Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Na matme się nie chodziło co?

• Odpowiedzi 207
  • Wyświetleń 23 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ta nowa piosenka która nagrali do filmu jest całkiem spoczko.   Dla zainteresowanych http://www.youtube.com/watch?v=MYa8bDC-qbI

• Wie ktoś co tam słychać jeżęli chodzi o kolejną płyte tego zayebistego heavymetalowego zespołu? Ja mam go na pierwszym miejscu nawet Justin Bieber nie lepszy, a zachodnie gów.na w rodzaju metalici, c

• to ja wole Stachurskyego

Opublikowano

xD

sluchal juz ktos tej plyty? jak wrazenia? album roku?

Opublikowano

chodzą ploty ,że zdobędą bursztynowego słowika . Ale cichosza , ta informacja jest poufna .

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

linkin park?

Opublikowano

Wy sie z Kupichy (i ogolnie Feela) smiejecie, a oni trzaskaja kase na idiotach :) Coz, takie zycie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Lepszy nasz polski Feel niż jakiś gówniany zachodni Linkin Park. Cudze chwalicie, a swojego nie znacie!

Opublikowano

Epic band

Coś czuję, że zawojują świat.

Led Zeppelin też numerowało swoje płyty \m/

Dokładnie, i Zeppów też początkowo krytyka nie lubiła. ;)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Kiedyś słyszałem kawałek wywiadu z Kupichą, powiedział że mozna ich porównać do Pearl Jam, bo ogólnie się na nich wzorują czy jakoś tak.

Opublikowano

No w sumie, bardzo podobne zespoły.

Opublikowano

Szkoda, że nie wzorują się na Nirvanie. Samobójcza śmierć Kupichy przypieczętowałaby jego pozycję legendy na scenie polskiego grunge'u.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Coś ostatnio chłopaki przycichli czyżby szykowali się do wydania materiału, który zatrzęsie całą sceną polskiego hard rocka?

Opublikowano

Zamykający feelowską trylogię album "Feel 3" jest już w drodze. Nie martw się, Piotr K. nie powiedział jeszcze ostatniego słowa.

Edytowane przez NerkoWiktor

Opublikowano

Tak? Pocieszyłeś mnie :) W takim razie czekam na epickie zakończenie trylogii i przenosiny legendy polskiego hc pod nowy sztandar.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Wie ktoś co tam słychać jeżęli chodzi o kolejną płyte tego zayebistego heavymetalowego zespołu? Ja mam go na pierwszym miejscu nawet Justin Bieber nie lepszy, a zachodnie gów.na w rodzaju metalici, czy soada, mogą buty czyścić polskim mistrzom. Wie ktoś coś na temat nadchodezącego wielkimi krokami The Feel: Rock Band?

Edytowane przez Holden

Opublikowano

Przecież oni już nie żyją

Opublikowano

Majkel Dżekson też. I jakoś nie przeszkadza mu to nagrywać płyt.

Nasi nie mogą być gorsi, a co! :potter:

• 1 miesiąc temu...