SiemankoOo 19 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Witam! Dzisiaj kupiłem Halo 3 i chcialem pograc z kumplem, Weszlem do Matchmaking i na drugim padzie nacisnelem (A) Join i wybrałem Gość jak zatwierdziłem to wyskoczyl mi taki komunikat : "Nie można zalogować się do usługi Xbox Live.Użyj profilu, który zawiera prawidłowe dane konta." czy to dlatego ze gram na kodach 48h? czekam na odp. 1 Cytuj
kowal_dc 0 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Opublikowano 2 kwietnia 2008 (edytowane) Na kodach 48h pograsz tylko mecze socjalne (social playlist) mecze rankingowe wymagaja golda. Aha, tak samo z gosciem nie pograsz na rankingowej playliscie. Edytowane 2 kwietnia 2008 przez kowal_dc Cytuj
SiemankoOo 19 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 3 kwietnia 2008 Jak ja nawet nie moge sociala zagrac z gościem. 1 Cytuj
kowal_dc 0 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Opublikowano 3 kwietnia 2008 (edytowane) Sprobuj zalozyc/odzyskac jakies konto i zaloguj sie nim do gry zamiast konta "gosc". Edit: Wlasnie to sprawdzilem i wychodzi ze na tych zdrapkach nie pograsz z gosciem, "podstawowy" profil MUSI miec golda zeby gosc mogl dolaczyc. Najlatwiej bedzie stworzyc nowe konto i zalogowac sie tymi dwoma kontami do live Edytowane 3 kwietnia 2008 przez kowal_dc Cytuj
SiemankoOo 19 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 3 kwietnia 2008 aha ok dzieki za pomoc 1 Cytuj
Sebastian PL 1 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Opublikowano 4 kwietnia 2008 (edytowane) i wtedy na dwoch kontach z jednym gold mozna grac na xblive z jednej konsoli na split screenie ? zgadza sie ? Edytowane 4 kwietnia 2008 przez Flamingo Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Opublikowano 6 kwietnia 2008 lekko sprostuje. Na jednym koncie z Goldem a drugi gracz jako gość. Acha i gościowi nie działa headset. Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Jeżeli masz dwa profile z wykupionym Livem to możesz bez problemu grać na dwóch profilach na jednej konsoli (czyt. na splicie).Ja jak mi padła konsola, to poszedłem do brata odzyskałem swój profil na jego konsolce i graliśmy sobie mecze rankingowe na splicie, a jak nie masz drugiego konta z livem to musisz zalogować się jako gość i beziesz mogł grać tylko sociale na splicie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi