Skocz do zawartości

Burnout Paradise

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

w związku z jutrzejszą premierą dodatku, proponuję zorganizować jakąś ustawkę na sobotnie popołudnie + wieczór. porobimy czellendże nowe i stare.

dla mnie godzina dowolna o ile to popołudnie : ]

Opublikowano

W przyszłym tygodniu dojdzie do mnie Burnout Paradise: UB, ale dopiero od 22 czerwca będę miał czas na zabawę online. Z dodatków pewnie dokupię wyspę lub CnR (prędzej ten pierwszy ;))

Gamertag: SoQ PL

• Plusik 1
Opublikowano

Czy te zadania z Party, które są na płytce w Ultime Boxie zaliczają się także do tych 250 zadań, które trzeba wykonać, aby dostać acziwa ?

Opublikowano (edytowane)

Siemka,

Ja jestem chętny do robienia chalengow bo brakuje mi jeszcze jakies 20 do 250:(

Dawajcie znac

Edytowane przez grzesm
Opublikowano

akurat jak coś zjadliwego w tv leci :D ogólnie to dajcie mi też znać jeżeli będzie się coś działo. tutaj albo na live. w burnoucie zawsze chętnie polatam :)

Opublikowano (edytowane)

Ja również się piszę ale w sobote może być od 21. W niedzielę pracuję.

Będę miał jednego pewnego ziomka :P

Interesują mnie Challenge. Nie mam dodatku C&R.

Edytowane przez porschman
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Ktoś chętny na 3, 4, 5 i 6-osobowe challenge i Cops and Robbers?

edit:

@jasiopatryk - spoko, jak coś to ślij FR na "Helaa", nie ten GT, który mam w profilu.

Edytowane przez Hela
Opublikowano

Ja jestem chętnych na challenge (Cops and Robbers będę miał jak kupie GOLDA bo bez niego nie da rady ściągnąć). Na dziś już raczej nie znajdę odpowiedniej ilości osób, więc może niedziela od 20:00 ? Wiem, że jeszcze WampisPL był jeszcze chętny i mój kumpel (muszę zapytać go czy pasuje mu termin).