Alteran 1 Opublikowano 30 marca 2008 Opublikowano 30 marca 2008 (edytowane) Kupiłem po przeczytaniu świetnych zapowiedzi gier na PS2 w PE (GTA III, MGS2, GT3, J&D) oraz z sentymentu do Sony i PSx'a Później skusiłem się na wersje Slim. Teraz PS2 jest używane jako DVD i się kurzy, a szkoda... Edytowane 30 marca 2008 przez Nitro Cytuj
ashka 219 Opublikowano 30 marca 2008 Opublikowano 30 marca 2008 W ramach konkursu na zakładanie identycznych tematów w kilku działach proponuję podzielenie tematu na: 1. Dlaczego kupiłeś PS2? 2. Dlaczego kupiłeś psTwo? 3. Dlaczego kupiłeś PS2 a nie psTwo? 4. Dlaczego planujesz kupić PS2? I wtedy na pewno wygramy. Cytuj
HikiQmori 0 Opublikowano 31 marca 2008 Opublikowano 31 marca 2008 Ps2 slim idealnie nadaje się jako deska do krojenia chleba, zawsze o takiej marzyłem. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 31 marca 2008 Opublikowano 31 marca 2008 fanbojem jestem, a konsolami innych firm przykladam w kominku. ps. gamecube'y teraz sa tanie i dobrze/dlugo sie pala Cytuj
Wojtq 792 Opublikowano 31 marca 2008 Opublikowano 31 marca 2008 Dla konkretnych tytułów. Długo rozmyślałem o wyborze konsoli, jednak dokładnie rok temu zdecydowałem się na zakup PS2 m.in. dla takich perełek: GoW 1&2,DMC3,SotC,RE4,MGS3, Hitman4, PoPTrilogy,TR:A, a i jeszcze coś się trafi . Cytuj
sir_ryszard 80 Opublikowano 31 marca 2008 Opublikowano 31 marca 2008 Bo wcześniej kupiłem PSXa, więc z sentymentu do marki, bo jestem fanbojem Sony, dla konkretnych tytułów, dla bogatej biblioteki gier, i inne bo nie było w tym czasie czegoś takiego jak Xbox, wyszło później więc nie miałem zielonego pojęcia o istnieniu takiego shitu. ;p Cytuj
Afroman 81 Opublikowano 31 marca 2008 Opublikowano 31 marca 2008 Bo byłem fanbojem sony i psx był moją ulubiona konsolą w tamtych czasach. Cytuj
MoniqaPS2PSP 1 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Opublikowano 1 kwietnia 2008 kolega shreku przyniósł do klasy psxextreme i od tego czasu komp służy mi jako maszyna do pisania Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Kupiłem w 2005 dla konkretnych tytułów (MGS3, GT4, RE4). Cytuj
IROwiec 0 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Opublikowano 2 kwietnia 2008 PS2 mam niedługo, dopiero miesiąc, a kupiłem, bo od kilku lat ( z dłuższą przerwą) marzyłem by pograć w te wszystkie graficzne majstersztyki i nie zawiodłem się (wcześniej kilka lat grałem na PSXie). Jednym słowem - warto było wydać te 350 zł Cytuj
Sunderland 2 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Opublikowano 8 kwietnia 2008 1. Bo wychowałem się na PSX' ie (wcześniej były starsze maszyny, ale to na tej się rozkręciło wszystko). 2. Bo moje najukochańsze tytuły były na PS2 (m.in. FF, MGS, SH). 3. Bo PS2 ma najciekawszy support zarówno ze względu na hardware jak i software (no to drugie zdecydowanie bardziej przeważa).Biblioteka gier jest ogromna i bardzo zróżnicowana. Cytuj
simian raticus 0 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Ze względu na najwygodniejszego pada jakiego w życiu trzymałem (a jechałem na amigowych joy'ach i tych "patyczakach" od Atari). No i PSX się sprawdził jak sprawdziło się PS2 i PS3! Cytuj
rymek1987 0 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Opublikowano 8 kwietnia 2008 OOo dobry temacik:) Hmmm.dlaczego zakupiłem ps2?Wszak stało się to całkiem niedawno,dokładnie to 25 grudnia roku pańskiego 2007:) Dlaczego zakupiłem?Bo Psiak 2jka ma gigantycznnnnnnnną ofertę ze strony wszelkiej maści gier:)Takie tytuły jak God of War,Prince of Persia,The Warriors:)hehehehe to coś niesamowitego:) A jako że jeszcze nie teraz mam zamiar planować HD ere w chacie to wybrałem Slimka:) I cieszę się niezmiernie:)Niczym dziecko:) Cytuj
Pabelek 0 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Opublikowano 8 kwietnia 2008 PS2 kupiłem dla konkretnych gier (głównie GoW I & II, MGS3, Tekken 5) no i z uwagi na olbrzymią bibliotekę tytułów. Będzie w co grać przez dłuugi czas Cytuj
jaroz 0 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Dla bogatej biblioteki gier to jest najwazniejszy powod. Cytuj
Tytus 0 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Kupiłem rok temu dla zagrania w wiele konkretnych tytułów. Głównie mam na myśli : MGS, GoW, Final Fantasy. Cytuj
Finch 1 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Jako, że to mój pierwszy post na forum, to na dobry początek Witam Wszystkich Forumowiczów Dlaczego kupiłem PS2? Odpowiedź jest prosta - seria God of War No i oczywiście dla całej masy wielu innych wspaniałych tytułów, które nie trudno uświadczyć na PS2. W sumie posiadaczem Czarnuli jestem od dwóch miechów i odkąd zobaczyłem Kratosa w akcji, to sami wiecie... Cytuj
ogicool 43 Opublikowano 9 kwietnia 2008 Opublikowano 9 kwietnia 2008 z sentymentu dla psx-a (crash mnie 'zdobył' swoim wdziękiem) grą w jaka chciałam pograć na PS2 był oczywiście time splitters kupiłam od kumpla używaną konsole(czarna i gruba), nie narzekałam ale sprzedałam dalej juz za grosze, żeby zakupić nowiutkiego slima(silver) i chodzi już 2 lata, jest jak igła, tylko kumpel troche pada mi zdemolował(SC3;) Cytuj
Ari 1 Opublikowano 10 kwietnia 2008 Opublikowano 10 kwietnia 2008 zobaczyłem w przerwie Champions League reklamę Gran Turismo 3 i nagle zaczleo mi się spieszyć z kupnem na szczęście zdąrzyłem do premiery. poza tym wierzyłem, że konsola dostanie godnego nastepcę Harvest Moon BttN (naprawdę myślałem wiele o tym, przy zakupie), ISSa i MGSa no czyli w 2/3 się udało. Cytuj
Meser 12 Opublikowano 10 kwietnia 2008 Opublikowano 10 kwietnia 2008 Pierwsze ps2 kupiłem bonie było wtedy nie było innej opcji. Wcześniej miałem psx więc takie tytuły jak gt3, mgs2, tekken 4, ffx zrobiły swoje:) Cytuj
Bonio 1 Opublikowano 13 lutego 2009 Opublikowano 13 lutego 2009 dla MvC2 =] + niekończąca się biblioteka gier. wczesniej konsoli zadnej nie mialem. A PS2 mam jakies 5 lat (przerobione rok po zakupie, do tej pory pięknie dziala Cytuj
ZABIELek 0 Opublikowano 14 lutego 2009 Opublikowano 14 lutego 2009 Odpowiedź jest prosta, Gran Turismo 4 - i wszystko jasne. Po części również dla ogromnej ilość niezłych tytułów ale to tak przy okazji Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 dlatego ze kocham serie gier Gran Turismo Final Fantasy Metal Gear Solid Crash Bandicoot 8) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi