 A po co Kupicha ma żyć ze sprzedaży nowych płyt, zresztą i tak już żyje ale nie w tym rzecz, chodzi o reklamy. Już jedną poważną ma, ile zgarnął za użycie piosenki i swojego lica? Naaaaaasz dom. Cytuj
Gość ChOomik Opublikowano 16 października 2008 Opublikowano 16 października 2008 dzisiaj zostalem obudzony smsem: "Czy wiesz, ze dla dzwoniacych do Ciebie mozesz ustawic muzyke, ktora uslysza w tle sygnalu biip? USTAW Feel- Pokonaj siebie. Wyslij SMS(...)" no (pipi)a To niezły masz telefon, jak cię SMS budzi ze snu. no na korbke. Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 dzisiaj zostalem obudzony smsem: "Czy wiesz, ze dla dzwoniacych do Ciebie mozesz ustawic muzyke, ktora uslysza w tle sygnalu biip? USTAW Feel- Pokonaj siebie. Wyslij SMS(...)" no (pipi)a w ch.uj ludzi ma ich cos ustawione na granie na czekanie, troche wku.rwia w pracy aniola glos 50 razy dziennie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi