Opublikowano 30 marca 200817 l Kupilem PSP ponieważ skusił mnie wygląd slima, dla kilku mocnych tytułów, jako przenośny odtwarzacz filmów oraz żeby grać w strasze gry z PSX'a i N64
Opublikowano 30 marca 200817 l Troche zawiodlem sie DSem (myslalem ze ta konsolka bedzie dla mnie idealna, ale coz, dosyc szybko poszla pod mlotek), wiec postanowilem sprobowac z PSP (chociaz kupowalem z pewnymi obawami, np. o czas pracy na baterii). Okazalo sie ze kupno tej konsolki bylo strzalem w dziesiatke, bo caly czas wiernie mi sluzy .
Opublikowano 30 marca 200817 l Kupiłem PSP, ponieważ komputer już nie odpalał lepszych gier, a na PSXa już nie miałem gier. Poza tym kusiły mnie bogate możliwości multimedialno-emulacyjne. No i jak Ridge Racer wyglądał...
Opublikowano 30 marca 200817 l PSP kupiłem, bo zawsze można było zabrac konsolkę na nudne lekcje, do kibla, pod kołdrę i do wielu innych miejsc. I to jest to!
Opublikowano 30 marca 200817 l Bo jestem fanbojem Sony i żeby być trendy, o! i po czesci dla w/w przez kolegow powodow :]
Opublikowano 30 marca 200817 l Dla gier, zarówno exclusive'ów jak i konwersji (w Burnout Dominator grało mi się lepiej niż na PS2), dla emulatorów (głównie PSX i GBA) oraz komfortu grania.
Opublikowano 30 marca 200817 l Dla konkretnych tytułów -Final Fantasy Tactics -Monster Hunter -Tekken DR(ale już pchnąłem ;p) -Loco Roco -Disgaea(na nią ciągle poluję) I z powodu slimki wcześniej jakoś miałem mieszane odczucia ale odchudzona wersja mnie przekonała jakoś
Opublikowano 30 marca 200817 l Dla grania w jRPG z psx i kilku exclusivów jak crisis core czy god of war:CoO
Opublikowano 30 marca 200817 l Kupilem w dniu preniery w Europie i nie zaluje,bardzo mnie wtedy interesowalo co wniesie nowa konsolka do swiata.Kupilem wiec poniekad z ciekawosci:))
Opublikowano 30 marca 200817 l kupilem dla jednej gry, zgadnijcie jakiej monster hunter freedom 2 od listopada tylko jedna gre mam, i narazie wiecej mi nie trzeba... no moze nowego MH ktory wlasnie w japoni sie pojawil;p mam pare demek i filmikow ale czas poswiecony na nie to okolo 2% czasu spedzonego z psp
Opublikowano 30 marca 200817 l aha i zapomnialem dodac... dla MGS'ow kupilem, no i tez dlatego, bo tanio ja dorwalem :>
Opublikowano 30 marca 200817 l kiedys na nintendo 64 wyszedl wipeout, no to kupilem konsole niedawno na psp tez wyszedl wipeout i to juz drugi..... widzi ktos podobienstwo :slinotok:
Opublikowano 30 marca 200817 l Co by mieć większą przejrzystość tego co się dzieje na rynku i...dla czystej przyjemności grania w podróży. Gierki są naprawdę zacne.
Opublikowano 30 marca 200817 l Platforma totalnie nie nadaje się do FPS-ów , ale dzięki takim tytułom ,jak chociażby Loco, GOW, czy Manhunt 2 warto nabyć .Mega multimedialna super maszyna dla podróżującuch i nie tylko.
Opublikowano 1 kwietnia 200817 l niech siegnę pamięcią do tamtych dni ... Shreku pamietasz tą chwilę ? łapki mi sie przy kasie trzęsły a nogi były jak z waty.... 1. zapowiedzi moich ulubionych gier z ps2 tj. burnout legends/daxter (akurat dla mnie to nie wada) 2. możliwośc emulacji psx'a którego niestety nie posiadałam i moge to teraz nadrobić 3. zamiłowanie do grania zawsze i wszędzie 4. cała reszta/multimedia/wygląd/duży ekran/niezła grafa i tak jest do dziś Edytowane 1 kwietnia 200817 l przez MoniqaPS2PSP
Opublikowano 2 kwietnia 200817 l Pod wpływem hype'u? Bo chciałem być trendy? Bo PS2 mnie zaczarowała i chciałem więcej konsol SONY? Zawsze chciałem mieć handhelda. Na GB za młodu kasy nigdy uzbierać nie mogłem, jak się już trochę zestarzałem to akuratnie NDS i PSP się pojawiły. Konsola Ninny wcale mnie nie kreci, a PSP oczarowało mnie wyglądem i multimedialnością, a na końcu się okazało ze gry na ta konsole są na prawdę przednie I tak oto się mecze z tym handheldem już ponad 2 lata
Opublikowano 3 kwietnia 200817 l ja podobnie jak przedmowca, chcialem miec zawsze przenosne badziewko do grania ale za mlodu hajsu nie bylo... a odkad sie zaczelo pracowac mozna spelniac niespelnione zachcianki --- w dodatku gdy pracowalem na magazynie z archiwami to opierdzielalo sie polowe czasu i katowalem javki na telefonie podladowarka bo nie wytrzymywala biedna motka c975 zadlugo... a potem zmienilem robote na punkt sprzedazy modulow VoIPowych gdzie klient pojawial sie z czestotliwoscia spotykania milych posterunkowych na osiedlach wiec musowo musialem sie zaopatrzyc w jakiegos zjadacza czasu teraz jestem w UK mam do roboty 45min autobusem+metrem no i siedze jako admin w kafejce wiec dostepem do internetem smarkam na lewo i prawo wiec sie srebrny skubaniec slim przydaje w pracy Edytowane 3 kwietnia 200817 l przez Fredder