Daffy 10 614 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Opublikowano 4 kwietnia 2008 (edytowane) Podobno w wersji na PC i Xbox 360 jest polski komentarz, wiec dlaczego na PS3 nie mieliby go robic ? Istnieje ryzyko bo przypominam,że wersje Fify 08 na ps3 pozbyto polskiego komentarza z idiotycznego oficjalnego powodu jakim był mały odsetek graczy posiadający konsolę PS3. Chyba ktoś w EA Polska zobaczy aktualną sytuację playaka w Polsce Edit-widzę,że Koso mnie ubiegł i jak na Zgreda przystało przedstawił solidne info Edytowane 4 kwietnia 2008 przez Ficuś Cytuj
koso 114 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Wiecie, niekiedy takie decyzje zapadają odgórnie - UEFA nie ma być tak silną marką jak FIFA, stąd przygotowanie polskiej wersji dla PS3 (po raz pierwszy) nie było priorytetem. Ale jestem pewien, że w od edycji 09 wszystkie edycje będą po polsku, z polskim komentarzem. Ja się już Włodka nie mogę doczekać Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Nawet jezeli grafika nie do konca do Ciebie pada, to i tak gameplay z roku na rok jest o niebo lepszy. EA robi postepy - nie da sie tego nie zauwazyc. Aby w wersji 09 nie zmianiali silnika, tyko popracowali jeszcze nad kiwaniem zawodnikow, zastawianiem pilki i Konami bedzie musialo sie ostro napocic, by odzyskac swoich fanow... Cytuj
Sikor 1 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Opublikowano 4 kwietnia 2008 (edytowane) neo+ podobno już zrecenzowało euro08.....ciekawe jaka ocena?? 8.5, druga ocena nawet 9/10. Mija 10 lat jak ostatnio kupiłem okolicznośćiową FIFę. Mam nadzieje znów poczuć ten klimacior Edytowane 4 kwietnia 2008 przez Sikor Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Opublikowano 4 kwietnia 2008 2 ocena czego dotyczyla ? Cytuj
Sikor 1 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Opublikowano 4 kwietnia 2008 (edytowane) 2 ocena czego dotyczyla ? Gry Ocena drugiego redaktóra. Takie 3grosze. Edytowane 4 kwietnia 2008 przez Sikor Cytuj
Brolly PL 10 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Sikor nie ma co się zastanawiać... coś czuje zae szybko nie wrócę do serii PES i zostane przy Fifie. Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Po ostatnich harcach FIFY i kapie Konami - PES2008 też stwierdzam, że na chwilę obecną większe zaufanie mam do EA. Nie wierzyłem, że to możliwe, a jednak:) Cytuj
sivkins 0 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 5 kwietnia 2008 (edytowane) Tylko szkoda że demo tak biednie wygląda na ps3 w porównaniu do wersji na 360(dropy spadki animacji ogolny syf).... EA sie dalej uczy pisać na ps3?? bo EA big jakoś potrafi Edytowane 5 kwietnia 2008 przez sivkins Cytuj
orion50 632 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Na xbox'ie też wygląda dość biednie. Paskudna murawa i zawodnicy jacyś rozmazanoi z dalszych kamer. Ta woda na murawie też nie wygląda za ładnie. Jeśli chodzi o gameplay to zdecydowanie in plus. Zawodnicy żwawiej reagują i działa to jeszcze lepiej niż w fifie 08. Jeśli w pełnej grafa będzie lepsza to może się okazać, że Konami traci wisienkę na torcie. Czekamy na Fife 09 pozdro Cytuj
Wojtas angol 20 Opublikowano 14 kwietnia 2008 Opublikowano 14 kwietnia 2008 Witam, jestem zwolennikiem Iss-a Winning Eleven i Pesa ,raczej nigdy bym nie zajrzał tutaj na forum ze względu na fife bo była moim przeciwieństwem do wydania 08, zawsze kojarzyła mi się z grą arkadową[ symulacją balonu itd] za to Winning Eleven[PES japoniec] bo w niego grywałem był odzwierciedleniem prawdziwych poczynań na boisku, prawdziwą symulacją a miodność gry wylewała sie hektolitrami na imprezach, ale PES 2008 wylał na mnie kibel wrzątku i czekam z niecierpliwością na Pes 2009 bo jak sie Sabass nie przebudzi może to być koniec tej serii. Fifa wybrała dobrą droge w strone symulacji a co do grafiki ,licencji i polskiego komentarza nie mam raczej zastrzeżeń[czego tu więcej chcieć] wiecej grywalności...i tu mamy Uefa 2008 narazie demko na x-a a juz widze potencjał tej gry;] no to mamy już dwie godne piłki i walka o podium 2009 będzie naprawdę ostra o to mnie satysfakcjonuje bo czym większa walka o klientów to tym lepszy produkt;] pozdrawiam wszystkich fanów piłki Cytuj
BartIrlandia 2 Opublikowano 17 kwietnia 2008 Opublikowano 17 kwietnia 2008 dzisiaj chyba wyszla pelna wersja. Ma ktos? Warto? Jak polacy? Pozdrawiam Cytuj
Fredder 4 Opublikowano 17 kwietnia 2008 Opublikowano 17 kwietnia 2008 a nie uwazacie że po kilku meczach robi się nudno i banalnie jak fix? jednak obstawiam PESa Cytuj
Chicken 4 Opublikowano 17 kwietnia 2008 Opublikowano 17 kwietnia 2008 (edytowane) Grę mam od wczoraj, rozegrałem 20 meczy i... 1) Gra dwukrotnie zaliczyła zwiechę w trybie offline. 2) w meczu eliminacyjnym PL - Azerbejdżan piłka zaczęła wariować. Latała jak poroniona, samoczynnie zmieniając kierunek lotu (odbijała się od niewidzialnej ściany, która ją jeszcze napędzała). Po chwili sytuacja się powtórzyła, więc postanowiłem się temu przyjrzeć. Po pewnym czasie nad piłką pojawiło się nazwisko Azerskiego zawodnika. Czyżby duch? 3) Przy atomowych strzałach, w momencie kiedy piłka przekracza linię bramkową gra potrafi zaliczyć zwiechę na ułamek sekundy. Zdarzyło się komuś cos podobnego? Edytowane 17 kwietnia 2008 przez Chicken Cytuj
BartIrlandia 2 Opublikowano 17 kwietnia 2008 Opublikowano 17 kwietnia 2008 a jak zrobili Polaków? Ilu zawodnikow ma zrobione twarze i czy jest Leo? Cytuj
sivkins 0 Opublikowano 18 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 18 kwietnia 2008 Grę mam od wczoraj, rozegrałem 20 meczy i... 1) Gra dwukrotnie zaliczyła zwiechę w trybie offline. 2) w meczu eliminacyjnym PL - Azerbejdżan piłka zaczęła wariować. Latała jak poroniona, samoczynnie zmieniając kierunek lotu (odbijała się od niewidzialnej ściany, która ją jeszcze napędzała). Po chwili sytuacja się powtórzyła, więc postanowiłem się temu przyjrzeć. Po pewnym czasie nad piłką pojawiło się nazwisko Azerskiego zawodnika. Czyżby duch? 3) Przy atomowych strzałach, w momencie kiedy piłka przekracza linię bramkową gra potrafi zaliczyć zwiechę na ułamek sekundy. Zdarzyło się komuś cos podobnego? Poważnie aż tak źle?? Cytuj
Sikor 1 Opublikowano 18 kwietnia 2008 Opublikowano 18 kwietnia 2008 (edytowane) czy jest Leo? Jego akurat nie ma Edytowane 27 kwietnia 2008 przez Sikor Cytuj
rosomaq 15 Opublikowano 18 kwietnia 2008 Opublikowano 18 kwietnia 2008 (edytowane) a jak zrobili Polaków? Ilu zawodnikow ma zrobione twarze i czy jest Leo? Jeżeli chodzi o reprezentację Polski to z twarzą "na licencji" jest jedynie Smolarek, chociaż imo jest sporo piłkarzy podobnych jak np. Żurawski, Błaszczykowski, Lewandowski. Boruc jest jedyną gwiazdą (brązową) w zespole, i jest troszkę podobny jednak nie ma twarzy "licencjonowanej". Ale teraz najlepsze: W Uefie Euro 2008 (x360), jest stadion w CHORZOWIE!!! Co prawda oficjalnie się tak nie nazywa, ale jest zawsze jeśli gramy Polską (home), jest niesamowicie podobny, poza tym spikier mówi w języku Polskim! Naprawdę CZAD! Żałuje że nie ma Leo, no ale chorzowskiego kotła czarownic to się nie spodziewałem. A tak ogólnie to gra mnie rowzala, gra się świetnie i nie szablonowo. Turniej Online Euro jest fantastyczny! System rankingowy Bitwa Narodów także rewelacyjny pomysł, a ręczne cieszynki to najlepszy pomysł w grze sportowej jak dotąd. Kombinacji jest dużo, a niektóre wykonuje się prawie tak jak jakiegoś kombosa w bijatykach. Można zatańczyć robocika, rzucić się na kolana, lub np. zrobić salto itd. Edytowane 18 kwietnia 2008 przez rosomaq Cytuj
msk 0 Opublikowano 18 kwietnia 2008 Opublikowano 18 kwietnia 2008 Boruc jest jedyną gwiazdą (brązową) w zespole Na ps2 Smolarek i Błaszczykowski są oznaczeni gwazdkami(no wskaźnik, że nim idę. Nie ten trójkącik, tylko gwiazdka). A czy Boruc, to nie wiem. Cytuj
rosomaq 15 Opublikowano 18 kwietnia 2008 Opublikowano 18 kwietnia 2008 (edytowane) Nie wiem czy tak macie? Ale od wczoraj w nocy, do chwili obecnej nie moge się połączyć do serverów EA i zagrać w Uefe EURO na live. Czy ktoś ma tak samo?? dot. wersji na x360. Edytowane 18 kwietnia 2008 przez rosomaq Cytuj
Chicken 4 Opublikowano 18 kwietnia 2008 Opublikowano 18 kwietnia 2008 Grę mam od wczoraj, rozegrałem 20 meczy i... 1) Gra dwukrotnie zaliczyła zwiechę w trybie offline. 2) w meczu eliminacyjnym PL - Azerbejdżan piłka zaczęła wariować. Latała jak poroniona, samoczynnie zmieniając kierunek lotu (odbijała się od niewidzialnej ściany, która ją jeszcze napędzała). Po chwili sytuacja się powtórzyła, więc postanowiłem się temu przyjrzeć. Po pewnym czasie nad piłką pojawiło się nazwisko Azerskiego zawodnika. Czyżby duch? 3) Przy atomowych strzałach, w momencie kiedy piłka przekracza linię bramkową gra potrafi zaliczyć zwiechę na ułamek sekundy. Zdarzyło się komuś cos podobnego? Poważnie aż tak źle?? Jak najbardzej, ale... Od tego czasu rozegralem okolo 30 meczy i wsio bylo ok. Cos mi sie zdaje, ze wtedy konsola sie nagrzala (system chlodzenia wyjatkowo szybko wskoczyl na wyzsze obroty) i stad takie rzeczy. Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 18 kwietnia 2008 Opublikowano 18 kwietnia 2008 Zamówiłem dzisiaj. W PE dostało 7+, mam nadzieję, że będzie równie dobra co FIFA 08:) Cytuj
charlesz 0 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Wczoraj widziałem pełną wersje w empiku i miło mnie zaskoczyła informacja na okładce (wersja X360), że gra posiada polskie napisy. Czy demko również jest zlokalizowane ? Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Nie, demówka jest po angielsku. Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 22 kwietnia 2008 Opublikowano 22 kwietnia 2008 Ale teraz najlepsze: W Uefie Euro 2008 (x360), jest stadion w CHORZOWIE!!! Co prawda oficjalnie się tak nie nazywa, ale jest zawsze jeśli gramy Polską (home), jest niesamowicie podobny, poza tym spikier mówi w języku Polskim! Naprawdę CZAD! Żałuje że nie ma Leo, no ale chorzowskiego kotła czarownic to się nie spodziewałem. Przepraszam za post pod postem, ale dostałem EURO i dzielę się wrażeniami na bieżąco. Troszkę się podjarałem postem kolegi, niestety muszę go zdementować. Nie ma Śląskiego, jest w miarę podobny stadion, jednak nie ma tej charakterystycznej wieży i to świadczy że to nie on. A rzeczywiście jest spiker, który nawija po polsku, ale to nie Śląski. Chyba, ze mylnie odbieram tego posta i sugerujesz w nim o podobieństwach a nie o konkretnym odwzorowaniu stadionu w Chorzowie. Trochę mnie dziwi ten duży brak licencji na stadiony, bo jest parę prawdziwych ale reszta to nielicencjonowane obiekty. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi