Scorp1on 8 Opublikowano 13 lutego 2009 Opublikowano 13 lutego 2009 Szkoda ze na kampanie grajac samemu nie dali komend glosowych jak w EndWarze - Ace 1 = attack = ships czy moze tez Ace 2 - defend - objective (co prawda boty nie maja za bardzo duzego skilla ale liczy sie sam fakt ) Cytuj
marek1712 1 Opublikowano 13 lutego 2009 Opublikowano 13 lutego 2009 (edytowane) To, że ktoś wytyka grze niedoróbki (dość chamskie zresztą) nie oznacza jeszcze, że nikt jej nie kupi. Inaczej podchodziłoby to pod ślepą miłość. Podejrzewam, e gra skończy tak jak EndWar, które sprzedało się w ciut więcej niż milionie egzemplarzy an wszystkie konsole. Sam raczej wezmę na PC bo szkoda mi na to wydać 200zł (a w multi i tak nie gram zazwyczaj). Edytowane 13 lutego 2009 przez marek1712 Cytuj
DreicoPL 1 Opublikowano 13 lutego 2009 Opublikowano 13 lutego 2009 Nie jestem pewien ale Voice Command chyba jest ,jak się wciśnie LB+RB nawet miły damski głos:D mówi Voice Command ,czy to działa na takiej samej zasadzie jak w END WAR to nie mam pojęcia bo nie sprawdzałem. Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 10 marca 2009 Opublikowano 10 marca 2009 Widze ze troszeczke temat umarl a od piatku mam przyjemnosc obcowac z ta gra. Gra naprawde niezla nie mialem wczesniej do czynienia z AC wiec nie mialem zadnych oczekiwan (jedyne na co liczyle to brak bzdetow ktore widzialem w AC jak latace samoloty fortece czy cos w ten desen;)) W grze mamy 18 misji czas przejscia na elite to na kazda zajelo mi moze 30-50 minut (wlacznie z rozpracowaniem np gdzie sa SAM'y itp) - mimo krotkiego czasu milo jest sobie powtorzyc misje jakas inna maszyna (F4 Wild Weasle rules - mam straszny sentyment do tej maszyny) ale najwiekszy jak dla mnie fun bije z multi. Mozemy sobie ustawic w opcjach np walke na same dzialka albo ograniczona liczba rakiet (wtedy ma to sens bo inaczej to kazdy napina rakietami tylko) W grze zdobywamy rangi za ktore odblokowuja sie samoloty/wyposarzenie/mapy a takze jak do tej pory odblowolo mi sie inne malowanie Mig29. W zakladce Pilot records mamy sporo roznych osiagniec ot chocby przeleciec 30m nad ziemia w trybie assistance off, zestrzelic ilus tam przeciwnikow itd Liczba samolotow jest naprawde niezla i jest w czym przebierac, scenerie tez sa ciekawe od pustyni, po tereny gorskie afganistanu, brazylia, karaiby, japonia. W singlu jest kilka rodzajow misji, mnie osobiscie podpasila misja spojler : [/color]w ktorej musimy zniszyc radary wroga latamy na dosc niskim pulapie, wokol pelno stref z wyrzutniami SAM, naprawde swietny etap Spojler off Smialo moge polecic i do zobaczenia w przestworzach. PS Bestia dawaj szybciej bo bysmy sobie pofruwali:P Cytuj
Nitro619 11 Opublikowano 10 marca 2009 Opublikowano 10 marca 2009 (edytowane) Także już trochę pograłem i gra jak na razie prezentuje bardzo ciekawą konkurencję dla Ace Combat 6. Według mnie fabuła jest STRASZNIE amerykańska (czyt. naciągana - najpierw pomagamy obronić się państwom w Ameryce Połódniowej, a gdy wróg przychodzi do USA to bronimy Waszyngtonu czy eskortujemy Air Force One ), ale nie zmienia to faktu że gra jak dla mnie jest co najmniej tak samo dobra jak AC. , + mamy "zapomniane" patenty takie jak np. flary czy innowatorski tryb Assistance. Jestem w połowie kampanii, ale jak narazie gra się świetnie, będę musiał jeszcze tylko obczaić coopa i multi Edytowane 11 marca 2009 przez Nitro619 Cytuj
Neoman 93 Opublikowano 10 marca 2009 Opublikowano 10 marca 2009 Przed chwilą z ciekawości porównałem ceny na Allegro HAWX i AC6 i... szok! HAWX jest tańsze od Ace combat :o HAWX, które wchodzi na rynek jest tańsze od 1,5 rocznej gry.Ja rozumiem, że nie ma popytu na takie gry ale bez przesady. Cytuj
ksips1 32 Opublikowano 16 marca 2009 Opublikowano 16 marca 2009 Nie jestem pewien ale Voice Command chyba jest ,jak się wciśnie LB+RB nawet miły damski głos:D mówi Voice Command ,czy to działa na takiej samej zasadzie jak w END WAR to nie mam pojęcia bo nie sprawdzałem. Działa VC w demie? Cytuj
Reno 4 Opublikowano 16 marca 2009 Opublikowano 16 marca 2009 Tak,działa.Wystarczy wcisnąć LB+RB.W opcjach masz komendy głosowe,które musisz wypowiedzieć,żeby uzyskać jakiś efekt(np.włączenie radaru,wydawanie komend skrzydłowym,itp.) Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 30 marca 2009 Opublikowano 30 marca 2009 Takiego kicza z nudow se zrobilem , raczej zwala ze wzgledy na muze ;] Ze niby Top gun ;p http://www.youtube.com/watch?v=f3jBHPnn5KE Cytuj
[InSaNe] 2 483 Opublikowano 19 lipca 2009 Opublikowano 19 lipca 2009 Chialbym poznac jeszcze jakies opinie o tej grze, bo sie nad nia zastanawiam Jak wyglada sprawa z fabula? Gra w to jeszcze Ktos w sieci? Perspektywa tworzenia eskadry i latanie z "zywymi ludzmi" kusi Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 20 lipca 2009 Opublikowano 20 lipca 2009 bardzo podobne pytanie (dokładnie to drugą jego część) zadałem jakieś 2-3 tyg temu na x360a.org i dostałem info, że co prawda serwery nie tętnią życiem, ale problemów ze znalezieniem chętnych do gry nie ma. sam się nad tym tytułem wciąż zastanawiam, ale mam jeszcze jakieś 4-5 gier do ogrania, to nie spieszy mi się z zakupem.... chyba że jakaś okazja się trafi : ] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi