leon107 1 Opublikowano 1 października 2008 Opublikowano 1 października 2008 Panowie do póki PES był kojarzony z marką Playstation i na tą konsole robili PESa wszystko było super,od kąt stał się multi na wszystkie platformy to jest TOTALNĄ PORAŻKĄ , zarobili miliony a LICENCJE DALEJ MAJĄ W (pipi)E jak UEFA mogła sprzedać prawa do LM jak nie będzie prawdziwych drużyn, w Uefie ktoś powinien zapłacić za to głową jestem fanem piłki nożnej i jest dla mnie BARDZO WAŻNE żeby LM była w pełni licencjonowana a poza tym jak płace 200 zeta to nie po to żeby KLEPAĆ CAŁY DZIEŃ PRAWDZIWE NAZWISKA I KLUBY Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 1 października 2008 Opublikowano 1 października 2008 No panowie, jutro demko prawdziwego króla piłki . Pewno na MarketPlace będzie koło 11, niestety sprawdzę dopiero po pracy. Chyba nie wytrzymam, hehe. Cytuj
Mlody-San 0 Opublikowano 1 października 2008 Opublikowano 1 października 2008 Hehe a ja pewnie w pracy sprawdzę bo mam PS3 w chillout roomie a po powrocie ściągnę sobie sam. Szkoda tylko że do Xa są takie pasterskie pady... Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 1 października 2008 Opublikowano 1 października 2008 (edytowane) Ogralem demo na pc i dla mnie to Pes2008.5, do tego ciagle ta sama fizyka, ciagle bramkarze bronia niewidocznymi konczynami, a patent z wrzuceniem ruletek itp na lewego analoga zalatuje kpiną. Oczywiscie nadal nie ma paska przy podaniach dolem/trojkatem, do tego strzalom i wrzutkom brakuje troche powera, zobaczymy jak bedzie na konsolach ale rewelacji sie nie spodziewam. No i nieodzowne przenikania jak zwykle dajace mnostwo radochy, choc chyba nie takiej jak trzeba Edytowane 1 października 2008 przez Bartg Cytuj
KheeD 0 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 Zobaczcie sobie porównanie twarzy piłkarzy z pes'a vs te z fify - http://www.videogameszone.de/aid,661758/Bi...shot-Vergleich/ Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 (edytowane) Carew nie podobny ani w jednym ani w drugim. Ciężko powiedzieć, raz plus na korzyść PES raz za Fifa. Nierówno. Edytowane 2 października 2008 przez il capitano Cytuj
basuthc 4 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 Wiadomo cokolwiek o wersji na ps2 ? Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 Oby do 16-18! A najlepsze, że wolny dzień więc będzie czas na dogłębniejsze sprawdzenie .Ciekawe jak z rozmiarem ? ja stawiam na 1gb. Cytuj
escobarek 37 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 Niewiele się pomyliłeś - 1.2 giga Cytuj
ted360 17 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 (edytowane) Carew nie podobny ani w jednym ani w drugim. Ciężko powiedzieć, raz plus na korzyść PES raz za Fifa. Nierówno. http://www.videogameszone.de/?menu=browser...ge=1&order= http://www.videogameszone.de/?menu=browser...ge=1&order= http://www.videogameszone.de/?menu=browser...ge=1&order= Że niby jak? Edytowane 2 października 2008 przez ted360 Cytuj
kiko 1 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 grał juz ktoś w demo - jak wrażenia? Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 ŁAŁ - chociaz w jednym PES bedzie nieco lepszy :ali_g: Cytuj
Geno21 0 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 O której może pojawić się demo na PSN?? Cytuj
CHINDOOS 7 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 Carew nie podobny ani w jednym ani w drugim. Ciężko powiedzieć, raz plus na korzyść PES raz za Fifa. Nierówno. http://www.videogameszone.de/?menu=browser...ge=1&order= http://www.videogameszone.de/?menu=browser...ge=1&order= http://www.videogameszone.de/?menu=browser...ge=1&order= Że niby jak? Mi też wydaje się być po równo... może z małą przewagą PES'a. Ale to wynika tylko i wyłącznie z miej skomplikowanych modeli i oświetlenia w grze Konami. Na prosty model głowy nałożona jest tekstura zrobiona ze zdjęcia i proste oświetlenie bez cieni to efekt wydaje się być dobry. W FIFIE modele są bardziej skomplikowane a szczegóły twarzy są robione normalmapami i jak dodać do tego bardziej skomplikowane oświetlenie i cieniowanie którym do rzeczywistego jeszcze dużo brakuje to twarze mogą się bardziej różnić od rzeczywistych. Mam nadzieję że nie zamotałem za bardzo i mnie zrozumiecie Cytuj
kiko 1 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 O której może pojawić się demo na PSN?? The PS3 demo will hopefully be released when the PSN store updates, usually around 5pm GMT (czyli prawdopodobnie o 15) Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 Na marketplace juz lezy, wlasnie zasysam . Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 W PESie sa lepsze twarze, bez dwoch zdan. Ale co z tego? Animacja to beton, ten sam kod co rok temu, praktycznie zero zmian, generalnie 0 nowych opcji/rozgrywek (procz LM). Smiech. Zaraz odpale demo i sie okaze Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 Inna sprawa, ze fani PES'a zawsze smieli sie z ludzi, ktorzy twierdzili, ze FIFA jest lepsza, bo ma lepsza grafike. LOL. Widze, ze jak sie zmienia, to wszytsko Tez zasysam, jednak obczaje poznym wieczorem, pewnie po to, zeby sie upewnic w tym, o czym pisalem wczesniej... <_< Cytuj
tomkio 0 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 Joe Cole W Pesie 2009 twarz Joe Cola wygląda jak twarz Michaela Scofielda ze Skazanego na śmierć Cytuj
sivkins 0 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 pes2009 = pes2008 update.....Żal ale to nadal pes PES nie umarł tylko że narodziła się nowa fifa Cytuj
shaughnessy 0 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 (edytowane) demko już do zassania w psStore Około 1,5 GB.... Edytowane 2 października 2008 przez shaughnessy Cytuj
Gregorius 493 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 Moje odczucia po ok.10 meczach w demko(x360) niestety bardzo negatywne i sam nie wiem jak dlugo jeszcze bede sobie wmawial,ze jest ok choc nie jest.Narobilem sobie nadziei po komentarzach,ze nowy PES poszedl w kierunku 5 czesci ale ja nic takiego tutaj nie widze- nadal mozna sobie biegac bezproblemowo kilkadziesiat metrow.Animacja zawodnikow to tragedia-wydawalo mi sie,ze gorzej byc nie moze a jednak.Karne bez zmian,wolne bez zmian.Jesli to demo mialo kogos przekonac do zakupu dzien przed premiera FIFY to moze sie okazac,ze Konami sobie strzelilo w stope i ludzie popedza po produkt EA Gram dalej Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 (edytowane) TRAGEDIA. Nie wiem czy się tu zachwycać? animkami które będą w trybie kariery? BETON, animacja postaci to czasy PS2 i jej triumfów. Grałem bez większego zaangażowania. Schematy nadal te same, strzały i dźwięk im towarzyszący przywołuje na myśl ISS 98. Przepychanki trampkarzy również jakieś wycięte z kontekstu. Co to? Szaolin soker? Bieda, bieda, bieda. Twarze niech sobie wyglądają jak chcą. Nie chcę tej szmiry i grać już w tą serię po TAKICH ZMIANACH nie będę. Szkoda zasysania, czekania i czasu. Konami odpuść sobie z tym cukiereczkiem zapakowanym w to samo gó.wno co w zeszłym roku. Edytowane 2 października 2008 przez il capitano Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 Poszlo zamowienie...tym razem FIFA. Cytuj
Gość Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 i wszyscy rzucili się na FIFĘ w sklepie PSX Extreme, to i ja muszę zaktualizować koszyczek, nie starczy dla każdego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi