Musiol 188 Opublikowano 25 kwietnia 2008 Opublikowano 25 kwietnia 2008 Czy ktoś podlinkował PSN ID z profilem na stronie EA? Bo męczę się i nonstop mi pokazuje, że nie można podlinkować bo profil istnieje ;/ (czyli na którym jestem zalogowanym) Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 25 maja 2008 Opublikowano 25 maja 2008 U mnie ta gra tez potrafi sie neizle zwiesic. Gram na Xboxie 360. Ps. Czy ktos wie, dlaczego Holandia nie ma prawdziwych nazwisk ? Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 25 maja 2008 Opublikowano 25 maja 2008 Ps. Czy ktos wie, dlaczego Holandia nie ma prawdziwych nazwisk ? Brak licencji. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 25 maja 2008 Opublikowano 25 maja 2008 Gra EA bez pelnej licencji? To niezla ciekawostka, moze dlatego dziwnym trafem w tym roku w Football Managerze od Segi Holandia wyjatkowo ma oryginalne nazwiska;] Chociaz nie wiem jaka jest relacja miedzy tymi grami, moze nie ma zadnej. W sumie jedno to manager, drugie zwykla zrecznosciowka. Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 25 maja 2008 Opublikowano 25 maja 2008 Bo Sega wykupiła chyba osobną tę licencję na Holendrów. EA jej nie ma, bo i w FIFIE 08 brak Holendrów na licencji, ale tam można to wyedytować, w Euro już nie. Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 26 maja 2008 Opublikowano 26 maja 2008 (edytowane) EA nawet braki licencji kopiuje od KONAMI. Oj ciekaw jestem pojedynku w pazdzierniku, miedzy FIFA, a PES'em. Po Euro wydaje mi sie, ze Konami moze sie obudzic z reka w nocniku. PS. czy ktos widział gdzies jakis poradnik, na temat zwodów, strzałów z rzutów wolnych itp ? Mam ksiazeczke po dunsku, wiec sie nie orientuje Edytowane 29 maja 2008 przez easye Cytuj
Gość Opublikowano 4 czerwca 2008 Opublikowano 4 czerwca 2008 Gram sobie turniej, wygrałem, przeszedłem dalej i nie chce już grać tą drużyną tylko inną od nowa. Idzie jakoś szybko to zrobić czy musze zagrać mecz i go przegrać ? Cytuj
koso 114 Opublikowano 4 czerwca 2008 Opublikowano 4 czerwca 2008 Gra EA bez pelnej licencji? To niezla ciekawostka, moze dlatego dziwnym trafem w tym roku w Football Managerze od Segi Holandia wyjatkowo ma oryginalne nazwiska;] Chociaz nie wiem jaka jest relacja miedzy tymi grami, moze nie ma zadnej. W sumie jedno to manager, drugie zwykla zrecznosciowka. Ta, ciekawostka z kilkoma latami na karku. :] Z Holandią zresztą dawno był problem, ale to już kwestia świrniętej federacji, mającej się pewnie za pępek świata. Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 4 czerwca 2008 Opublikowano 4 czerwca 2008 Gram sobie turniej, wygrałem, przeszedłem dalej i nie chce już grać tą drużyną tylko inną od nowa. Idzie jakoś szybko to zrobić czy musze zagrać mecz i go przegrać ? Jasiu - disconnect, zbluzga Cię rywal ale działa. Tylko koniecznie po 15 minucie meczu, wcześniej Ci nie zaliczy. Powodzenia w kolekcjonowaniu achievów (wyciągnąłem wszystkie z tego pucharu online) Cytuj
Gość Opublikowano 16 czerwca 2008 Opublikowano 16 czerwca 2008 Pomogło, wszystkie zdobyte Mam jeszcze pytanie co do dwóch acziwów ze strzeleniem karnego i wolnego. Czytałem, że muszę wciskać LT, ale nie za bardzo faulują przeciwnicy. Jest jakiś lepszy sposób ? Cytuj
pozmu 1 Opublikowano 17 czerwca 2008 Opublikowano 17 czerwca 2008 Wersja na X360 jest fajna... W porównania do PES-a o wiele lepiej wypada animacja piłkarzy, ich sposób poruszania się po boisku (zarówno w kwestii wyglądu jak i feelingu). Minusem są baloniaste dośrodkowania i miejscami niewielkie zacinki. Nielicencjonowana Holandia, dziadowskie twarze polaków i brak Leo to spory minusik... W końcu Polska bierze (a raczej brała) udział w tym turnieju, powinni się lepiej postarać. Po zaktualizowaniu składów jest Roger, ale nawet nie czytają jego nazwiska Cytuj
Gość Opublikowano 18 czerwca 2008 Opublikowano 18 czerwca 2008 (edytowane) Napisze tu bo być może to komuś się przyda a nie znalazłem łatwiejszego sposobu na tego acziwa. Penalty taker - 15 punktów Strzel bramkę z rzutu karnego w trybie "Zostań kapitanem". Musicie przejść kwalifikacje, wyjść z grupy i w ćwierć finalne zremisować z przeciwnikiem. Strzelacie karnego i macie aczwia. Edytowane 18 czerwca 2008 przez jasiopatryk Cytuj
orion50 632 Opublikowano 22 czerwca 2008 Opublikowano 22 czerwca 2008 jak to jest ? mam oryginał PAL i nie mam polskiego ;/ do wyboru są tylko angielski, hiszpański i jeszcze jakieś, ale polskiego brak. ustawienia regionalne polska. WTF ? pzdr Cytuj
Gość Opublikowano 22 czerwca 2008 Opublikowano 22 czerwca 2008 (edytowane) Jakie flagi masz okładce ? Edytowane 22 czerwca 2008 przez jasiopatryk Cytuj
orion50 632 Opublikowano 24 czerwca 2008 Opublikowano 24 czerwca 2008 żadnych, okładka po englisz Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 24 czerwca 2008 Opublikowano 24 czerwca 2008 Kibice machają 2 flagami. Polska wersja ma poza tym na dolnym prawym rogu napis PL - wersja kinowa. Cytuj
Wojtas angol 20 Opublikowano 24 czerwca 2008 Opublikowano 24 czerwca 2008 Mam pytanko? macie jakiś fajny knif na strzały z dystansu bo ciężko mi to idzie i strzał z poza karnego graniczy z cudem? oczywiscie mowa o Euro na x-a Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 25 czerwca 2008 Opublikowano 25 czerwca 2008 Hmm, moim zdaniem strzały z daleka w EURO są milion razy łatwiejsze niż w FIFIE 08 (no może nie milion;) W sumie nie ma recepty, bo keeperzy bronią to dobrze, próbuj szczury (strzał płaski po ziemi) w długi róg, lub celowanie po oknach, ale recepty jako takiej nie ma, jak w prawdziwym futbolu;) Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 25 czerwca 2008 Opublikowano 25 czerwca 2008 Szcury strzela sie lekko naciskajac przycisk, czy jest jakis sposob ? Ktos umie strzelac z rzutow wolnych ? Ja co najwyzej trafiam w swiatlo bramki <_< Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 25 czerwca 2008 Opublikowano 25 czerwca 2008 Można dodać precyzji (mniejsza siła_ przez przytrzymanie RB. Tak lekko tapniesz w przycisk i pójdzie niski strzał. No tyle, że rzaaadko wchodzą takowe, najlepiej to się sprawdza w 1-1, praktycznie gwarant. Wolne Ok 16-24 metrów analog w górę i pasek mniej niż do połowy 25-29 metrów analog bez ruchu pasek prawie do połowy. Ćwicz, powinno coraz lepiej wpadać. Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 26 czerwca 2008 Opublikowano 26 czerwca 2008 Skad wiesz ile metrow jest do bramki ? Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 26 czerwca 2008 Opublikowano 26 czerwca 2008 No na oko, doświadczenie, mniej więcej, bo w FIFAch tego nie piszą Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 26 czerwca 2008 Opublikowano 26 czerwca 2008 Ok - a jakos podkrecasz pilke, czy tylko celujesz w dlugi, badz krotki rog ? Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 Da sie jakos wylaczyc te celebracje po zdobyciu bramki? Chce zeby konsola nie wymagala ode mnie bieganie kolesiem po zdobyciu bramki. Durne to jest. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi