Opublikowano 22 czerwca 200915 l chodzą ploty ,że zdobędą bursztynowego słowika . Ale cichosza , ta informacja jest poufna .
Opublikowano 27 lipca 200915 l bez jaj tego gówna nie trzeba nawet słuchać a tak wszystkie słowa się zna ku.va parodia
Opublikowano 28 lipca 200915 l Wy sie z Kupichy (i ogolnie Feela) smiejecie, a oni trzaskaja kase na idiotach Coz, takie zycie.
Opublikowano 19 września 200915 l Lepszy nasz polski Feel niż jakiś gówniany zachodni Linkin Park. Cudze chwalicie, a swojego nie znacie!
Opublikowano 20 września 200915 l Epic band Coś czuję, że zawojują świat. Led Zeppelin też numerowało swoje płyty \m/
Opublikowano 20 września 200915 l Epic band Coś czuję, że zawojują świat. Led Zeppelin też numerowało swoje płyty \m/ Dokładnie, i Zeppów też początkowo krytyka nie lubiła.
Opublikowano 21 lutego 201015 l Kiedyś słyszałem kawałek wywiadu z Kupichą, powiedział że mozna ich porównać do Pearl Jam, bo ogólnie się na nich wzorują czy jakoś tak.
Opublikowano 22 lutego 201015 l Szkoda, że nie wzorują się na Nirvanie. Samobójcza śmierć Kupichy przypieczętowałaby jego pozycję legendy na scenie polskiego grunge'u.
Opublikowano 2 kwietnia 201015 l Coś ostatnio chłopaki przycichli czyżby szykowali się do wydania materiału, który zatrzęsie całą sceną polskiego hard rocka?
Opublikowano 2 kwietnia 201015 l Zamykający feelowską trylogię album "Feel 3" jest już w drodze. Nie martw się, Piotr K. nie powiedział jeszcze ostatniego słowa. Edytowane 2 kwietnia 201015 l przez NerkoWiktor
Opublikowano 2 kwietnia 201015 l Tak? Pocieszyłeś mnie W takim razie czekam na epickie zakończenie trylogii i przenosiny legendy polskiego hc pod nowy sztandar.
Opublikowano 22 listopada 201014 l Wie ktoś co tam słychać jeżęli chodzi o kolejną płyte tego zayebistego heavymetalowego zespołu? Ja mam go na pierwszym miejscu nawet Justin Bieber nie lepszy, a zachodnie gów.na w rodzaju metalici, czy soada, mogą buty czyścić polskim mistrzom. Wie ktoś coś na temat nadchodezącego wielkimi krokami The Feel: Rock Band? Edytowane 22 listopada 201014 l przez Holden
Opublikowano 22 listopada 201014 l Majkel Dżekson też. I jakoś nie przeszkadza mu to nagrywać płyt. Nasi nie mogą być gorsi, a co! :potter: