Skocz do zawartości

Mirror's Edge

MESHtro

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 401
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Rzeczywiscie wyglada swietnie, doskonaly pomysl z kamera FPP, jakby dali standardowy TPP to gra nie robilaby zadnego wrazenia. Mam wrazenie, ze jakby zrobic takiego Assassins Creed z kamera FPP, to gra rowniez wiele by zyskala - z taka kamera znacznie latwiej i lepiej jest sie wczuc w kierowana przez nas postac, co wspaniale poteguje fun plynacy z rozgrywki. Te wszystkie ruchy glowa, ktora postac wykonuje podczas skokow/przewrotow bedzie dla nas widoczne - cudo :)

Pomysl na gre niby prosty, a prosta zmiana kamery wyszla znakomicie. Czekam na ta gre, jak kiedys na GoW i Lost Planet, dla mnie cudo :)

Bardzo dobry pomysl z umieszczeniem kobiety jako bohaterki. Chcialbym jeszcze wspomniec, ze jesli soundtrack w grze bedzie taki fajny, jak na filmiku, to chyba sie nakrece na gre bardziej niz polowa forum na GTA4.

Dajcie sobie spokoj z tym zadaniem multiplayera, wiekszosc wydawanych dzis gier ma wcisniete online na sile, z czego g.wno wychodzi, wiec tu akurat developerzy mieliby u mnie plus, jakby sie nie zeszmacili i nie wcisneli tego g.wna na sile.

Edytowane przez bountyhunter
Opublikowano

Dokładnie, jakby nie będzie multi to nie będę płakał. Zresztą ja i tak golda miałem póki co tylko te trzy razy co się dostaje na miesiąc za każdym razem jak się założy nowe konto i raz jak konsola wróciła z serwisu to była zdrapka z kodem na miesiąc. Fakt nie jest taki gold na rok drogi(widziałem już za ok. 8 dych) ale ja bardziej jak kupuję gry to staram się wybierać takie, które są albo długie(oczywiście to nie jest jedyny wyznacznik) albo po przejściu jednokrotnym zachęcają do ponownego zagłębienia się w świat gry. Przymierzam się zresztą do kupienia golda ale i tak jedyną grą, w którą sobie pogram po multi będzie GTA4 bo to jedyna nowość, którą posiadam i w którą gra sporo osób(nie stać mnie, żeby kupować sobie każdego "multi killera", który pojawia się na rynku). Reszta tytułów, które posiadam to staruszki...najnowszym z nich jest bodajże...emmm...The Darkness.

Trochę offtopłem(do tego we własnym temacie...)

Co do gry to mi się zaczęła podobać jak ujrzałem pierwsze screen'y a po obejrzeniu trailera jeszcze bardziej się na nią nakręciłem, więc trzymam tylko kciuki, żeby czegoś nie sknocili, no i mnie również, jak koledze wyżej, podoba się pomysł z umieszczeniem kobiety jako głównej bohaterki, bo ile można oglądać maczo-napakowanych kolesi z kosmicznymi giwerami.

Opublikowano

Piękna ?

A to nie był czasem render :) ? Bo tak wyglądał.

Tak czy inaczej jeśli gra będzie wyglądać to co widziałem to zapowiada się fajnie. Mam nadzieję że nie zrobią z tego jakiegoś bijatyko shootera fpp. Walki mogłyby być minigierkami, a esencją byłaby część zręcznościowa :).

No i liczę że będziemy cały czas w ruchu.

Opublikowano

Raczej nie jest to render. Przemawiać za tym może, napis na początku trailera mówiący, "The following is all in-game footage", zresztą jak już konsole są jakiś czas na rynku i wszyscy znają ich możliwości to po co mieli by się bawić w dawanie rendera i dawanie takiego napisu przed nim, takie zagrywki to były jak konsole jeszcze nie miały premiery i mamiono ludzi renderami z niby HUD'em, który tak naprawdę był wklejony i nawet się żadne parametry nie zmieniały np. przy stanie amunicji mimo oddawania strzałów. Albo takie zagrywki jak z osławionym już chyba trailerem Killzone 2.

Opublikowano
chyba jednak nie dla mnie ta gra.

mam lek wysokosci. dwa razy podczas trailera, az mnie ciary przeszly. w grze pewnie nie dam rady ;p

a szkoda, bo taka fajna bohaterka :]

też mam a na luzie dałem radę, przestań się mazać Adam

Opublikowano
chyba jednak nie dla mnie ta gra.

mam lek wysokosci. dwa razy podczas trailera, az mnie ciary przeszly. w grze pewnie nie dam rady ;p

a szkoda, bo taka fajna bohaterka :]

też mam a na luzie dałem radę, przestań się mazać Adam

ale gdzie tam, ja sie wcale nie mazam, Radek.

poprostu juz w Tomb Raiderze jak sa duze wysokosci i spogladne w dol to mi du.pe sciska.

moze mam po prostu bardziej zaawansowany lek wysokosci.

no mowie, juz po trailerach sie boje.

Opublikowano (edytowane)
no fakt, spadanie z takiego wieżowca będzie ciekawym doświadczeniem

o spadaniu to ja nawet nie mowie.

mnie wystarcza patrzenie w dol.

i nie pisze tego wszystkiego w celu uzalania sie nad ta swoja ulomnocia.

poprostu ujecie z tej perspektywy juz na trailerach robi na mnie spore wrazenie.

nie wyobrazam sobie grania. chyba, ze sie zaopatrze w paczke pampersow :)

Edytowane przez jiloo
Opublikowano

są takie dla seniorów, nie martw się, kupimy Ci xD

obejrzałem trailerek... no i WOW

mam tylko nadzieje że całość będzie sensowna. Pomimo iż z takiego biegania można czerpać frajdę, to obawiam się że może z tego wyjść kolejny za(pipi)iscie przereklamowany assassins creed....

Opublikowano
moze mam po prostu bardziej zaawansowany lek wysokosci.

no mowie, juz po trailerach sie boje.

to muszę Ci powiedzieć że też niestety mam takie coś i wejście na drabinę jest dla mnie problemem :) Ale podczas gry jakoś mnie to nie rusza...

Opublikowano

ja tam lubię wysokości, a w grach uwielbiam spadać z wysokości :D

pamiętam jak w Max Pain-ie w ostatniej misji cały czas zeskakiwałem z wieżowca włączając w rożnych momentach bullet time ;]

Opublikowano
są takie dla seniorów, nie martw się, kupimy Ci xD

obejrzałem trailerek... no i WOW

mam tylko nadzieje że całość będzie sensowna. Pomimo iż z takiego biegania można czerpać frajdę, to obawiam się że może z tego wyjść kolejny za(pipi)iscie przereklamowany assassins creed....

jakby zrobili tak jak wczoraj gadaliśmy to by było miodzio, 80% adventure 20% action, do tego mocarna fabuła

żadnego multi, za to niech dadzą czasówki na każdą mapkę oraz tryb w którym by się liczyła najkrótsza trasa od A do B - to by wymagało szukania mniej oczywistych ścieżek

inaczej gra skończy jak Riddick, przejdziesz 2 czy 3 razy i masz dosyć

Opublikowano
Chodzi mi o grafikę (jest inna niż w większości tego typu tytułów) i innowacyjność (spoglądanie w dół podczas skoków i tematyka skakania po ścianach -pseudo spider-man hehe)

no króliczku, innowacyjność jak w morde strzelił xD

Wiesz dobrze o co mi chodzi. W Fps można się patrzyć w dół ale zaiwaniając przez przeszkody padszysz przed siebie, a tu nacisk jest właśnie na wrażenie ogromnej wysokości i mnie to się podoba, nawet bardzo bo pieluch jak Jiloo nie potrzebuję :twisted:

Opublikowano

A czy ktoś z was pamiętam albo i przeszedł Project Breakdown na naszą czarną skrzyneczke??

77276_full.jpg

77241_full.jpg

77266_full.jpg

Osobiście przeszedłem ją 3razy ze względu na to iż Fabuła w niej była DOSKONAłA!i mam nadzieję że będzie tak samo i w tej pozycji:)

Ale chciałem również tylko dodać że ME nie jest czymś czego jeszcze nie było;)

Opublikowano

Tak, tak... Breakdown genialną grą był... ale tylko przez doskonały scenariusz, bo już sam gameplay ssał konkretnie.

ME pewnie odwroci te proporcje.

Opublikowano
Piękna ?

A to nie był czasem render :) ? Bo tak wyglądał.

To nie jest render.

Podczas wizyty w DICE w lutym grałem na X360 i to DOKŁADNIE tak wygląda.

Teraz już wiecie, co czułem gdy zobaczyłem, usłyszałem i zagrałem w ME (no... tego ostatniego może jeszcze nie wiecie :))

Muza jedna z najpiękniejszych jakie słyszałem w grach - podczas trailera mam ciary za każdym razem.

Gameplay - jak widać... Trailer to malutki ułamek...

Multi ? Proponuję cofnąć się do PE#128 i przeczytać jeszcze raz materiał + wywiad.