Skocz do zawartości

Dlaczego kupiłeś PSP?

Featured Replies

Opublikowano

Kupilem PSP ponieważ skusił mnie wygląd slima, dla kilku mocnych tytułów, jako przenośny odtwarzacz filmów oraz żeby grać w strasze gry z PSX'a i N64 :D

• Odpowiedzi 142
  • Wyświetleń 64,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo kumpel miał i chcieliśmy razem pograć, a i moja komunia się zbliżała więc było trzeba wybrać prezent od chrzestnego

• dla FF: Crisis Core i emu psx'a

• Platforma totalnie nie nadaje się do FPS-ów , ale dzięki takim tytułom ,jak chociażby Loco, GOW, czy Manhunt 2 warto nabyć .Mega multimedialna super maszyna dla podróżującuch i nie tylko.

Opublikowano

Troche zawiodlem sie DSem (myslalem ze ta konsolka bedzie dla mnie idealna, ale coz, dosyc szybko poszla pod mlotek), wiec postanowilem sprobowac z PSP (chociaz kupowalem z pewnymi obawami, np. o czas pracy na baterii). Okazalo sie ze kupno tej konsolki bylo strzalem w dziesiatke, bo caly czas wiernie mi sluzy :D.

Opublikowano

Kupiłem PSP, ponieważ komputer już nie odpalał lepszych gier, a na PSXa już nie miałem gier. Poza tym kusiły mnie bogate możliwości multimedialno-emulacyjne. No i jak Ridge Racer wyglądał... :D

Opublikowano

PSP kupiłem, bo zawsze można było zabrac konsolkę na nudne lekcje, do kibla, pod kołdrę i do wielu innych miejsc. I to jest to!

Opublikowano

Bo jestem fanbojem Sony i żeby być trendy, o! i po czesci dla w/w przez kolegow powodow :]

Opublikowano

bo nie lubie microsoftu i chcialem im zrobic na zlosc.

Opublikowano

Dla gier, zarówno exclusive'ów jak i konwersji (w Burnout Dominator grało mi się lepiej niż na PS2), dla emulatorów (głównie PSX i GBA) oraz komfortu grania.

Opublikowano

Dla konkretnych tytułów

-Final Fantasy Tactics

-Monster Hunter

-Tekken DR(ale już pchnąłem ;p)

-Loco Roco

-Disgaea(na nią ciągle poluję)

I z powodu slimki :D

wcześniej jakoś miałem mieszane odczucia ale odchudzona wersja mnie przekonała jakoś :D

Opublikowano

kupilem dla jednej gry, zgadnijcie jakiej :P

monster hunter freedom 2 :)

od listopada tylko jedna gre mam, i narazie wiecej mi nie trzeba... no moze nowego MH ktory wlasnie w japoni sie pojawil;p

mam pare demek i filmikow ale czas poswiecony na nie to okolo 2% czasu spedzonego z psp

Opublikowano

aha i zapomnialem dodac... dla MGS'ow kupilem, no i tez dlatego, bo tanio ja dorwalem :>

Opublikowano

kiedys na nintendo 64 wyszedl wipeout, no to kupilem konsole

niedawno na psp tez wyszedl wipeout i to juz drugi..... widzi ktos podobienstwo :slinotok:

Opublikowano

Co by mieć większą przejrzystość tego co się dzieje na rynku i...dla czystej przyjemności grania w podróży. Gierki są naprawdę zacne.

Opublikowano

Platforma totalnie nie nadaje się do FPS-ów , ale dzięki takim tytułom ,jak chociażby Loco, GOW, czy Manhunt 2 warto nabyć .Mega multimedialna super maszyna dla podróżującuch i nie tylko.

Opublikowano

niech siegnę pamięcią do tamtych dni ...

Shreku pamietasz tą chwilę ? :) łapki mi sie przy kasie trzęsły a nogi były jak z waty....

1. zapowiedzi moich ulubionych gier z ps2 tj. burnout legends/daxter (akurat dla mnie to nie wada)

2. możliwośc emulacji psx'a którego niestety nie posiadałam i moge to teraz nadrobić

3. zamiłowanie do grania zawsze i wszędzie

4. cała reszta/multimedia/wygląd/duży ekran/niezła grafa

i tak jest do dziś

Edytowane przez MoniqaPS2PSP

Opublikowano

Pod wpływem hype'u? Bo chciałem być trendy? Bo PS2 mnie zaczarowała i chciałem więcej konsol SONY?

Zawsze chciałem mieć handhelda. Na GB za młodu kasy nigdy uzbierać nie mogłem, jak się już trochę zestarzałem to akuratnie NDS i PSP się pojawiły. Konsola Ninny wcale mnie nie kreci, a PSP oczarowało mnie wyglądem i multimedialnością, a na końcu się okazało ze gry na ta konsole są na prawdę przednie :D I tak oto się mecze z tym handheldem już ponad 2 lata :D

Opublikowano

ja podobnie jak przedmowca, chcialem miec zawsze przenosne badziewko do grania ale za mlodu hajsu nie bylo... a odkad sie zaczelo pracowac mozna spelniac niespelnione zachcianki --- w dodatku gdy pracowalem na magazynie z archiwami to opierdzielalo sie polowe czasu i katowalem javki na telefonie podladowarka bo nie wytrzymywala biedna motka c975 zadlugo... a potem zmienilem robote na punkt sprzedazy modulow VoIPowych gdzie klient pojawial sie z czestotliwoscia spotykania milych posterunkowych na osiedlach wiec musowo musialem sie zaopatrzyc w jakiegos zjadacza czasu

teraz jestem w UK mam do roboty 45min autobusem+metrem no i siedze jako admin w kafejce wiec dostepem do internetem smarkam na lewo i prawo wiec sie srebrny skubaniec slim przydaje w pracy

Edytowane przez Fredder