Wojtas angol 20 Opublikowano 29 marca 2008 Opublikowano 29 marca 2008 Zwiedzam strony poszukując nowych wieści na temat PES 2009, podobno ma być rewolucją w każdym aspekcie gry ale po wydaniu PES2008 jakoś za bardzo się nie napalam jakiegoś przełomu ale mam nadzieje że wrócą do symulacji piłki- [winning eleven 10] tylko nie wiem w końcu czy wyjdzie w tym czy na początku 2009 pomóżcie? :wkurzony: Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 29 marca 2008 Opublikowano 29 marca 2008 Zapewne, zgodnie ze świecką tradycją termin nowego pesa to październik 2008. Obecna wersja ma u mnie żółtą kartkę, więc jeśli się mocno nie poprawi, zostaję przy FIFE Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 29 marca 2008 Opublikowano 29 marca 2008 Nie za szybko z tym? Może poczekajmy do oficjalnych zapowiedzi, co? Na razie ten temat będzie polegać tylko na wymienianu wad poprzedniej części i wymyślaniu coraz to nowych rzeczy w PES 2009... Proponuję na razie zamknąć. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 8 kwietnia 2008 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Coś cicho w tym temacie ze strony Konami- żadnego info...Choć może to i dobrze- po fatalnej ostatniej odsłonie (nie boję się tego słowa ; tu już nie chodzii o liczne błedy ale po prostu wg mnie...ostatnia część najzwyklej w świecie nie ma tej niesamowitej grywalności) pewnikiem team developerski usłyszał ostre słowa od szefostwa i teraz pracują w pocie czoła by przywrócić serii blask. Trzymamy kciuki! Cytuj
simian raticus 0 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Do premiery wcale już nie jest tak dakleko! Nie wierzę tylko w porządny online! Pewnie będzie biedny tryb sieciowy jaki zapoczątkował Xbox 360 ze swoim PES 6 (brak listy przyjaciół, pingi pokazane w kreskach - Japończyk i Polak mogą mieć po 1 kresce, brak chatu podczas gry). Jak nie będzie można pociupać w sieci 2 vs 2 to się chyba pochlastam! Jak im silnik wypali to będą jechać na nim kilka części jak nie do następnej genaracji! ważne żeby był fun z gry i żeby tutuł nie odstraszał od ekranu jak PES 2008! Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Opublikowano 12 kwietnia 2008 A może gierki nie bedzie tak szybko, bo ostro pracują nad true next-gen odsłoną i np. następna część pojawi się na wiosnę 2009? Cytuj
Kurzawka_ 0 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Opublikowano 15 kwietnia 2008 podwyzszyli by do HD Pro Evo 3 albo 5 i ludzie by byli szczęśliwi a nei to co po tym szicie 2008(+ bez lagów na Livie) Ja słsyzałem że 2009 ma być dopiero w 2009 a słyszałem...nei wiem gdzie Cytuj
Gość Orson Opublikowano 29 kwietnia 2008 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Właśnie rozegrałem kilka spotkań online w PES6- wszystko zniosę (z umiarem ) ale niech Konami WRESZCIE udostępni opcję WYŁĄCZENIA randomu...toż to żena jest ^_^ Cytuj
Wojtas angol 20 Opublikowano 12 maja 2008 Autor Opublikowano 12 maja 2008 "PES 2009 WILL BE RELEASED IN OCTOBER Forget all the rumours you may have heard about there being no Pro Evolution Soccer until next year, PES 2009 will be released October 2008". a więc jednak pażdziernik;] , oby nie wypuścili takiego bubla jakim jest PES 2008 Cytuj
kubanczyk 40 Opublikowano 14 maja 2008 Opublikowano 14 maja 2008 Jak myslicie kiedy dostaniem bardziej konkretne wiadomisci odnosnie nowego PES-A Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 3 czerwca 2008 Opublikowano 3 czerwca 2008 Ciekawy jestem - jezeli juz w pazdzierniku bedzie wersja 2009, to raczej przybija sobie gwozdz do trumny... Co poprawia - animacje, pewnie dodadza pare nowych, moze wlacza komunikator podczas Online. Jezeli FIFA 09 mnie nie zawiedzie, to czuje, ze na zawsze sie przezuce - juz EURO jest bardziej skomplikowana gra niz PES 2008. Cytuj
Ader 383 Opublikowano 15 czerwca 2008 Opublikowano 15 czerwca 2008 Shingo "Seabass" Takatsuka z Konami: "Mogę już teraz obiecać, że wersja PES-a na przyszły rok będzie zawierała dużo więcej nowych elementów, których moglibyście oczekiwać, bo właśnie obecnie nad nimi pracujemy." - stwierdził Takatsuka. "Po skończeniu pierwszej części na PlayStation 3 mamy już doświadczenie, które zaprocentuje w przyszłości. Znamy już podstawy konsol nowej generacji - teraz możemy na dobre rozpocząć wprowadzanie naszych idei w życie." Twórca stwierdził, że obecnie nie musi się już bać, że podstawowe elementy nie będą ze sobą dobrze współgrały, dzięki czemu jest w stanie skupić się nad prawdziwymi nowościami. "Teraz jestem w stanie obiecać nowe rzeczy i kompletną rewolucję w każdym aspekcie." Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 16 czerwca 2008 Opublikowano 16 czerwca 2008 Podoba mi sie to menu - bedzie dobrze :] Podoba mi sie to menu - bedzie dobrze :] Cytuj
przema 0 Opublikowano 16 czerwca 2008 Opublikowano 16 czerwca 2008 (edytowane) tak jak pisałem w temacie fifa. Żeby PES 2009, był rewolucyjny, trzeba kod z poprzednich częście zakopać 3 metry pod ziemią. Chciałbym nową, rewolucyjną piłkę od Konami, a nie usprawnioną kolejną część serii. Licencja na drużyny + licencja na turnieje OBOWIĄZKOWA. Za 259 zł za gre i 1699 zł za konsole to się poprostu nam należy !! ps. jeżeli to menu wygląda tak w rzeczywistości, to oznacza tylko jedno, PES 09 nie będzie rewolucyjny, znowu master liga, znowu to samo, znowu będzie gra na tym samym kodzie tylko jedno się poprawi a co innego pogorszy, no i licencji znowu będzie jak na lekarstwo. Edytowane 17 czerwca 2008 przez przema Cytuj
Marcin$ 0 Opublikowano 16 czerwca 2008 Opublikowano 16 czerwca 2008 wiadomo coś, czy wyjdzie wersja na PS2? Cytuj
zajman 18 Opublikowano 16 czerwca 2008 Opublikowano 16 czerwca 2008 (edytowane) "Mogę już teraz obiecać, że wersja PES-a na przyszły rok będzie zawierała dużo więcej nowych elementów, których moglibyście oczekiwać, bo właśnie obecnie nad nimi pracujemy." - stwierdził Takatsuka. "Po skończeniu pierwszej części na PlayStation 3 mamy już doświadczenie, które zaprocentuje w przyszłości. Znamy już podstawy konsol nowej generacji - teraz możemy na dobre rozpocząć wprowadzanie naszych idei w życie." Twórca stwierdził, że obecnie nie musi się już bać, że podstawowe elementy nie będą ze sobą dobrze współgrały, dzięki czemu jest w stanie skupić się nad prawdziwymi nowościami. "Teraz jestem w stanie obiecać nowe rzeczy i kompletną rewolucję w każdym aspekcie." Nie uwierze w to dopuki sam w to nie zagram - słyszałem podobną bajke od konami już wiele razy Menu wygląda 100 razy lepiej od wersji 2008 . Records - to wygląda jak community wbudowane w gre oby to dobrze rozwiązali bo sam tryb jest strałem w dziesiątke w wersji ps2 . Edytowane 16 czerwca 2008 przez zajman666 Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 16 czerwca 2008 Opublikowano 16 czerwca 2008 Jakoś straciłem zapał po PESa po wersji 2008.Next genowa Fifa bardziej mi się podobała.A w tym roku może być jeszcze lepsza-Koso w jednym z Psx Extreme stwierdził,że grał i jest w szoku jaki postęp.Szkoda tylko,że nie można ujawniać danych do jakiegoś tam dnia w wakacje kiedy to EA oficjalnie zapowie edycje 09 Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 17 czerwca 2008 Opublikowano 17 czerwca 2008 (edytowane) Im lepsza konkurencja ze strony EA tym lepiej dla PESa Edytowane 17 czerwca 2008 przez Jędrek Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 17 czerwca 2008 Opublikowano 17 czerwca 2008 edycje 2008 kupilem w preorderze po to, zeby ja sprzedac tydzien pozniej z kupnem ewentualnym 2009 poczekam na recenzje, opinie itp, na pewno nie zaufam konami Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 18 czerwca 2008 Opublikowano 18 czerwca 2008 Ja to samo, ale jakies 2 tygodnie temu kupilem ponownie. Chyba bede sprzedawal Cytuj
Gość Orson Opublikowano 18 czerwca 2008 Opublikowano 18 czerwca 2008 Pamiętacie design menu PES'a 5???? Ten jest bardzoo podobny, co uznaję jako dobry omen Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 19 czerwca 2008 Opublikowano 19 czerwca 2008 (edytowane) Nowe Menu to zdecydowanie za mało zeby mnie przekonac do zakupu nowego PESa - tym bardziej po tej kolosalnej wpadce jaka byl PES 2008. Tak naprawde do zakupu moze mnie przekonac tylko nowy silnik i pelna licencja, oraz nowe tryby. O calkowitym przebudowaniu i dodaniu nowych patentow do Master League nawet nie wspominam (takie wpadki jak w wersji 2008 z wytrzymaloscia pilkarzy nie moga sie juz nigdy powtorzyc). Jezeli nie bedzie tych zmian to napewno nie kupie nowej edycji pilki Konami. Bo prawda jest taka ze na dzis dzien lepszym zakupem napewno jest Fifa - FUCK i to mowie ja koles ktory gra w kopane od ISSa Pro na PSXie i zawsze nasmiewal sie z Fify - co za czasy nastały... Edytowane 19 czerwca 2008 przez Xymek Cytuj
Wojtas angol 20 Opublikowano 19 czerwca 2008 Autor Opublikowano 19 czerwca 2008 Zgodzę sie z Tobą, ja też jestem wychowany na Winning Eleven 6-10 Iss ,Iss-pro czy Pes ale jak Pes 2009 nie wypali to Fifa 09 może już pozamiatać tą serie, bo z tego co słyszę [forum Fifa 09] szykuje się niezła, jak nie przełomowa kopanka z EA Sports Cytuj
zajman 18 Opublikowano 20 czerwca 2008 Opublikowano 20 czerwca 2008 (edytowane) (takie wpadki jak w wersji 2008 z wytrzymaloscia pilkarzy nie moga sie juz nigdy powtorzyc). Przecież w każdej praktycznie częśći trzeba było w ML zmieniać co mecz zawodników bo się męczyli ...(co oczywiście jest głupotą;]) Edytowane 20 czerwca 2008 przez zajman666 Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 20 czerwca 2008 Opublikowano 20 czerwca 2008 (takie wpadki jak w wersji 2008 z wytrzymaloscia pilkarzy nie moga sie juz nigdy powtorzyc). Przecież w każdej praktycznie częśći trzeba było w ML zmieniać co mecz zawodników bo się męczyli ...(co oczywiście jest głupotą;]) Owszem tak bylo...ale trzeba ich bylo wymieniac raz na 3-5 meczy...a w PES 2008 trzeba bylo to robic prawie co spotkanie...kazdy z nas wie jak bardzo to psulo przyjemnosc z gry w ML Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi